Connected chtelo jen par lidi.
Jeden z nich ziskal data a insvestoval svoje penize do licence.
Forum rozjel.
Chce najit zpusob pristupu k datum.
A ted ti, kdo o data nestali, nepomohli nijak, nebo jeste lip spis zaskodili, vymejslej paranoidni konstrukce, proc to Sima udelal.
Kdyz uz takhle pekne spekulujete, tak mi vysvetlete, kdyz jde Simovi o data VF. Co s nima bude delat? Vytiskne si prispevky a nalepi nad postel? Nebo je zacne prodavat na Vaclavaku?
Je evidentni, ze at Sima udela cokoli, tak to je spatne.
2belgarat: To je opravdu blabol na druhou. Jak te muze Simandl vydirat?
Pozadal jsem dnes cleny NFX (sam za sebe, jako uzivatel Danny), zda bude ochotne proste zaplatit licenci v nejakem kratsim case, nez je delka tahanic na tomto foru. Co nejdrive, bez ohledu na kecy, ktere se tu vedou o tom, na koho by mela byt licence psana a bez ohledu na to, zda o to nekdo "za mezicloudy" formalne pozada. Bud me poslou do haje a bude se to tu hadat dal, nebo to schvali - a pak se to tu bude hadat taky, ale bude osetrena legalita provozu software.
Jinak se to tu z mista beztak nehne... aspon takovy je muj dojem.
2majklovec: nalejme si cisteho vina, co se tyce meho nazoru na Mr. Simandla. Sireni FUDu, zamerne omilani nepravd (napr. to ze jej DANNY pripravil o administratorska prava, pritom mu bylo znamo kdo to byl - a dalsi) jsou priznaky cilene manipulace s obecenstvem.
Je mi jedno proc to dela, samotny fakt ZE to dela z nej dela (pro mne) skudce v komunite. Manipulovat druhe pro sve vlastni ucely je fuj nezavisle na pohnutkach. Pak se i aktivity ktere paralelne vyviji k ziskani dat (sync VF a connected), vlivu (reinstalace do rady), akceptance (nakousavani otazek vsehomira, i kdyz se resi jinde) musi posuzovat v kontextu souvisejici manipulace.
Jo, je to "ad hominem", ale v duchu stareho zasady "podle skutku poznate je". A je to MUJ nazor - nehodlam o nem diskutovat (ani presvedcovat te, ze je spravny), ale pisu jej proto, abys chapal moje vychodiska (odlisna od tvych)