Ahoj chci se pripojit.
moje souradni jsou roh ulice Na Zertvach a Vacinova
mam notesa s integrov. Wifi
chytam nejakou sit 3o3o nebo tak nejak, ale nemuzu se k ni pripojit asi to bude neco z televize Prima
Prosim poradte na koho se muzu obratit, jak se pripojit a na kolik to prijde. Diky Aho R
Chtel jsem se zeptat co si mam koupit za WiFi kartu, nebo jestli si mam koupit nejaky AP. Rad bych se pripojil na CZFree, ale jaksi chybi exp. Tak jestli nekdo mate naladu tak mi muzete poradit DIKY.
Zdravim, rad bych se pripojil v ulici Voctarova 18, mam na dohled sf2, ale signal se mi nedari, chytit. Chodil jsem s NB okolo Palmovky zachytil jsem CZFree.Net.djdodo-okr, ktery je penkne daleko, ale sf2 jsem proste nechytil ani primo pred budovou Novakovych 2.
Je to APecko funkcni ?
Jak mam dal postupovat kdybych ten signal prece jen mel ?
Dik za radu, Snasa
Ahoj,
koukal jsem na mapu a (esli sem dobre koukal)
tak by mel byt nejaky FULL AP blizko Kovanecke kde bydlim.
Je to stale aktualni? Bylo by mozne se pripojit?
Zdravim, potreboval bych vedet, jestli tohle konkretni HW reseni bude fungovat, popr jestli doporucite neco jinyho. Chtel bych se pripojit na AP Land (jakuba), vzdalenost cca 1200m, viditelnost dobra. Ode me je kousek AP Lolek, ale bohuzel on je schovanej za barakama, takze na nej nevidim. Antenu dam v poho na strechu, ale problem jev tom, ze bydlim v 1.PATRE!!! a nademnou jsou jeste 2 patra + puda a pak teprve komin na kterej hodim tu antenu.
Navrhuju tohle:
Antena: MMDS sito na vicku od downconverteru napsano 32dB, ten jsem samozrejme vyhodil a hodlam ho nahradit Al jeklem
Kabel: pocitam cca 20-25m a to je ten problem bud Aircom+ nebo RLA-10
Karta: Z-com Xi-626
+ bleskojistka. Jde mi o to, abych nenakoupil kabel cca 1500 a sitovku cca 1400 a pak ejhle ono to nebude fakcit.
Dekuju moc za jakekoliv rady a pripominky
Nevíte někdo co je zač AP s názvem "linksys"? Chytám ho na PDA (max 400m) mezi Vosmíkových a Kašparovým náměstím a zdá se býti zdarma... teda aspoň jsem se připojil.