Diky za odpoved.
Ja vidim jen na sever.... V levo vidim maximalne vez kostela v lecebne, pred sebou duchodak a v pravo mi stini dalsi barak, kterej je k nasemu kolmo...
Me ani moc nejde o Czfree (i kdyz tomu fandim), ale o to, jak dostat domu levnej net... Telefon tam nemam a ani nachci. 520/mesic mi prijde fajn cena (a ta rychlost skvela, me by stacila 64ka)
Ale co se tyka pripojeni, jsem naprostej levak, potreboval bych, aby mi to nekdo zapojil a rozchodil...
V podstate je mi uplne jedno jak a cim :-))
Tak přátelé, dnes by mi měli poslat anténu (14db sektorovka s vyzažovacím úhlem 65°) access point už mám koupený, takže zprovoznění mého bodu již prakticky nic nebrání a Pumpovi taky ne (tedy až na to, že se musí vyšplhat na komín :-)) ). Jakmile budeme v provozu, tak dám vědět a můžete se zkusit napojit...
Dnes probíhá test lokalni vsesmerovky.
Zaroven mam cely dnesni den vyhrazen pro czfree. (tzn.:
navstevy, dotazy, vyzkouset pripojeni atd.)
Volejte, pokud neco potrebujete.
Dalsi moznost bude snad zase za tyden v nedeli odpoledne ( krome individualnich dohod ).
Jestli jsem to pochopil spravne, tak tu vsesmerovku jsi zapojil jenom na nedeli a pak zase odpojil? Skoda ze jsem se to docetl az dneska. Skoro kazdy den lezu na pudu a zkousim, jestli uz to chodi, ale vcera jsem tam bohuzel zrovna nebyl.
Nebo bude ta antena pripojena cely tyden a jen v nedeli mas cas se venovat dotazum? V kazdem pripade to vecer zase znovu zkusim.
Abych nenarusil provoz stavajicich uzivatelu nodu, tak je antena pripojena zatim na samostatne AP a jakmile budu to AP potrebovat jinde, tak ho odpojim. (Zatim ale funguje.)
Pokud mas nejake volne AP, tak muze bezet natrvalo.