Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
Když uchopím svůj blýskající se meč a vezmu spravedlnost do rukou svých, msta na nepřátelích mých vykonána bude, msta na těch, kdož mne napadli. Ó Pane, veď ruku mou a počítej mne mezi své svaté.
Heh, pdvor setrel jak chleba namazanej maslem. Drzhor delal AP opravdu mesic a neco, protoze si moc dobre pamatuju, kdyz jsem ho poprvy potkal na vysocarne a tahnul s sebou klubo kabelaze. Bylo to tusim pred Vanocema. Taky nevim co se tu furt resi. Da se pochopit, kdyz nejsou penize, ale kdyz je clovek ma, tak si soucastky a zapojeni zvladne udelat a sehnat do dvou dnu, nerikejte ze ne. Ja pul dne vrtal patro, abych protahl kabel pres strechu, delal sem tesneni aby nezatejkalo a mohli jsme se s fotrem oba pretrhnout. A i kdyz se rychle naseru, kdyz to nejede, muzu rict, ze to zatim nikdy nebyla Samaellova vina, kdyz se neco podelalo, behem peti min tam byl a v drtive vetsine byl problem na strane bratrk ci TN. (Resp opravdu TN, bratrk to ma nastaveny dobre, jen mam pocit ze tam obcas nekdo nase AP uplne vytlaci - stahovaci). Takze vemte prachy, hura do mesta a brm brm do vecera on-line ne?
Neni vyjimka ze tam obden lezu a restartuju ho...
Presne tak, pokud nejede linka vudeb tak se zda, ze je sekly HW AP a BratrK musi utikat na pudu aby ho vyrezetoval - ten bude za chvili ale namakanej (budiz pochvalen, ze je ochotnej to kazdou chvili delat). Pokud linka sice de, ale je PL 70% a ping kolem 300ms tak to vypada, ze za to muze nejaky dobracek co pere naplno DC a nezajimaji ho ostatni.
Prestante se uz hadat o tom jak dlouho se stavi ktere AP. Nereknu kdyby to byl clovek co ma uz neco postaveno, ale pokud si nepostavil jeste nic, tak bych rek, ze Ti neprislusi zadna kritika a to i v pripade ze by byla nahodou pravda. A pokud by to byl tento pripad, tak si to vyridte navzajem treba prez ICQ a ne zde.
Dodrzujte prosim urceni teto diskuze na problemy Vinore a k ni pridruzenych vesnic a ne na vyrizovani osobni antipatie.
Diky V.
Dnes jedu kupovat ant. 24dBi sito.
Nevim, kdy ho nainstaluju. na strese je snih.
Spojeni s Vinori je temer (jedna hloupa a pitoma zed) na primou viditelnost.
Podle zajmu okoli bych vyclenil pc, ktere bude pripojene jenom na tuto sit a dodal bych 2. kartu 2. kabel 2.antenu a bude to pristupne i v teto vesnicce.
=je nekdo z okoli, kdo na mne vidi?=
El.
No bude to docela parba - ale dozenu vykon levnym napajecim kabelem- stejne ho bude asi 10m ze strechy az do sklepa. Vcera jsem upravil PC - vsude pasivni chlazeni-vcetne CPU, kde je chladic z tyrystoru z tramvaje-uhladi spolehlive i 80W. Taky jsem pridal nejaky ty diry navic-aby bylo v pc jako v komine.
IOJ
Ne, vcera jsem zkousel routrik-je to stejne hlucne, jako provoz lampicky na nocnim stolku - proste nic. A AT zdroj se po vymene chladicu ani nezahrejva-a procesor je studeny, jako psi cumak. je to proste super nic neslyset (zatim bez hdd). Jeste zbyva nainstalovat Linux - ale budu musedt vyhledat nejakou pomoc-nikdy jsem s nim nedelal.