FRODO: nic z toho, kreditu mam dost, zapnuty jsem to mel (vypnul az po dni nefunkcnosti), IP mam stale stejnou. Nevim cim to je, APcko 10.38.47.1 pingam v pohode, ale dal to nejde...?
V peceni rohliku take hraji roli nekolik desitek faktoru. Presto jdes do kramu a proste si chces jenom rohliky koupit, zaplatit za ne a jit domu. To jak rohliky v pekarne pecou, nebo ze se zkazilo testo te vubec nezajima, ze? (To je jen obecna pripominka k tvojemu obcasnemu pristupu k obchodu se sluzbami).
Ted stale jeste nevim, jestli je problem u me nebo u vas, trochu jsem cekal ze mi treba poradis, jak to zjistit...?
TEntokrát se tedy musim zastat Froda, jsem napojenej na DOCe a net mi celej večer běžel. Od tý doby co jsou nový lajny tak výpadků hodně ubylo...jen tak dál.
JE pravda že věcí který by se mohly zlepšit je pořád dost.
Frodo, když tak pěkně a rychle odpovídáš, nepánuje se na AP jizak spustění nějakého QoS ? Třeba aby měl inet přednost před lokálním provozem, který se stává skoro jen z dc++ . Docela rád bych hrál přez inet nějaké ty gamesky, ale pingy na jižak začnou byt použitelné až pozdě večer. Stačilo by pouštět kratke paketiky před ty dlouhe.