CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > NanoStation2 a NanoStation5
« 12131415161718
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
8an
Praha12.Net admin

Registrován: 02.09.2002
Příspěvků: 564

Příspěvek č. 273 

__________________

Jabber: 8an@praha12.net

Old Post 26.07.2010 v 23:09
8an je offline   Click Here to See the Profile for 8an   Find more posts by 8an   Click here to Send 8an a Private Message   Click Here to Email 8an   Visit 8an's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukas-SVK
Newbie

Registrován: 31.12.2002
Příspěvků: 6

Příspěvek č. 274 

no jo , pozeral som ze cosi obdobne ma nanostation M5 (ar7240 + 9280)

Old Post 28.07.2010 v 17:28
Lukas-SVK je offline   Click Here to See the Profile for Lukas-SVK   Find more posts by Lukas-SVK   Click here to Send Lukas-SVK a Private Message   Click Here to Email Lukas-SVK     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vpe
Newbie

Registrován: 14.10.2004
Příspěvků: 31

Příspěvek č. 275 

Ahoj, prozradí mi někdo, zda NanoStation2 umožňuje antena diversity s konektorem pro externí anténu, anebo to funguje pouze v režimu interné anténa nebo externí anténa?

Chci něco jako NanoStation (třeba klon, s kvalitním chipsetem, realtek ne), pro 2,4GHz, ale chci současně připojit/využít i (již osazenou) externí všesměrovou anténu.

Aby jel současně sektor i všesměr (záleží, zda to chipset umí), tj.chipset vezme u staré NS signál z lepší antény (u nové M2 by měl chip využít i MIMO, ale je otázkou, do které antény by v tomto případě vysílal?).

U verze NanoStation M2 externí konektor není, musela by se patrně odpájet jedna anténa z desky a to se mi nechce pájkovat v nové jednotce.

A jak jsou na tom klony, viz zmíněný TP Link? Kvalit AirOS dosahují?

Naposledy upravil vpe 06.10.2011 v 12:01

Old Post 06.10.2011 v 11:55
vpe je offline   Click Here to See the Profile for vpe   Find more posts by vpe   Click here to Send vpe a Private Message   Click Here to Email vpe     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tom712
Junior Member

Registrován: 07.09.2005
Příspěvků: 192

Příspěvek č. 276 

Old Post 06.10.2011 v 16:13
tom712 je offline   Click Here to See the Profile for tom712   Find more posts by tom712   Click here to Send tom712 a Private Message     Visit tom712's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:16.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 12131415161718  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz