na skolu?? tak to mozna i uvidime rano na to mrknu. ja myslel ze mas ap jen na campuli.jo ale mukki (vidim se snim v smt)rikal neco o tom ze skvrnany a dal maji stop stav ty to mas od jinud? stejne ani o net by neslo ten uz mame ale spis ta sit.
ahoj shanim pripojeni primo naproti CAN je tam nejaky AP nebo bude se tam stavet?? mam vyhled na vinice ale davat veliky penize za profi sito se mi nechce diik wifi zdar
Po dvou letech o založení sítě Pilsfree po vzoru CZFee jsme od 23.6.2005 konečně i fyzicky zapojení do seskupení komunitních sítí CZFree. Připojeni jsme VPN tunelem, který vede do Neutral Czfree eXchange umístěného v Praze v Břevnově. Nyní by už všechny adresy začínající 10.*.*.* nebo končící *.czf měly být dostupné z celé sítě Pilsfree a naopak z CZFree jsou dostupné adresy 10.109.*.* nebo *.pilsfree.czf.
Zdravíčko, mohl by mi někdo říct, kdo je správce pro oblast kolem Severky? odhaduji, že muki. Psal jsem o registraci a žádná reakce, krom potvrzení o doručení mailu. Podle informací, které jsem zatím získal, čučím z okna přímo na router muki a asi bych se s problémem mohl dostat i na router lecus, kterej je méně obsazenej.
Díky za reakci.
Bydlim na Americke (naproti Elektre, 1.patro) a slysel jsem, ze by se melo budovat APcko na Mrakodrapu. Puvodne jsem mel prislibeny pristup na strechu, ale uz jej nemam :-(, takze je Mrakodrap pro me jedina volba.
Nevite nekdo, jak to s timto AP vypada? Bude nebo nebude? Uz mam pripraveny temer vsechen HW pro pripojeni a netrpelive cekam na moznost aktivne se zapojit ...
Uz sem nikdo nic dlouho nepridal, tak pridam ja otazku. Proc kua nikdo na pilsfreecku nedal odkaz na toto forum lamkam do rozcestniku vcetne nejake sdilene registrace, aby si trubky nemuseli slozite napsat par radku, z nekerejch prispevku do czfree fora se tu v exilu v Praze doslova valim smichy, proti tomu je flameforum na pilsfreecku slabej odvárek.
Nemůžem' se tam dostat a pomoct mu? Nemáme tady nějakej čudlík, kterej by to moh' zařídit? A jestli ne - tak proč ne?!?
Hele, tato diskuse je otevřená pro všechny a Tvým příspěvkem bude od teď jen mlčení!!!
pozde ale prece: ano mluvim o odkazu do rozcestniku, myslim, ze je zde hodne kvalitnich i "kvalitnich" prispevku, o kterych vetsina pilsfreezaku ani nevi (kvalitnich = forum o optickych pojitkach, ceho se vyvarovat.... "kvalitnich" - jak mamu presvedcit ze hlava ji neboli z wifi a dalsi pecky ok?)
jinak ta sdilena registrace - kdyz sem nejmenovanemu cloveku posllal odkaz na toto forum a on nebyl schopen se zaregistrovat na czfree a procitat a listovat na mape a zebral muj nick a heslo, tak proto ta zminka o registraci..
Btw. o nic nejde, jen ze kdyz sou freenety, tak by bylo dobre take na ne poukazat, spousta lidi na pfree ani nevi, ze existuje czfree, se znalosti NFX to bude este horsi...
Odkaz na externí web: v současnosti je v přípravě nová verze externího webu, beru si to jako další připomínku pro vylepšení.
Sdílená registrace: jestliže je složité zaregistrovat se na tomto fóru, bude chyba v samotném postupu registrace nebo "mezi klávesnicí a židlí"; sdílená registrace tedy není řešení, pouze záplata něčeho jiného, co nefunguje, jak má. Kromě toho jde tento návrh proti smyslu fóra - každý účastník diskuse má mít vlastní identitu. Proto musím tento návrh odmítnout.