CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Zkušenosti s COMPEX WP11B+
« 3456789
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Lord DIABLO
Senior Member

Registrován: 29.03.2003
Příspěvků: 729

Re: Re: Re: výkon Příspěvek č. 129 

Old Post 29.08.2004 v 14:27
Lord DIABLO je offline   Click Here to See the Profile for Lord DIABLO   Find more posts by Lord DIABLO   Click here to Send Lord DIABLO a Private Message   Click Here to Email Lord DIABLO     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KUBA
Junior Member

Registrován: 13.06.2002
Příspěvků: 164

Problém s připojením k hostAP Příspěvek č. 130 

Mám problém, Compex se mi nechce připojit k hostAP APčku, ale jak kdy. Na jedno APčko se starym (nevim přesně) hostAPem se mi připojil Compex s FW 2.93 i 2.95 bez problémů. Na dalšim APčku je novej hostAP 0.2.4 a tam se připojí pouze Compex s FW 2.93, 2.95 se nechytí - prostě pořád píše Not connected. Neznáte na to nějakej fígl nebo budu muset měnit FW?

__________________

Old Post 27.09.2004 v 10:22
KUBA je offline   Click Here to See the Profile for KUBA   Find more posts by KUBA   Click here to Send KUBA a Private Message   Click Here to Email KUBA     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KUBA
Junior Member

Registrován: 13.06.2002
Příspěvků: 164

Příspěvek č. 131 

Tak jsem si asi hoďku hrál s tou proklatou krabičkou a zjistil jsem, že s FW 2.92 a 2.93 to jede v pohodě. S FW 2.95 a 2.96 se to spojí jen za určitých okolností.
Mám podezření, že to dělá nastavení WEPu (používám 128 bit, zadávám v hexa) - v těch novejch FW jsou čtyři chlívky, můžou se tam naprat čtyři klíče a dole je přepínač, jesli se bude kódovat pomocí Key 1 - Key 4. WEP jsem dal do všech chlívků stejnej (správnej) a vybral jsem kódovat podle Key 1 - ani se to nespojilo - Not connected. Pak jsem vybral Key 2 a už se to spojilo, ale linka nefungovala, ping na AP neprošel. Ty starý FW (2.92, 2.93) maj na WEP jenom jednu možnost zadání a tam když se to vyplní, tak to funguje v pohodě. Tak nevim, zatím jsem tan nechal 2.93 a šlape to v pohodě, je za tim 9 počítačů a žádnej problém, uvidíme jestli to spadne.

BTW: jinak jeden Compex s FW 2.93 mi běhá proti staršímu hostAPu úplně v pohodě už téměř půl roku, snad bez jedinýho restartu.

__________________

Old Post 27.09.2004 v 12:36
KUBA je offline   Click Here to See the Profile for KUBA   Find more posts by KUBA   Click here to Send KUBA a Private Message   Click Here to Email KUBA     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gogoo
Member

Registrován: 27.09.2002
Příspěvků: 416

Firmware 2.96 Příspěvek č. 132 

Pouze připomínám - ve firmwaru 2.96 je velká změna! Od tohoto firmwaru se WP11B+ v režimu klient hlásí na access point svojí wireless MAC adresou! Do této doby to byla ethernetová MAC adresa!

Pokud tedy na AP používáte ověřování dle MAC adres, je nutné přidat novou MAC adresu.

__________________

Michal Klečka
i4wifi a.s.

Old Post 27.09.2004 v 13:05
gogoo je offline   Click Here to See the Profile for gogoo   Find more posts by gogoo   Click here to Send gogoo a Private Message   Click Here to Email gogoo   Visit gogoo's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
alek
Newbie

Registrován: 15.11.2006
Příspěvků: 1

filtrování MAC dres na COMPEX WP11 Příspěvek č. 133 

chtěl bych vědět, kdyz mam udelany spoj, kde mám compexe WP11 nastaveneho jako AP, jestli v nem muzu nejak filtrovat MAC adres pripojenych clientu, popripade jak? v nastaveni jsem nasel povoleni filtraceMAC, ale nikde se nedaji zadavat povolene MAC. Poradi nekdo?
Díky

Old Post 15.11.2006 v 14:21
alek je offline   Click Here to See the Profile for alek   Find more posts by alek   Click here to Send alek a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lord Thomas
Newbie

Registrován: 14.06.2003
Příspěvků: 32

prodam Příspěvek č. 134 

Old Post 15.11.2006 v 20:01
Lord Thomas je offline   Click Here to See the Profile for Lord Thomas   Find more posts by Lord Thomas   Click here to Send Lord Thomas a Private Message   Click Here to Email Lord Thomas     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:29.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 3456789  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz