no nemusi bejt nutne jedna aplikace, treba zdatnejsi uzivatel ma radsi, kdyz je vicmoznosti a zas lamak raci, kdyz jen klikne a jede, takze to neni az tak jednoduchy, ale nesmi jich bejt zas tak moc
co se tyce vybera jazyka, tak dle meho nazoru lze vyloucit vsechny jazyky, ktery vyzadujou dalsi knihovny (w98, w2k, wXP) a instalace by mela probehnout nejlepe nakopirovanim, pripadne klasicka dalsi dalsi, cokoliv jinyho je pro beznyho cloveka slozity a nepouzitelny. Verim tomu, ze zdatnej clovek nainstaluje program, kterej bude vyzadovat knihovny a tak, ale to pak nepotrebuje nejaky czf4bfu.
stale bych se nevzdaval verzi pres www a phpko uricte umi plno lidi
jinak vyvoj aplikace (at uz klasicky ci webovy) by mel mit otevrenej kod, duvody sou jasny ...
tohle vse je dobry, ale je to jen prohlizec souboru, ja bych spis vydel nejaky prochazeni jako je na seznamu (pres kategorie) ci vyhledavani dle klicovych slov (tez seznam), ovsem to by znamenalo rozsirit ten soubor o polozku s kategorii a taky davat obsirnejsi popis, nez 2 slova, takhle to totiz furt vypada moc slozite a komplikovane (nerikam, ze to je, ale ze to vypada)
jinak bez unikatnich znaku se neobejdeme, ten navrh s tim <aaaa> se zda ok
Delphi ... pokud nepotrebuje knihovny, tak proc ne
Narazil jsem na docela solidní problém, neumim v Delphi číst ze souboru po znaku (musel bych asi použít assembler a do toho se mi pod Windows nechce, smrdí to průšvihem), takže nemůžu efektivně parsovat ten soubor. Ale napadlo mě, že pokud by bylo pořadí i počet údajů u každýho záznamu pořád stejný, tak bych s tim uměl pracovat. Myslíte, že by to bylo možný udělat, aby byl formát povinnej (stejnej počet, pořadí, irelevantní položky by byly prázdný (např. URLINET: ) ?