Krynne, diky za sluzby, ted to facha opravdu dobre ... BTW: jen bych jeste poprosil o pomoc s SMTPckem. Jo a nefi jestli si me zalinkoval na mape, ale to nespecha ...
Ja bych to na tebe zkusil. Jsem asi 150m od Krynna (node Vinice), ale posledni dva mesice mam nejake ruseni, spojeni je velmi nestabilni a tedy nepouzitelne. Treba tvym smerem to bude v pohode. Jakou mas MAC adresu? abych to mohl promerit. Od sebe vidim asi 20 ruznych AP a tak je v tom trochu zmatek.
Zdravim, vim, ze ste na dotazy tohohle typu dost alergicky, ale ... sem uplne na stejnym miste jako je nod Burgos, je to soused. Po zapojeni wifiny mi to najde dve sites identifikaci:
vbke.net - pozaduje klic
DP649982224 - bez klice
Nerika nic z toho nekomu neco? Mame tu jenom to dneska uz zoufaly pripojeni pres modem a vymyslim neco stalyho - na tahani velkych souboru to nepotrebuju, spis brouzdani. Je v baraku natazeny karneval - kabelovka, ale je omezenej a i celkem drahej. Jestli by bylo naky info, zejmena k tem dvema sitim, byl bych moc vdecny.
BTW Ten barak sousedi primo s Eurotelem a Dopravnima podnikama, takze to asi bude neco odtamtud, ale zajimalo by me, jestli a jak by bylo mozny se pripojit napr. na Krynna. Mame to ale dost schovany.
Pokud se ptam blbe, tak sorry, za odpovedi predem dik.
Ahoj krynne, docela bych zkusil tu tvoji 64kbit, protoze ja mam satelitni downloink, ktery bychom mohli vsihni vyuzit. Jede to hooodne svize. Vetsinou 1Mbps a vic.
Hele jak se dohodnem? delsi dobu ses mi neozval, potrebuju vedet jak jsi na tom. Chapu ze neni cas, ja sam jej mam malo, nicmene pokud potrebujes pomoct, rad Ti pomuzu. Kdyztak vypis te problemove kompilace pastni sem, na neco prijdeme...