To mne připomíná že, bych pro cloud Jihovýchod (dá se říci i HMNet) potřeboval dát na střechu Jablonecké (pro neznalé kde i bydlím a jsem vlastníkem bytové jednotky) dvě antény. Zajímalo by mne kdy by to bylo možné. Díky Karel
Vzhledem k stálému banovaní mojí IP adresy (odzkoušeno opakovaně že, ostatním to jede), výpadkům kdy tracerouty končí na casablance sděluji že, od 1.8.2006 končím definitivně členství v OS Jablonka a přecházím k připojení přes komerčního poskytovatele. Internet nyní využívám i k práci a nemíním mít problémy jen protože to je soustavně nefunkční. Zdravím Karel
A vzhledem k tomu že, díky tomuhle zas************* a zkur********** připojení jsem po**** konfiguraci v jednom zařízení u jednoho klienta na kterým mne fakt záleží a bude mne to stát nemalej peníz. Rozhodl jsem se k pár odvetnejm opatřením proti Jablonce. A že důvodů si najde člověk dost.
Co se týká té střechy již nepotřebuji vyřeším si to jinak.
Jinak kupříkladu ted jsem odečetl kredit na mobilu a zjistil že jsem mínus 450,- Kč takže kromě toho vlezného bych požádal ještě o kredit za náhradní spojení. díky
Můj verdikt je ten že, stávající připojení není k tomu abych přišel domů a byl si na aspon na 95 % jistý že, to půjde.
Na práci kde si fakt musím být jistý že, výpadek je tak jednou do měsíce třeba na hodinu ano ale, ne že mne to nejde už druhý den. Karel
To jsem pochopil. Vzhledem k tomu jak to síma vychvaluje sem čekal víc a popravdě když je to denně a u profi poskjytovatele což by Casablanca být měla tak to je divný ne. Zdravím Karel
cassa mozna, ale czf je slabym clankem, chapes? timpatem se ta slabost povysuje i na zbytek. rika se, ze cela sit je jen tak silna, jak je silny jeji nejslabsi clanek, z globalniho pohledu vzato