CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Routování > Zapojení 2 routerů
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
johannson
Newbie

Registrován: 16.10.2006
Příspěvků: 1

Zapojení 2 routerů Příspěvek č. 1 

Old Post 16.10.2006 v 11:20
johannson je offline   Click Here to See the Profile for johannson   Find more posts by johannson   Click here to Send johannson a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frito
Newbie

Registrován: 29.08.2007
Příspěvků: 9

Re: Zapojení 2 routerů Příspěvek č. 2 

Old Post 30.08.2007 v 23:13
frito je offline   Click Here to See the Profile for frito   Find more posts by frito   Click here to Send frito a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
superweb
Senior Member

Registrován: 29.10.2004
Příspěvků: 809

Příspěvek č. 3 

ehh, co maji za smysl dva naty za sebou?

__________________

Old Post 31.08.2007 v 15:20
superweb je offline   Click Here to See the Profile for superweb   Find more posts by superweb   Click here to Send superweb a Private Message     Visit superweb's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frito
Newbie

Registrován: 29.08.2007
Příspěvků: 9

Příspěvek č. 4 

Napřklad jeden ma v sob ADSL modem a připojuje k sti a druh ma třeba Bandwitch control a může omezit provoz na nekteré ip

Old Post 31.08.2007 v 20:36
frito je offline   Click Here to See the Profile for frito   Find more posts by frito   Click here to Send frito a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
superweb
Senior Member

Registrován: 29.10.2004
Příspěvků: 809

Příspěvek č. 5 

__________________

Old Post 01.09.2007 v 12:01
superweb je offline   Click Here to See the Profile for superweb   Find more posts by superweb   Click here to Send superweb a Private Message     Visit superweb's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frito
Newbie

Registrován: 29.08.2007
Příspěvků: 9

Příspěvek č. 6 

tam mi ukaz nejakej dobrej adsl modem s dobrym omezovanim rychlosti moc sem jich nenasel ale zato sem nasel treba dobry routery ktery maj jen wan port. treba takovej ovisl linka 1000,1200,2000

Old Post 01.09.2007 v 12:26
frito je offline   Click Here to See the Profile for frito   Find more posts by frito   Click here to Send frito a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
superweb
Senior Member

Registrován: 29.10.2004
Příspěvků: 809

Příspěvek č. 7 

tak tam
1)dat nejaky dsl modem bez natu(nevim jestli se dela)
2)dat nejaky omezovac rychlosti v bridge modu za modem s natem(tohle by asi slo s nejakym rb udelat)
ale ono to asi na funkcnost moc vliv mit nebude ten dvojitej nat jen mi to prijde divny reseni..treba forwarding portu budes mmuset delat na 2 mistech atd

__________________

Old Post 01.09.2007 v 12:43
superweb je offline   Click Here to See the Profile for superweb   Find more posts by superweb   Click here to Send superweb a Private Message     Visit superweb's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
highlander
Senior Member

Registrován: 05.08.2002
Příspěvků: 898

Příspěvek č. 8 

modem přepnout do bridge. Za to nějakej router co umí vytočit pppoe - třeba mikrotik,... A hotovo.

Old Post 01.09.2007 v 16:47
highlander je offline   Click Here to See the Profile for highlander   Find more posts by highlander   Click here to Send highlander a Private Message   Click Here to Email highlander     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frito
Newbie

Registrován: 29.08.2007
Příspěvků: 9

Příspěvek č. 9 

Old Post 01.09.2007 v 21:11
frito je offline   Click Here to See the Profile for frito   Find more posts by frito   Click here to Send frito a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
highlander
Senior Member

Registrován: 05.08.2002
Příspěvků: 898

Příspěvek č. 10 

Mam to tak. Modem je přepnutý do bridge a za něj připojen komp s mikrotikem no a ten umí vytočit pppoe a vytvořit si virtuální rozhraní pppoe takže modem slouží jen jako konvertor ethernet/DSL a mikrotik si zařídí zbytek.

Old Post 02.09.2007 v 10:04
highlander je offline   Click Here to See the Profile for highlander   Find more posts by highlander   Click here to Send highlander a Private Message   Click Here to Email highlander     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Příspěvek č. 11 

__________________

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 02.09.2007 v 12:22
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
angleblue63
Newbie

Registrován: 24.09.2012
Příspěvků: 2

Příspěvek č. 12 

Ahoj,
mam tu samou zkušenost. Teď to řešim na debianu a nevim jak to downgrejdnout. Nenapsal byste sem někdo prosím jak to přesně provést?
Nezkoušel jste někdo se probrat tím kódem a upravit diagram.pl tak aby chodil s novou verzí rrdtools? Tenhle problém totiž asi jinak nevyřešíme.

hezký den

__________________

stive

Old Post 24.09.2012 v 06:36
angleblue63 je offline   Click Here to See the Profile for angleblue63   Find more posts by angleblue63   Click here to Send angleblue63 a Private Message     Visit angleblue63's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 21:48.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz