CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > HW C&CC WA-2204A 54Mbit AP/KL/Router/Br/Switch - zkusenosti ???
« 23242526272829
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
lukfi
Newbie

Registrován: 12.10.2013
Příspěvků: 11

Příspěvek č. 449 

Naposledy upravil lukfi 07.12.2013 v 21:54

Old Post 07.12.2013 v 21:45
lukfi je offline   Click Here to See the Profile for lukfi   Find more posts by lukfi   Click here to Send lukfi a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nechtej
Newbie

Registrován: 01.08.2005
Příspěvků: 51

Příspěvek č. 450 

__________________


To že jste paranoidní ještě neznamená, že po Vás nejdou...

Old Post 08.12.2013 v 08:03
nechtej je offline   Click Here to See the Profile for nechtej   Find more posts by nechtej   Click here to Send nechtej a Private Message   Click Here to Email nechtej     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukfi
Newbie

Registrován: 12.10.2013
Příspěvků: 11

Příspěvek č. 451 

Jo, na to jsem koukal. S/N je 23209..., takže bych měl mít revizi N. Jenže ono to pdf je taky samo o sobě dost neaktuální.
Já nejdřív zkusím, jestli mi ten AP Router bez licence umožní nahrát tam jiný FW standardní cestou, pak bych zkoušel tu recovery utilitu.
Jen ještě... k čemu jsou soubory "config-vpn-ogf.bin" a "webpages-vpn.bin"?

// Tak jsem ještě zkoušel, co to udělá, když tam nahraju licenci vygenerovanou pro šestkovou verzi, co kdyby se to náhodou chytlo. Tak nejenže se to nechytlo, ale router to odpravilo tak, že ani recovery tool se nechytá. Co zbývá? Příklepová vrtačka a UTP kabel?

Naposledy upravil lukfi 08.12.2013 v 13:43

Old Post 08.12.2013 v 08:41
lukfi je offline   Click Here to See the Profile for lukfi   Find more posts by lukfi   Click here to Send lukfi a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nechtej
Newbie

Registrován: 01.08.2005
Příspěvků: 51

Příspěvek č. 452 

nevím, recovery se mi chytalo snad vždycky, kdyžtak zkus třeba v prvním kole recovery "kernel only"

__________________


To že jste paranoidní ještě neznamená, že po Vás nejdou...

Old Post 08.12.2013 v 14:30
nechtej je offline   Click Here to See the Profile for nechtej   Find more posts by nechtej   Click here to Send nechtej a Private Message   Click Here to Email nechtej     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukfi
Newbie

Registrován: 12.10.2013
Příspěvků: 11

Příspěvek č. 453 

IP adresu u sebe mám nastavit podle toho posledního nahraného FW (takže 192.168.2.x), nebo na .1.248, jak se to píše v návodu? Nebo nejdřív tak a potom (když tam recovery nahraje FW 1.4.6) onak?

Old Post 08.12.2013 v 15:59
lukfi je offline   Click Here to See the Profile for lukfi   Find more posts by lukfi   Click here to Send lukfi a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nechtej
Newbie

Registrován: 01.08.2005
Příspěvků: 51

Příspěvek č. 454 

u sebe cokoliv z rozsahu 192.168.1.XX

__________________


To že jste paranoidní ještě neznamená, že po Vás nejdou...

Old Post 08.12.2013 v 18:52
nechtej je offline   Click Here to See the Profile for nechtej   Find more posts by nechtej   Click here to Send nechtej a Private Message   Click Here to Email nechtej     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukfi
Newbie

Registrován: 12.10.2013
Příspěvků: 11

Příspěvek č. 455 

Neměl jsem čas se tím zabývat až doteď. A mám další "plot twist".
Překvapivě to není mrtvé, funguje DHCP server(!), na 192.168.2.1 to odpovídá, ale nově to chce login a heslo. Netušíte někdo, co se tam dává? Verze FW je pořád ten 5.3b, do kterého jsem nahrál licenci vygenerovanou pro verzi 6 (zajímavost: vygooglil jsem readme, podle kterého "5.3b" je verze 6 a pasuje do toho právě licence na 6.0). No a v té příručce (i v té, co jsem stáhnul společně s FW) se píše, že login a heslo je root / root, to ale nefunguje. Standardní kombinace jako admin / 1234, admin / admin jsem zkoušel, taky nic.

Dal jsem se tedy do laborování s Recovery toolem, že když nevím heslo, že tam nacpu standardní FW. Jenže tool hlásí "Connect Fail". Když jsem zaškrtl Kernel only, hlásilo to "Update linux.bin Now!.." a pak opět "Connect Fail". Je možný, že to vyžaduje připojení rovným kabelem, jak se píše v návodu? Já tu mám nejspíš křížený (teda, mám zřetězené tři, jeden je nejspíš křížený a dvou zbylých nevím).

Old Post 09.12.2013 v 19:44
lukfi je offline   Click Here to See the Profile for lukfi   Find more posts by lukfi   Click here to Send lukfi a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nechtej
Newbie

Registrován: 01.08.2005
Příspěvků: 51

Příspěvek č. 456 

no a pokud to tedy jede, zkousel jsi to jednoduše vyresetovat, jestli to heslo nezmizí?

__________________


To že jste paranoidní ještě neznamená, že po Vás nejdou...

Old Post 10.12.2013 v 06:10
nechtej je offline   Click Here to See the Profile for nechtej   Find more posts by nechtej   Click here to Send nechtej a Private Message   Click Here to Email nechtej     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukfi
Newbie

Registrován: 12.10.2013
Příspěvků: 11

Příspěvek č. 457 

Old Post 10.12.2013 v 09:02
lukfi je offline   Click Here to See the Profile for lukfi   Find more posts by lukfi   Click here to Send lukfi a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nechtej
Newbie

Registrován: 01.08.2005
Příspěvků: 51

Příspěvek č. 458 

No teď by ti měla jít ta recovery (komplet). Potom musíš sehnat V6 pro novější revizi, proto ti nejela ta wifina

__________________


To že jste paranoidní ještě neznamená, že po Vás nejdou...

Old Post 10.12.2013 v 09:16
nechtej je offline   Click Here to See the Profile for nechtej   Find more posts by nechtej   Click here to Send nechtej a Private Message   Click Here to Email nechtej     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukfi
Newbie

Registrován: 12.10.2013
Příspěvků: 11

Příspěvek č. 459 

Recovery pořád hlásí Connect fail.

Old Post 10.12.2013 v 09:50
lukfi je offline   Click Here to See the Profile for lukfi   Find more posts by lukfi   Click here to Send lukfi a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nechtej
Newbie

Registrován: 01.08.2005
Příspěvků: 51

Příspěvek č. 460 

A není možný, že děláš něco blbě při zapnutí toho recovery modu?
-------
Recovery:
držíš reset a připneš napájení a po cca 20s pustíš reset.. a pustíš recovery v PC s IP v rozsahu 192.168.1.XXX

__________________


To že jste paranoidní ještě neznamená, že po Vás nejdou...

Old Post 10.12.2013 v 10:43
nechtej je offline   Click Here to See the Profile for nechtej   Find more posts by nechtej   Click here to Send nechtej a Private Message   Click Here to Email nechtej     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukfi
Newbie

Registrován: 12.10.2013
Příspěvků: 11

Příspěvek č. 461 

Přesně tak to dělám, jsem připojenej na portu 2, IP mám napevno 192.168.1.240. Zajímavý je, že když jsem to takhle vyresetoval, tak pak na 192.168.1.254 nebylo nic, ani ta chybová hláška. Po vypnutí a zapnutí už tam je, ale recovery tool nefunguje ani tak, ani tak.

(Jestli je to definitivní konec, tak děkuji za ochotnou pomoc. Holt... jsem do toho vrtal, až jsem to rozvrtal nenávratně. Škoda ho )

Naposledy upravil lukfi 10.12.2013 v 21:17

Old Post 10.12.2013 v 11:10
lukfi je offline   Click Here to See the Profile for lukfi   Find more posts by lukfi   Click here to Send lukfi a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:36.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 23242526272829  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz