Zdar, vcera jsem se o tomhle dozvedel... byl by nekdo z Bohnic ochotnej se treba sejit a pokecat o tom?
Bydlim v Krynicky (kousek od Meinla - konecna 144/177).
kdyztak se ozvete +420777903499
Zdravim ve spolek,
stale postradam hlubsi koordinaci praci na czfree v ramci teto lokality. Rad bych vykousel spojeni s kazdym potencialnim bodem v okoli a dohodnul strategii mistniho pokryti, ale jste nejak malo aktivni. Musite se sami ozvat, jestli chcete neco vyzkouset. HW na testovani mam a cas si podle moznosti udelam, ale
nejlepsi je telefonicka domluva.
Pokud se chcete nekdy sejit (hromadne ci individualne), tak mi poslete telefonni cislo na jarda@mudrc.net a ja zavolam zpet. Podle poctu lidi pak navrhnu nejake spolecne setkani (pro ohlasene) anebo individualni setkani. Obecne bych jakakoliv hromadna setkani smeroval na patek odpoledne ci sobotu.
Nekteri zdatni jedinci se uz na bod JH dokazali pripojit
Je zatim overeno spojeni s 5 lokalnimi body a 3 uz porizuji HW. Je skoda nesdilet poznatky ziskane pri instalacich. Co se tyka zaveru ze srazu, jsou to
1. zavery globalniho charakteru
ma ted na zvazeni a pripadne zapracovani do vseobecnzch pravidel DEU. V jake mire a kdy to pouzije zavisi na nem.
2. zavery lokalniho charakteru se tykaji pripojenych bodu a po vzajemne dohode jsme se rozhodli, ze jsou k dispozici vsem, kteri se na budovani mistni infrastruktury podileji ( nejsou tedy ureceny uplne vsem a proto nejsou uvedeny zde, ale kdo mel zajem, tak uz vsechno vi, pripadne se muze dotazat osobne.)
jsem kousek vedle tebe. Ja bych to videl asi tak, ze SIMI vybudoje za nasi pomoci AP-ko a konektivitu, bude mit od JH nebo primo z TransgasNetu. Ja z TransgasNetu vidim barak kde je SIMI ale i tvuj (JFK). A myslim, ze spojeni SIMI <--> TransgasNet bude lepsi, protoze nebudeme zatezovat trunk mezi JH <---> Deu (smichov). Na SIMIho AP se muze pripojit potom jak Clock se svym CyberNetem, tak ty (JFK), ta ja (Michael) a myslim si, ze i dalsi v okoli XHAD, MUTED, MISP a Turgon. Dalsim mistem, kde by bylo dobre udelat AP, kdyz to SIMImu nevyjde z drustvem je MISP. Ma urcite dobry vyhled na celou Prahu - vychod, jih, zapad a cast bohnic.
Michael