zdar
pridal jsem do mapy svuj bod, je to na Chvalske u metra.
Vidite tam nekdo ? podle ortofotomapy by se snad nekdo nasel,ae muze branit strecha :-/ se ozvete .... dik
Od noveho roku budu v baraku na rohu konzumni a kbelske (nejsem v mape, mam nejake problemy s tou ortofoto a nemam ted cas se tim zabyvat), rad bych se propojil - mam nejaky wifi AP, vidite me nekdo/mate nekdo zajem?
Nejde mi ani tak o inet (spis jako zalohu, kdyz padne planovane adsl), ale o sit. AP budu delat urcite.
Yokotashi
Zdravím v okolí Rajské zahrady mám cca 9 AP nicméně odkaz zde uvedený se mne nezobrazil.
Z odkazu do mapy jsem vytušil Slévačskou ulici nikoliv však číslo popisné zde by to na určitých domech neměl být problém.
K.
Je to Slévačská 905,z balkonu nalevo dolů vidím autobusovou zastávku Sídliště lehovec,rovně rajskou zahradu,bydlím ve druhém patře....foto mohu poslat zejtra,vlastně dnes,pokud se mi podaří připojit se na nějakou síť v okolí.....Ten internet bych potřeboval,opravdu.Zatím díky za info.s pozdravem Tomáš.
PS:když tak mi dejte vědět na email:iconek@seznam.cz nebo SZ
Podle mapy bych měl vidět AP L@zna East,CM.kabel,APCmost,ppvaclav,APhute 2.
Dnes jak se přestěhuji budu lovit přístupové body.Ale nevím jak se do sítě připojím a domluvím další postup.Prosím poradte mi.
Jinak není problém vytvořit další bod,mám dvě antény,panelku a směrovku a dva AP.Svůj bod jsem už do mapy vložil.momentální připojení za pár hodin nebude.Díky za každou radu.S pozdravem Tomáš