navrhuji rozumne reseni. Pokud jste starsi 18 let (a i kdyz jste mladsi) co se sejit v nejake hospudce (mame jich tu docela dost) a pokecat o tom pri dobrem pifku nebo vinecku? :-) Myslim, ze toho vyresime mnohem vice, rychleji a jeste se osobne pozname...
Ja bydlim v ul. Nad Prehradou, pred tim jsem bydlel v ul. Parmska. Znam tu clovicka, ktery ma po celych Mecholupech bezdratovou sit (a ne jen v Mecholupech) a anteny na tech nejlepsich mistech. Urcite by bylo dost o cem povidat. Osobne delam u fy Broadnet (intenet provider) Internet Services Admina a mam velky zajem tu zprovoznit sit czfree.net.
Videl bych to na tento patek, tj. 15.10.2002 a asi nejblize vsem nam bude hospoda Modrak (pro neznalce byvaly modry obchodak mezi panelakama Parmska, Na krecku, Veronske namesti). Nebranim se jinym navrhum. Cekam na vase ohlasy.
PS: nevim, jestli na tomto foru prijde i mne odpoved na tento prispevek "emailem", kdyz nejsem autorem puvodniho prispevku, ale pouze odpovidam. Pokud jste znalci tohoto fora a prispevek emailem zasilan neni, poslete mi prosim vasi reakci i na nize uvedeny email na muj 'plan'.
dikec a tesim se na vas vsechny a take na fungujici czfree.net v Mecholupech a Petrovicich, ktery urcite pofrci v dohledne dobe! :-)
Ahoj jsem z hornich mecholup (thread Praha15 Horní Měcholupy), mame jedno funkcni AP a sbyrame penizky na link na haje a pak na prosek.
Ja a gookin (nas pak kontroluje jeste fyzik) pridelujem czfree IP pro horni mecholupy, petrovice a uhrineves.
takze pokud planujete neco, nechcete udelat sraz a dohodnout se??? jak tak na to koukam, tak by byla zajimava situace na sidlisti mit dve oddeleny czfree
Ahoj raptiku - zatím to vypadá, že technickou stránku AP Blaazen v Petrovicích si vezmou na starost lidi z Uhříněvse (thread UHŘÍNĚVES - PRAHA 10). Počítá se s vytvořením "záložního" malého okruhu do kterého byste se připojili i vy tzn.
Thundernet <--> S3P <--> Doc <--> jjwu <--> blaazen <--> Thundernet
Kdyžtak se spoj s Vočkem z Uhřiněvse - srazy mají docela často, tak nebude problém tam všechno probrat. Každopádně vás nejspiš budou brzo kontaktovat kvůli přidělení IP.
trochu vás zklamu za prvé na thn je docela problém s místem není tam žádný mobidní stožár na který jde navěsit neomezeně antén navíc zde bude i problém s volným kanálem. Všichni se předbíhají na THN umístit svou anténu a to i víc za Váma na Říčany. Zkuste se mezi sebou domluvit a připojit se třeba k node jjwu který je na linku do hájů. Dále tu bude CZFree okruh který dozajista využije i THn a to v trase Gookin<>Kyje<>Kozel<>THN Kobylky a do prázdnin bude link Kozel <>dejvice<>Arachnelab. Díky za pochopení ono je pak i jednodušší dělat topologii kmitočtů a kanálů udělejte si tedy s Uhřiněvsí všichni velký okruh a pak menší v rámci Uhřiněvse a petrovic a Petrovic a Měcholup. Nevím jestli je to schůdné ale, spojte si fora a hlavně udělejte si Connected 4um.
Jinak toto např v cloudu severovýchod funguje v pohodě Domluví se asi 40 lidí z Proseka, letňan, Čakovic, Ďáblic, Miškovic, Třeboradic, Kbel, Vinoře a Satalic. Je fakt že setkání by skoro potřebovala salonek ale, domluva je. Zkuste to kopírnout. Díky za pozornost Karel
tak sem vam zridil na mem servru news
mate ho ke svemu uzitku, zatim vas asi moc neni, ale to neva
dostanete se na nej 62.245.75.163, na www na stejne adrese jsem dal info o newsech a nejen o nich...
wifi zdar...
pokud by na thn nebyl volný kanál je jirka na straně říčan natolik snad slušný že by svou pozici přesunul na AP blaazen např a tím uvolnil kanál jinak ten asi poslední kmitočet co je tam je je už slíbený vedením THN pro jjwu do měcholup. Nechci aby zde vznikaly hádky každopádně to berte jak to je snažil jsem se něco domluvit a vůbec se tam dostat což se povedlo a myslím že můžeme být rádi jinak samozřejmě je to ted otázka dohody všech jak změnit třeba topologii přijde mne teda i na druhou stranu sobecký od Říčan že si natáhli takovouhle lajnu a ne schválně to budou mít stejně časem zarušený a budou požádáni o stažení se třeba do petrovic nevim tohle je už vec názoru napíšu to do jejich privatního fora. Karel