Zdravim všechny, myšlenka czfree.net mě připadá COOL a tak se budu snažit rozšířit sí? o jeden přípojný bod ve Vršovicích. Na sever jsem pro Žižkov moc utopenej, ale snad to pujde přes Pangrác. Ještě dneska vylezu na střechu a pozjiš?uju jak jsem na tom s výhledem.
Ahoj, pridal jsem do mapy novy bod.
Bydlim v Krymske ulici, jestli vite kde je zatavka tram. Krymska, tak asi 20m pod ni.
Viditelnost zatim neznam, ale vylezu na strechu a podivam se. Fotky potom budou umistene na honza.greep.cz/czfree.
Mel bych ale videl na bod LC.
jsem tu novy, takze jsem se nemohl zucastnit schuzky, kde bych se asi vse dozvedel, ale takhle bych se alespon rad na par veci zeptal.
V jakem stadiu je momentalne ralizace AP napojeneho na czfree v nasi lokalite a zminovaneho 1 Mbps pripojeni k Netu? Ktery node bude AP?
Kolik treba planujete prispevek na nekoho, kdo se chce jen pripojit?
Jake jsou podminky pripojeni, minimalni prenosova rychlost koncoveho nodu k AP, atd.?
Pokud bych mel viditelnost (coz zatim nevim, musim vlezt na strechu, zapatrat a nafotit to), muzu se na vas napojit a vybudovat vlatni AP?
Dokazal by me nekdo z mistnich pomoci s Linuxem, jinak k HW mam pomerne slusny pristup.
1) Je postaveny a odzkouseny router, ktery jiz v soucasne dobe bezi v testovacim provozu na pude
2) Byl otestovany pokusny spoj mezi jiz instalovanou moji smerovou antenou a budovou Sitelu, vse dopadlo vyborne.
3) Jiz mam na stole pripravenou vsesmerovou antenu a u kolegy 10 m AirComu. Instalace vsesmerove anteny probehne nejpozdeji o vikendu a bude spusten testovaci provoz AP pro zde diskutovanou oblast.
4) Ve velice kratke dobe bude zprovoznen i link na CeCOM.
Zdravim,
bydlim na Bohdalci, Výstupní ul., uplne nahore, dolu na Vrsovice bych mel videt, hodim se do mapy a behem tydne snad dorucim i fotky. Zajimalo by me jak to pokracuje, nemel sem bohuzel moc casu, ted uz to snad bude lepsi.
Ahoj moc se v tom nevyznám bydlím v charkovské ulici u moskevské praha 10 chtěl byt také todle připojení ale nevím jak do toho pls poradte mi na email kozanek@lam.cz díky
Zdravim,
Vcera jsem objevil tyto stranky a bydlim ve vrsovicich, v ulici slovinska (17) tedy nad kostelem a pod kodanskou, ale jsem uplny novacek docela bych uvital, kdyby me nekdo dal nejake informace o tom, jak to u nas ve vrsovicich zatim vypada, kontakt na me je: