to: Snaily
Podle me vidis v pohode na Keise - je to ten zluty vezak na ctvrte fotce v prvni rade (nalevo od budovy hotelu Juno - drive hotel IPS) Mohl by ses podivat ze strechy tveho domu, kam az dohlidnes na radicky smerem do centra (zapadne) ?
Ze strechy vidim jen na radicky pod nama (viz foto). Na radicky za Solidaritou dale do centra nevidim, stini mi baraky. S umistenim anteny na strechu by byl asi problem, jsme v najmu a souhlas pronajimatele by sel ziskat asi docela tezce. Neni to ani televizni antena, ani rozhlas, zakon je v tomto ohledu docela deravy....
Ale pokud nebude jineho zbyti, tak bych se pokusil o nejake jednani....
Mel bych moznost umistit antenu na barak v Limuzsky ulici, mozna by to mohlo pomoct. Je to Limuzska 5, je to cinzak. Udelam fotky a poslu je. Ja jsem v ul.dvouletky.
Ondra
Zdravim,
dalsi pripojny bod by mohl byt u me.(Ulice Nad Vodovodem).Nyni se rozchazi pripojny bod Tomcat14 v Hostivari, na ktereho asi vidim,to ale se uvidi az po mereni.A v pripade dobreho prijmu signalu to hned take rozchodim...Ale i presto by neskodilo, aby fyzik rozchodil Pocernickou 56 nejlepe s antenou az na strese toho panelaku...:-)))
2 fyzik: Ja se vidim!!!! Hned vedle hotelu IPS.
Jsem tu ted poprvy, dozvedel jsem se o vas od bratranka. Takze se mnou chvili strpeni, nez vsechno prectu a zjistim. ))
Zdar,
bydlim V Úžlabině 20, paty patro co se tyka Pocernicky, tak vidim vrchni patra (cca 6) vsech trech vezaku. Z 56ky vidim horni 3 patra a pak balkony na JZ rohu az asi k sestymu patru.
Taky mozna vidim na bod Pod Strasnickou vinici, ale to si nejsem jistej. Od tebe by to bylo smerem na vychod mezi panelakem se sedlovou strechou a tim dalsim blokem vlevo od nej. Na ortofotomape je to barak s bilou levou stranou strechy vpravo od vily. Jinak nejlepsi viditelnost je asi na vezaky na Skalce, takze kdyby bylo neco tam, tak supr.
Nazdar,
tak jestli me oci neklamou, tak barak V Uzlabine vidim - respektive jeho jizni stenu.
Vcerejsi mensi vychrice upravila "lehce" korunu vrby, ktera mi stinila ve vyhledu (pulka vrby je ted pruc), takze mam hezky pohled smerem na ?Chodov?
JS