Lazna: prekvapuje mne, ze sve nazory vidis jako pravicacke. V dusledku cinnosti samozvanych self-declared "umelcu" tady mame pausalni zdaneni pametovych medii (jdouci ve prospech nevelke bandy budizknicemu), navrhy na totalni kontrolu internetu, zaviraji do basy lidi, kteri nic neukradli, jen provozuji zasilkovou sluzbu a ty tyhle zverstva hajis a myslis si, ze jsi pravicak. Budicek ! Kvuli tomu, ze se nejaky posahany prumysl neumi prizpusobit, jsou omezovany zakladni svobody ! To je stejne, jako kdyby v dusledku beznych kradezi zavedli zakaz vychazeni po 22:00 a potlacili svobodu slova. Pravicak neni ten, kdo obhajuje libovolny zpusob nabyti kontroly nad penezi ostatnich. Kolik argumentu uz tady zaznelo, ty na to odpovidas, ze do prumyslu vrazila nejaka babicka penize. V dobe, kdy jsou burzovni indexy na urovni roku 1980 to zni jako vysmech. Mame zavest dan z dychani, abychom to drzitelum akcii kompenzovali? Bylo by to dost pravicove?
paneboze..... to s babickou nemel puvodne nemel byt argument, to byla poznamka k "natlakovym skupinam". Jelikoz citim silne snahy o dehonestaci obhajcu AZ. Protoze jsem si puvodne myslel ze pojem "natlakova skupina" je pejorativni, ale ted jsem si precetl definici a vidim ze nejsem az v tak spatne spolecnosti:
---------------------
"Kategorie nátlakových skupin tzv. nová politická hnutí – objevují se zvlášť ve 2.polovině 20.stol. Často vyrůstají z občanských iniciativ ( např. ochránci životního prostředí). Jinými takovými hnutími jsou pacifismus, feminismus, protirasistická nebo studentská hnutí.
Nátlaková skupina – za cíl má ovlivňovat politickou moc, vyvíjet na ni nátlak. Spokojuje se s působením na politické předáky, aniž by chtěla zaujmout jejich místo. Zůstávají mimo moc – snaží se ovlivnit lidi, kteří jsou u moci, nikoli však dostat k moci své vlastní lidi.
--------------------
takze tuto poznamku beru zpet a zarazeni mezi natlakove skupiny nepovazuji za dehonestujici.
Protože film shlédli za pomocí porušení platného zákona, aniž by jej získali legálně byť třeba přes internet, a legálně jim tedy nelze nijak konkurovat a přizpůsobit se?