tak sem si spustil NETSTUMBLER a vidim par pocitacu. nicmene je tu jen MAC adresa a mozna ( ne u vsech ) jmeno takze celkem zadna slava. Na to zkouseni by se chtelo domluvit na kanalu a ostatnich vecech jako je kodovani atd...
Nechce to nekdo v polabkach nebo tady v okoli zkusit?
Takze vazeni, stranky jeste nemam a to z prosteho duvodu, mi lesaci si dovolili zmenit dns a ja nez na to prisel (ovsem s pomoci) tak mi nesla pulka serveru. takze sem nemel moznost skouset . a ted ta dobra pripravte se ! !! Mluvil sem s panem Duskem (tedy pres e-mail) ktery ridi provoz siti na nasi pardubicke univerzite, ktere jsou pripojeny pres cesnet. a naznacil mi ze by pripojeny jedne wifi site nadsencu nebyla takova zatez pro jejich sit a podotkl ze by to bylo za podminky podobne jako v praze (doufam ze myslel cenove ) Takze PceFree.netu zdar a ja skusim udelat ty stranky, mimochodem se mi jeste ozval clovek ktery by mohl zprostredkovat webhosting nevim jestli myslel zadarmo, ale to az pozdeji snad. Elsik
s webhostingem by nebyl problem u me, mam mista habadej na dvou linuxech u psa a jeste bych mohl mit neco u kamose. na stranky jsem fakt zvedav, protoze tady se bavime spis jen tak jako ze... Pokud uz to bude konkretni, myslim, ze se prida vic lidi.
mimochodem fakt nikdo neni nekde pobliz, nejlepe v polabkach? nebo nekde kolem hlavni posty? abychom mohli neco zkusit? netstumblerem vidim nejake neoznacene stanice, ovsem kdo to je?
No a vidis zelenou branu odtamtud? Protoze jestli ne, tak to bude dost drsny. A kdy budes mit tu antenu? me by to fakt dost zajimalo. Sice tady uz posloucham letajici pakety, ale jeste sem se k nikomu nepripojil... :(
uz sem zaregistrovanej HEC
ovsem ta rychlost je desna. furt to vypadava...