At the beginning I have to write, that I don't speak Czech to good and my written czech is even worse.
I'm living on Prague Repy, Laudova street.
Can I join to your network ? Is there in my neighbourhood some connect point ?
I've tried to read a FAQ, but as I wrote, my Czech language is not so good
I will try to write it in Czech, but it can be funny
Na zacatku chit sem zic, ze ne umim moc cistinu, a psac umim jeste horsi.
Ja bydlim v Praze Repy na ulice Laudova.
Je tady dostupny nejaki bod, abyh moh se prypoit do Vasej siti ?
Je tady negdo co muze mi ric co mam udelat, abyh mohl mit sit wifi v moim bytu ?
Díky, mrknu na to. Ještě bych se chtěl zeptat, pokud zaplatím poplatek czfree.net, je poté možné se připojovat při cestách kdekoli bude tato sí? dostupná? Nebo je nutné mít pro každý AP speciální smlouvu, apod?
Ahoj, bydlim ulici Laudova 1019, druhy patro, vyhled na motol. Vcera jsem se skousel pripojit pres wifi na czfree.net ale neuspesne. CZFree.net sit jsem sice vydel ale nebylo mozne se na ni pripojit.
Neumi mi nekdo poradit v cem by mohl byt problem.
Diky moc, Santo
Ahoj, diky za odpoved. Svuj bod jsem vyznacil na mape. Primo vidim na Zkratk0. Skousel jsem to zatim na notebooku, videl jsem uzel Zkratk0 ale pripojeni probehlo neuspesne, nemohl jsem se pripojit.
Byla by nejaka rada v cem by mohl byt problem.
Jeste budu kupovat wifi kartu do PC a chtel bych se zeptat na doporuceny typ, kdysi jsem ve foru nejakou nasel ale ted se mi ji uz nepodarilo najit
Zdravicko, muze mi nekdo poradit, jak zjistim pripojitelnost na adrese uvedene v predmetu? Koukal jsem do mapy, na kterou je odkaz nahore, ale moc jsem toho z ni nepochopil...