nevidim odsud na zadny aktivni node, ktery by mi poskytnul pripojeni do CZFree (zatim mam mistral a hodlam si ho i nechat, ale chtel bych se dostat i do czfree - jsem tak trosku cvoklej na site )))
priznam se, ze tomu moc nerozumim - to mam zadavat do mapy node i kdyz mam doma jen Mistral a zadnou WiFi kartu, proste nic? Do czfreenetu pripojenej nejsem...
jsem z P4, ale výhledově jsem uvažoval o připojení přítelkyně. Bydlí ve Vranovské (ještě kousek za nodem "Mike"). Na panoramatu z Ofcaku je to přesně vykryté budovou. Je nějaká šance nebo je to skutečně (i do budoucna) mrtvý úhel?
Zdravím všechny.Chci se připojit k CZFree. Bydliště Bryksova 762/44 Černý Most(vedle Medvěda),přímá viditelnost JV, při umístění antény na střechu všechny strany.
Zprovoznil jsem AP v HLoubetine. Pripojeni do CZFree je realizovano pres Node - Krynn rychlosti min. 2 MBit., tedy velmi kvalitni link.
Antena AP je smerovana napric udolym smerem na Prosek a smerem na Cerny Most, celkovy uhel 60 stupnu.
Blizsi informace o podminkach pripojeni pres tento node na emailu nebo PM.
Zdarec, pokud by mel nekdo zajem o pripojení k internetu Momentalne sdilenou 1024 kbit linkou dak dejte vedet. Cena by byla 630 Kč a minimalní garantovana rychlost na uzivatele 64kbit s tim ze pocitanej prumer bude tak okolo 180kbit.
Ofcak node je udajne docasne mimo provoz kvuli prestavbe strechy, takze ja jsem ted take disconnected:( Sice na Cernem moste travim minimum casu, ale pokud by novy node ukazoval i na mne (Kyje - ulice Vodnanska), bylo by to super.
Myslim, ze te vidim na primo. Popelku jsem chytal na pixlu na 1250m a ty jsi bliz (800m), tak jestli se mi nejak podari zprovoznit pripojeni do CZFree, tak by to na tebe melo jit.
Sílu k dílu.
Ma z Vas niekto viditelnost na Sklensku ulicu, nemyslim cast pod Ciglerovou, ale z druhej strany, cez Broumarsku cestu tam kde sa napaja Sklenska na Slevacsku ? Ak ano, dajte prosim vediet. Dik