Tak jsem včera byl na schůzce, kterou svolal Dwo. Sešli jsme se 4, Dwo, já, bohužel nepamatuji si jména těch dvou dalších. Diskutovali jsme asi hodinu na čerstvém vzduchu o problematice wifi s tím, že jsme čekali zda se ještě někdo objeví, ale víc už nikdo nepřišel. Bohužel jsme byli všichni z poměrně vzdálených míst a nikdo, krom snad Dwo nebydlí ve výškově a polohově zajímavém objektu. Dwo a snad i ti ostatní jsou schopni a ochotni technologii AP softwarově zprovoznit, snad by neměl být problém i hardwarově ji alespoň zkušebně zbastlit. O investičních nákladech a jejich uhrazení se zatím nehovořilo, ale neměly by to být nějaké částky, které by ohrozily projekt. Hovořili jsme i o možnostech konektivity na internet s tím, že je možné koupit 320 kb/s a rozdělit je dynamicky mezi účastníky, případně ponechat jistou část pro „kolemjdoucí“. Hlavním a nedořešeným problémem zůstalo umístění AP. Já jsem odešel ve chvíli kdy jsme se dohodli, že tedy všichni umístí svá panoramata na internetu aby bylo možno určit kde by bylo nejvhodnější místo. Ostatní ještě dále diktovali a možná přijali nějaká další rozhodnutí.
Uprimne nevim jak by jsme mohli sehnat vice lidi, myslim si ze muzeme byt radi ze nas je tolik. Ma to samozrejmne velkou nevyhodu, ze jsme rozhazeny po celim ZM. Ale vzdy se stim da neco delat ....
Mimochodem nevim jak bych mohl dodat foto ... nepatrim mezi stastlivce s Digitakem takze se zkusim poptat po kamosich a pak snad.
Ta konektivita 320 za 1500,- se mi zda velmi slusna. A jestli se pripoji jeste ty lidi z baraku od Jakuba tak budeme muset pritlcit . A co na to Honza.