Funkcni AP v ulici Na Grosi v petipatrovem dome. Zatim vyhled pouze na sidliste Na Grosi, smerem na Sklaku, cast Malesic a cast Sterbohol. V budoucnu bude take smerem na Zahradni Mesto a sidliste Kosik.
SSID - Na.Grosi.ICQ.333978445 MAC - 00:0D:88:8A:573
Tak kdo mate zajem piste na ICQ.
Bude to az sezenu ATX zdroj a zmaknu linux... iNET je 512/128 bude asi za 500,- + nakej prispevek na router to bych ti dal jeste vedet. Kdyztak mi posli naky fotky od tebe jesteli mas.
Ok, takže ten netík je ...(sorry za to co tam bylo)
Po zdroji se mrknu, možná něco vyrabuju
Víš o nějaké levné koupi wi-fi karty? A myslíš že by to bylo schopno projít barákem? Já jsem sice od vás asi 300 metrů, ale mám dost obavy že vás nakonec neuvidím(zákon shválnosti)
Jinak v pohodě, až se to celé tak nějak rozhýbe řekni, počítám že Hůra je už funkčně napíchlej a spokojenej a že mui ot běží i když prší...
Ahoj,
taky bych mel zajem se pripojit - z Kosiku.
Z Blekmenovi strechy je na me krasne videt (ta prvni hradba panelaku), ted jde o to jestli je pripojeni na jih hotove... ?
Od Doda jsem kupoval jen antenu, naprvni pohled mi prisel normalni. Ale zdani nekdy klame
S tim pripojenim k AP DOC to se mi zda jako dobrej napad zkusim vylez na strechu a zmerit jestli chytnu signal.
Nebo koukni k Docovi na fotky z node případně mrkni smer Kyje můžeme to propeerovat. Ta linka k Docovi nebo tím smerem by byla určitě dost hodně užitečná. Jinak tranzitu se nelekej já pak přes Kyje ti s ním pomůžu
Napadá mne že, smer Mecholupy by byl zajímavý také hodně.
zdravím Karel