CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Ovislink WLA-5000AP
« 16171819202122
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Stay d
Mafián
zastupce cloudu 10.40


Registrován: 04.10.2002
Příspěvků: 1428

Team Member: MOD

User is Mapper

Příspěvek č. 337 

Jo Libore, budeme to zkoušet znovu v dohledné době proti ovislinku s originálním fw, tak uvidíme jestli je opravdu závada v openwrt. Docela bych byl rád kdyby byla zaváda v openwrt než-li v uzavřeném originále.

Naposledy upravil Stay d 19.03.2008 v 12:05

Old Post 17.03.2008 v 11:40
Stay d je offline   Click Here to See the Profile for Stay d   Find more posts by Stay d   Click here to Send Stay d a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
davakubart
Newbie

Registrován: 22.02.2011
Příspěvků: 2

Air Live WLA-5000AP Příspěvek č. 338 

Mám problem, měl jsem firmware client, a nahrál jsem ap a ted se nemužu připojit na zařízení poradímě někdo jak dal ?
firmware byl z ofic.webu...

přesný model je WLAA5000AP6010784 čili první serie...

děkuji za rady...

Old Post 22.02.2011 v 12:11
davakubart je offline   Click Here to See the Profile for davakubart   Find more posts by davakubart   Click here to Send davakubart a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ppeyrak
Newbie

Registrován: 30.08.2008
Příspěvků: 35

Příspěvek č. 339 

s ap fw to má výchozí IP 192.168.1.1, klientem 192.168.1.2

Old Post 22.02.2011 v 15:54
ppeyrak je offline   Click Here to See the Profile for ppeyrak   Find more posts by ppeyrak   Click here to Send ppeyrak a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
davakubart
Newbie

Registrován: 22.02.2011
Příspěvků: 2

Příspěvek č. 340 

po tom se přihlásím a zadam už.jmeno a heslo, tak mě to napíše :

404 Not Found
The requested URL '/cgi-bin/cgi' was not found on this server.

proč ?

Old Post 23.02.2011 v 09:31
davakubart je offline   Click Here to See the Profile for davakubart   Find more posts by davakubart   Click here to Send davakubart a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cocohh
Newbie

Registrován: 20.11.2017
Příspěvků: 3

Příspěvek č. 341 

Old Post 20.11.2017 v 06:40
cocohh je offline   Click Here to See the Profile for cocohh   Find more posts by cocohh   Click here to Send cocohh a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:30.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 16171819202122  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz