Tak jak jsme vcera s Yardem koukali na Liberec, a je to pekny. Vcelku zaplneny, ale pro nas se tam jeste kanalek najde :-).
Ale co me prekvapilo, je to ze jen jedna sit je kryptovana. Ostani jsou dost otevreny, coz pro nas znamena se zamyslet i nad moznosti zneuziti site.
Yard: potrebuju zmerit estli v jbx mezi centrem a petrinem je volnej kanal, jestli je volnej kanal na zizkaci kolem skoly. xmasin potrebuje promerit paseky a kdyz budes u toho tak ani mseno ci kolem nemocnice by nebylo na skodu.
dik moc
nejaka AP je taky na sumave, odhaduju negde kolem technace.
Zdravim vsechny,
zajima mne, zda nekdo planuje vybudovat v dohledny dobe pripojny bod nekde v okoli Hokejky - pokud ano, tak rad pomuzu s realizaci. Nejradsi bych si AP postavil sam (co si clovek neudela sam, toho se nedocka), ale bydlim bohuzel v prvnim patre Hokejky, coz asi neni moc vhodny misto. Kazdopadne doufam, ze se to co nejdriv rozjede, nechce se mi uz vrazet spoustu penez do Telecomu za vytaceny pripojeni - verte mi, ze mnohem radeji budu investovat svy penize do freenetu...
Jinak trochu i bastlim, rad bych zkusil Ronju, pokud je tu nekdo, kdo se do toho uz vazne pustil (HWSoft?), muzu spolupracovat.
Ahoj Luboši
Chci Ti jen říct, že My to nerozjíždíme každý sám na sebe, ale jelikož sme se hned na začátku Všichni shodli na tom, že tu společně chceme budovat sí? na legálních základech a zároveň sme se shodli, že tedy nejlepší řešení naší situace je založení Neziskového občanského sdružení ! Rozhodli sme se tak po té co sme se Všichni společně shodli na tom, že legální cesta sdružení a výhody s toho plynoucí výrazně převáží nevýhody a starosti s tim spojené !
Za přípravný výbor "Sdružení pro svobodný přístup k informačním technologiím"
Marlo
p.s- Na hokejce se také plánuje vybudování přípojného bodu ale o něco dříve se budou moci další zájemci (z hokejky a okolí)pravděpodobně připojit k jinému bodu v Pavlovicích. jelikož ale nechceme ponechat nic náhodně tak se momentálně dané lokality proměřují (síla zarušení) a celá sít (FreeNet Liberec) se začne budovat systematicky s ohledem na nezarušení se s jinými již fungujícími (komerčními) sítěmi a dodřžováním a nepřekračováním limitů ČTU !
Pokud se chceš tohoto projektu ůčastnit spolu s námi již od samého začátku, tak se ozvi.
Ahojek lidi...tak sem se dovedel o vasem ambicioznim planu pro pokryti Liberce internetem.. Rad vam pomuzu jak jen budu moci jelikoz me ty vyderacsky firmy jako Tele2 vazne serou..((( V soucasne dobe sem pripojen na 2,4 Orinocem 64kb freeline za litr mesicne.. Coz je myslim prijatelne.. Zda se mi ze uz sem dlouho nikdo nepsal. Jak to vypada s Feenetem v LBC?? Nebude nejaka schuzka?? Rad bych se dovedel vice. Lidi co by se radi pripojili jsou myslim spousty...
Bydlim v Pavlovicich u Kolosea v tech vysokejch vezakach... Vyhled na Liberec je tam naprosto supr!! Takze pokud byste potrebovali umistit nejaky AP na strechu dejte mi vedet a ja se zeptam...