chtel bych se optati, zda je mozne se do site nejakym zpusobem pripojit - bydlim v ul. Na Slovance s vyhledem na hotel DUO, 3 nevzhledne panelacky naproti nemu a snad i na cast Dablickych panelacku (nejsem si jistej, na strese jsem jiz nejaky ten cas nebyl diky silne nevstricnosti nasich skvelych sousedu .
V pripade pozitivni odpovedi, dejte mi pls vedet, co vse je treba obstarat pro pripojeni - technicky nejsem prilis na vysi.
Pumpa> OKa, zejtra to nahraju ve skole, ma to 0,5M.
Neska sem myslim kolem tebe sel, nebo aspon myslim ze to byl ten barak - jak bylo driv kino a hospoda. Ted tam sou naky autoradia Roadstar.
Bohuzel mam ale dojem, za asi na te nevidim. Moh bych udelat jeste foto ze strechy zoomly tvym smerem. Bohuzel ale mame v druzstvu a spravce samy kreteny a zavistivce, takze s umistovanim cehokoliv na strechu by byl asi hroznej problem. :( No ale ted se to tam nejak zacina obracet k lepsimu, takze az zvoli novi vedeni, tak by se o tom mozna dalo uvazovat. Ten nas blok ma jen 8 pater, ale hned vedle me je 12p. blok, tam by byl jeste lepsi vyhled.
tak ted nevim, ktery... ale neska vylezu na strechu a zkusim udelat zoomly foto tvym smerem. Kdyby se to dalo od JH nalaserovat vyslo by to rek bych levnejs jak WiFi, ale taky co rychlost...
Zdravim,
zda se, ze v nejblizsi dobe dojde k definitivnimu pripojeni JH k CZFREE a nasledne svolam sraz pro zajemce o pripojeni.
Pokud mate zajem, poslete mi vas email a popr. telefon na jarda@mudrc.net. Pokud bude k dispozici prostor a cas, tak bych rad udelal sraz v patek odpoledne nebo v sobotu.