Ok, to by slo. Jen takova drobnost pro mapoveho antitalenta, jako jsem ja - kudy na chlumeckou pokud jsem ve Vodnanske? Dival jsem jsem se na mapy.cz ale z toho nechapu vubec nic, neb Chlumecka je dost dlouha. Bezproblemu trefim na zastavku metra, pokud budete mit nekdo cestu kolem, ze bych se pripojil.
Zdravim ve spolek. Chtel bych se jen ujistit, ze ta seslost ve ctvrtek se opravdu kona, protoze jsem na posledni chvili zjistil ze mi to s cimsi koliduje!
Nicmene pokud se to bude konat, dam tomu prednost. Prosim nekoho kdo tomu veli , necht tuto akci potvrdi.
Docela rad bych se k vam pridal. Jsem z Kyji, Rozmberska ulice, coz je trosku dal od vas. Jediny AP bod na ktery snad vidim je ten vas. Chci se zeptat jesli me nekdo vidite. Jmeno nodu ma mt19-kyje. Diky
Ahoj, uz jsem tu nekdy v lete psal, ale pak jsem musel odejet, takze to padlo. Takze znova: Bydlim v Cernicne ulici v Kyjich, kousek od Kyjskeho rybnika, bylo by mozne pripojeni? Vyhled ze serechy RD na Lehovec (panelak), CM – smerem k Rajske zahrade a pres rybnky ke kostelu... Je tu v blizkosti uz nekdo pripojeny? A jaka pouzivate pojitka? Premyslim o stavbe RONJI... Diky moc
Včera jsem se zkoušel připojit, scenoval jsem okoli jedina sit je nscom404 nedava IP. Na kyjský rybník mam dobrý vyhled. bohuzel nevidim pres kopec do hloubetina a ni Ap z cerneho mostu nic. Pomohlo by zasitovani lehovce
tak jsem byl dneska na OpenWeekendu a tam se mluvilo o CZFree.netu, tak jsem si rikal, ze az prijdu domu, tak se mrknu, jak to vypada v mem okoli. Bydlim Kpt. Stranskeho 960/37 - takovej ten Uckovej panelak - mam naprosto primou viditelnost na AP Vide@CM2 (cca 100-200 m)
Momentalne mam Mistral Speed (320 down/128 upl). Myslite, ze by se s tim dalo neco delat? ;-))