CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > 5GHz > AirCA8 a/b/g AP/bridge/klient 2,4 a 5 GHz
« 18192021222324
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
ifiw
Junior Member

Registrován: 27.06.2007
Příspěvků: 170

Příspěvek č. 369 

ano tak jest,diky za nakopnuti , vypada to dobre, za svetla napojim, otestuji

EDIT : svisti to supr,tHx

Naposledy upravil ifiw 05.07.2010 v 22:34

Old Post 04.07.2010 v 22:50
ifiw je offline   Click Here to See the Profile for ifiw   Find more posts by ifiw   Click here to Send ifiw a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mikulas
Member

Registrován: 22.10.2002
Příspěvků: 393

rozbita airca Příspěvek č. 370 

Nevite nahodou nekdo co s tim?

CA8-4
- po pripojeni utp a napajeni nekolikrat problikne ethernet, pak zhasne a uz nezabere
- po chvili se rozsviti wlan, chvili blika a pak zustane rozsviceny
- wifi signal neni videt
- po otevreni je slyset slaby sum, pravdepodobne z wifi jednotky

Myslite ze je to na odpis? Treba by se nekomu povedlo preflashnout fw, ja bohuzel nemam kabel...
Diky Mik

Old Post 29.08.2010 v 16:42
Mikulas je offline   Click Here to See the Profile for Mikulas   Find more posts by Mikulas   Click here to Send Mikulas a Private Message   Click Here to Email Mikulas   Visit Mikulas's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
janskyt
Junior Member

Registrován: 14.06.2007
Příspěvků: 116

Příspěvek č. 371 

Pokud to tak lehce šumí/píská, tak bude nejspíš K.O. zdroj. První příznaky jsou, že se zařízení sem tam odpojí, vysílá slabě atd. Ve finále se RDAA ani nerozběhne ... resp na něm svítí ledky, ale ani seriák nic neukazuje.

__________________

spravce PilsFree, mapper Plzen-sever

Old Post 29.08.2010 v 18:53
janskyt je offline   Click Here to See the Profile for janskyt   Find more posts by janskyt   Click here to Send janskyt a Private Message     Visit janskyt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mnaga
Senior Member

Registrován: 19.03.2003
Příspěvků: 1214

Příspěvek č. 372 

__________________

http://laser.webpark.cz

Old Post 30.08.2010 v 07:58
mnaga je offline   Click Here to See the Profile for mnaga   Find more posts by mnaga   Click here to Send mnaga a Private Message   Click Here to Email mnaga   Visit mnaga's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mikulas
Member

Registrován: 22.10.2002
Příspěvků: 393

Příspěvek č. 373 

Old Post 02.09.2010 v 16:53
Mikulas je offline   Click Here to See the Profile for Mikulas   Find more posts by Mikulas   Click here to Send Mikulas a Private Message   Click Here to Email Mikulas   Visit Mikulas's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ifiw
Junior Member

Registrován: 27.06.2007
Příspěvků: 170

Příspěvek č. 374 

ty zdroje jsou fakt opruz, u Airek odchazeji vo sto sest...tento mesic dalsi 2 kaput (temer stabilne se drzi co mesic to aspon 1 zdroj K.O.). Jeden se rozhodnul, ze odejde luxusne, neco se posralo na strane "primaru", natvrdo vyhazoval jistic a ty konektory taky lahoda, to nekde sehnat, tak smik original, navazat na novy adapter a jedem zas dal...nashle za 2 roky.

Apropo problem je v samotnem adapteru bych rek, to ze se dusi v lete a mrzne v zime na pude mu samozrejme taky neprida, ale odchazeji i kusy, co jsou v pokojove teplote nebo primo v pokoji pod stolem...

Old Post 04.10.2010 v 13:04
ifiw je offline   Click Here to See the Profile for ifiw   Find more posts by ifiw   Click here to Send ifiw a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rsaf
Senior Member
zastupce cloudu 10.152


Registrován: 16.01.2003
Příspěvků: 866

Příspěvek č. 375 

Proto se tyhle potvory (zdroje) snazime eliminovat. AirCA nemame moc, trafo je vymenene vsadim se u vsech, trafa ani nereklamujeme ale proste se usmikne kabel a da se kvalitnejsi trafo (i kdyz, jak poznat dobry 5V zdroj?) Trosku jsem se AirCy (a jine 5V nesmysly) snazil soustredit na jednom miste kde jsem k tomu dal 50W 5V prumyslovy zdroj

__________________

Lide v CZFree se dělí na tři skupiny: 1) deu; netdave 2) ti co znají jejich čísla 3) ti ostatní

Old Post 04.10.2010 v 20:52
rsaf je offline   Click Here to See the Profile for rsaf   Find more posts by rsaf   Click here to Send rsaf a Private Message   Click Here to Email rsaf     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lazna
Senior Member

Registrován: 29.10.2002
Příspěvků: 2614

User is Mapper

Příspěvek č. 376 

OT: Taky nechapu proc treba UBNT udelalo u AirGridu 5V napajeni, kdyz rockety a nanobridge jedou normalne na 24V. Clovek by pritom prisahal ze v tom bude stejnej HW. AirGrid je prece vec designovana primo na strechu, takze je jasny ze se to bude PoEckovat z vetsi dalky. Sice k tomu davaji i PoE adapter ale stejne to nechapu, kdyz to jinak maj celkem inteligentne vymysleny a tohle zmrsej takovouhle botou....

L.

__________________

Old Post 05.10.2010 v 14:22
lazna je offline   Click Here to See the Profile for lazna   Find more posts by lazna   Click here to Send lazna a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Defendrius
Newbie
zastupce cloudu 10.110


Registrován: 12.09.2005
Příspěvků: 82

Příspěvek č. 377 

__________________

PlzenecNET o.s. , Stary Plzenec a siroke okoli

Old Post 05.10.2010 v 17:17
Defendrius je offline   Click Here to See the Profile for Defendrius   Find more posts by Defendrius   Click here to Send Defendrius a Private Message     Visit Defendrius's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lazna
Senior Member

Registrován: 29.10.2002
Příspěvků: 2614

User is Mapper

Příspěvek č. 378 

__________________

Old Post 06.10.2010 v 08:39
lazna je offline   Click Here to See the Profile for lazna   Find more posts by lazna   Click here to Send lazna a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Defendrius
Newbie
zastupce cloudu 10.110


Registrován: 12.09.2005
Příspěvků: 82

Příspěvek č. 379 

__________________

PlzenecNET o.s. , Stary Plzenec a siroke okoli

Old Post 06.10.2010 v 08:54
Defendrius je offline   Click Here to See the Profile for Defendrius   Find more posts by Defendrius   Click here to Send Defendrius a Private Message     Visit Defendrius's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jevem
Newbie

Registrován: 05.11.2003
Příspěvků: 3

návrat z OsWave na původní FW Příspěvek č. 380 

Tak jsem tu našel 2 ks AirCA8 alias RDAA-8, ale koukám, že v tom je FW 2,73 OsWave. Bohužel přes webový rozhraní to nereaguje. Přes seriovku se mi zobrazí akorát že to startuje a že to má IP192.168.1.7. Dále to jde breaknout. Poradíte prosím někdo, jak do toho dát jiný FW ? Nechci to úplně vyhodit, zatím. Jirka

Old Post 23.10.2010 v 19:52
jevem je offline   Click Here to See the Profile for jevem   Find more posts by jevem   Click here to Send jevem a Private Message   Click Here to Email jevem     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:40.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 18192021222324  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz