Jasne, ja jsem myslel, kdyz uz by neco melo jet. Treba neco na zpusob Einstein at home. Jinak samozrejme bych kvuli tomuhle router nespoustel.
Jo a nekdo vymyslel www server, ktery jede i na elektrinu z bramboru. Takovy ARM7 stoji kolem 200 a ma v sobe ethernet :-). Jasne, ze je to blbost pouze k tomuto ucelu.
Puvodni idea byla nagenerovat takove mnozstvi dat, ze se v nich neda nic najit. A kdyby mel treba ISP nat a ukladal 2x tak se objem dat take nasobi 2.
To uz je lepsi si koupit server nekde v nejakem bananistanu a udelat si na nem proxy a pripojovat se na nej pres tvrde sifrovanou vpn
Nebo si rovnou koupit i ten bananistan...
Skriptovani u nas na siti normalne delame, mam na to sablonu, ktera to po 6 mesicich hodi do kose a skriptuju nahodne kazdy 50 paket o velikosti vetsi nez 500 byte. Dene mi to zapise cca 15GB dat po komprimaci cca 90 mbyte. Zadna krec a kryje to dobre zada..
S abusama je posilam do rite, ze nevim co chtej, ze u nas je uredni jazyk cestina a nazdar, pokud chteji odpovedet anglicky, tak je to bude stat 100USD za ukon.
Delat logging je povine ze zakona, to jenom tak na okraj.
No ono po pravde, proc by Internet mel byt anonymni .. co se tyce zneuziti udaju, prece dneska kdokoli muze logovat co mu tece pres router at uz to ma prikazane nebo ne, a nejvetsi pravdepodobnost zneuziti je prave u toho, kdo provozuje ten router, pres ktery jedete, potazmo vas ISP. Policie si vyzada zaznamy jen k urcitemu pripadu, takze nemyslim, ze by hrozilo nejake zneuziti z pozice statni spravy ..
Proste pokud delate neco nekaleho nebo vas to prudi, pouzivejte sifrovani, to ze jste v neverejne siti vas od sledovani potazmo zneuziti informaci neuchrani ..