CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Plzeň > Jaky SSID ma Maiva???
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
vladan
Junior Member

Registrován: 21.09.2002
Příspěvků: 149

Jaky SSID ma Maiva??? Příspěvek č. 1 

Ahoj,
nevite jaky SSID ma Maiva? Maj vypnutej SSID broadcast a zaryte mi tvrdi, ze polozku SSID mam nechat prazdnou. Dejte do placu jakykoliv SSID at to muzu zkusit. Pripojuju se na AP na Radyni. Mac adresa je 00-02-2d-0a-06-62. Diky vsem!

Old Post 18.06.2003 v 12:27
vladan je offline   Click Here to See the Profile for vladan   Find more posts by vladan   Click here to Send vladan a Private Message   Click Here to Email vladan     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krizak
Newbie

Registrován: 09.10.2002
Příspěvků: 31

ESSID Příspěvek č. 2 

ESSID Maivy najdeš asi jen zřídka. Mě pro změnu tvrdili, že musim najít jejich ESSID, ale když jsem jim řekl, že je nechytam a že chytam ESSID "netro-plyn", tak prej "no tak to jsme my" Takže Maivý ESSID nehledej, můžou bejt schovaný pod čimkoliv. Víc ti k tomu říct nedokážu.

__________________

*KRIZAK*

Old Post 18.06.2003 v 17:47
krizak je offline   Click Here to See the Profile for krizak   Find more posts by krizak   Click here to Send krizak a Private Message   Click Here to Email krizak     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bublos
Junior Member

Registrován: 01.10.2002
Příspěvků: 120

Re: ESSID Příspěvek č. 3 

Old Post 18.06.2003 v 18:56
bublos je offline   Click Here to See the Profile for bublos   Find more posts by bublos   Click here to Send bublos a Private Message   Click Here to Email bublos     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vladan
Junior Member

Registrován: 21.09.2002
Příspěvků: 149

Jenze me to zadny SSID neukazuje. Příspěvek č. 4 

Tu zpravu od tebe jsem dostal az po zalozeni tohohle fora. Jenze jak rikam, me to u nich zadny SSID neukaze. Proste prazdna kolonka. MAC adresy,silu signalu to jo, ale nic vic. Takze se nemuzu pripojit.

Old Post 18.06.2003 v 18:59
vladan je offline   Click Here to See the Profile for vladan   Find more posts by vladan   Click here to Send vladan a Private Message   Click Here to Email vladan     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FrankJScott
Newbie

Registrován: 10.02.2020
Příspěvků: 68

Love a good read of this forum :) Příspěvek č. 5 

Old Post 02.04.2020 v 21:45
FrankJScott je offline   Click Here to See the Profile for FrankJScott   Find more posts by FrankJScott   Click here to Send FrankJScott a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FrankJScott
Newbie

Registrován: 10.02.2020
Příspěvků: 68

Loving the insights of this blog :) Příspěvek č. 6 

Old Post 02.04.2020 v 22:25
FrankJScott je offline   Click Here to See the Profile for FrankJScott   Find more posts by FrankJScott   Click here to Send FrankJScott a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:43.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz