takže, jejich podmínky jsou natolik "děsivé" že se nás jejich nabídka snad ani netýká, pomalu z nich vylezli vyci, které sem snad ani nebudu psát, snad jenom že nakonec v našem případě za garantovanou 512kbps by jsme platili šest tisíc/měsíčně.
Nechali jsme si proměřit signál, byl tu u mě s 24dB sítem, signál je, takže teď jenom najít toho "boba" co nám to bude platit...
bané, vážně, za ty prachy to nepřipadá v úvahu...
navrhněte někdo další postup, prosím, mě došla inspirace, .. jiná možnost připojení mě nenapadá... ... snad jenom znovu žebraz u deua...
zběžně jsem si to projel, zajímavé, ceny celkem přijatelné, bohužel o možnosti připojit podolí tam nic nepíší, ale možná by jsme jim stáli za nějakou směrovou anténu. Proberu to s pekem a carlosem, možná by bylo zajímavé se s nima pobavit. Dík za tip, snad to bude konečně to, co hledáme.
nejprve popřeji vše nejlepší do Nového roku, hodně štěstí, zdraví, atd. Tak,formalita je za námi a můžeme se pustit dále.
Ohledně Wideneteu, souhlasím, že za těchto podmínek, které nám nabízejí nemá cenu situaci dále rozvádět a požaduji celou záležitost za ukončenou. Přeci jenom bych po nějakém čase proměřil signál v Podolí. Dostal jsem signál o možnosti napojení do CZF z Barrandova a rovněž Martin Inneman se zmínil o čemsi na Smíchově. Rovněž se cosi odehrává nad námi na Pankráci. Podívejte se na novou verzi monitoru a uvidíte, co všechno nad vodou teď létá.
Navrhuji domluvit termín, kdy změříme signál a uvidíme co dál. Myslím že to bude stát za to.
Zbývá domluvit termín a HW na měření. Bohužel už nedisponuji anténou, ale mám mobilní ap a ntb s integrovaným wifi. Jestli někdo máte anténu, ozvěte se.
No a termín, co takhle tento čtvrtek 08-01.2004 od cca 17-30 až 18 hod???.
také vše nejlepší do Nového roku. Se čtvrtkem 8.1.2003 17,30 - 18 hodin souhlasím. Bohužel nemám anténu, ale plánuji nějakou kvalitní koupit. Pokud mi někdo poradíte, možná bych jí i stihl koupit. Pokud budete mít chvilku ozvěte se a stavte se u mne a nějakou kvalitní na netu vybereme. Jinak pokud bude hardware můžeme začít měřit třeba u mne v těch 17,30 hod., ale jinak je mi jedno kde začneme.
zdravim podoli
nase obcansky sdruzeni Prague Wirelless Community (pwc.networ.cz) pracuje na zprovozneni AP v oblasti podoli. V teto chvili je ve fazi testovani (a hledani signalu a vhodne polohy pro anteny) node aglaja. Mame zajem spolupracovat se vsemi, kteri jsou v teto oblasti aktivni. Budouci klienty vznikajiciho AP bych touto cestou pozval na nas web, kde se dozvedi vic informaci
hm, PWC vypada sice zatim jako one man show, ale kdyz nas pripoji, tak proc ne, ze.
na sraz se pokusim dorazit, zatim ale nemuzu nic slibit, o vysledcich mereni kdyztak poreferujte do fora. jinak mapa pokryti se zacina pozitivne zelenat, jen u nas stale modra..
no a samozrejme hodne pohody v, ehm, letosnim roce vsem!
igw bude vseobecne problem v tyhle lokalite, vecer pri tom mereni bych se v prvni fazi chtel soustredit na zamereni nejblizsich funkcnich ap (pres ktery by eventuelne sla privest do podoli inet konektivita)
ohledně dnešního srazu. Ještě jsem neurčil místo, ale protože už pár srazů proběhlo a protože to píšu tak pozdě, tak asi nebudeme nic měnit. Sraz bude jako obvykle v restauraci U Horů .Navrhuji, že nejprve provedeme měření.
Ohledně antén, dneska jdeme s Martinem Innemanem (node terasa) koupit do i4 antény.
Včera jsem dostal echo od dvd, který na sraz přijde také, že bude mít PCMCIA s pigtailem. Já vezmu NTB, kde bude integrovaná WIFI. Také máme ještě nějaké příznivé zprávy, to ale až tam.
Mějte se a těším se na Vaši účast. Jestli se někdo opozdí. Budu na GSM.
to je docela divný s tou sílou toho signálu. z johnyho střechy to neni vzdušnou čarou až tak moc daleko k antovi. tomu sem napsal mail z tohodle fora hned jak sem se vratil ve ctvrtek domu (aby vas kontaktoval jak ste sli jeste k martinovi na terasu). chce to popatrat jeste ve foru jestli tady nekde ant nenechal svoje icq. (takhle sem nasel johny kontakt na tebe btw