Mimochodem mám možnost sehnat bez problémů wi-fi antény z celkovým přijmem až 27 - 29 Dbi.Jedná se o MMDS antény + k nim přidělán originál wi-fi ozařovač.K sehnání jsou 3 druhy lišící se velikostí 90 - 125 - 160 cm.Já osobně mám tu prostřední 125 cm.Cena je 1500kč kus,což ve srovnání s originální anténou s tímto ziskem je cena více nežli slušná
Ahoj,
AP ONE je asi týden v testovacím provozu, jen kvůli ověření dosahu. Nod je schopen vám přidělit IP adresu, v provozu 24 hod.
2p.Mo?ka: Na sídlišti Z. Nejedlého kolega chytil signál ve 3. patře na notebook, i když bod nevidí.
Na italské ho sice vidím, ale nic nechytnu. Dělám na přesunu AP Italská tak, abych se propojil s ONE.
2HANK: Na dolní v tom dlouhém paneláku se signál v přízemí chytit nepovedlo. ale známý bydlí na opačném konci .
Pokud máte na co, zkuste ověřit signál z bodu ONE.
ESSID: one.pv.czfree
7. kanál
radekpv
RadekPv: mám tu celerona 400 Mhz, 64 ram, zatim bez hadru, chtěl bych z něj udělat APčko, i když asi tu nic chytat nebudu, i když zázrak je možný.... dokážeš poradit co a jak?
Filip
Trochu poradit dokážu, zatím mně obě AP jedou na linuxu.
Na ONE stejně ale plánuju HW AP.
Pokud bys měl náladu, můžem se srazit a pokecat.
Ke všem - nemáte někdo nějaké PC menších rozměrů,
minimálně 2 PCI sloty a 1 ISA, který byste byli ochotni věnovat?
hodil by se mi na Italskou, než ji definitivně vyřeším.
stačil by case s mb pro Pentium - proc, disk, karty mám.
Yeniku, nemáš ještě někde ten výhled z Italské z vršku střechy?
jestli je to možné, dej ho taky na web.
Budu muset stěhovat antény, a ten bude lépe odpovídat. nebude to sice přesně ta sama budka, ale bude to lepší.
budu teď asi týden doma.
díky radek