CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > HostAP > Odstranění resetů karty (při špatném signálu)
« 2345678
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
simandl
zástupce 10.33

Registrován: 15.07.2002
Příspěvků: 1219

vývoj hostap Příspěvek č. 113 

__________________

Naposledy upravil simandl 12.05.2003 v 15:36

Old Post 12.05.2003 v 09:46
simandl je offline   Click Here to See the Profile for simandl   Find more posts by simandl   Click here to Send simandl a Private Message   Click Here to Email simandl   Visit simandl's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukic
Junior Member

Registrován: 27.04.2003
Příspěvků: 105

:-( Příspěvek č. 114 

tak som sa potesil, ze konecne to bude odstranene, ale tesil som sa zbytocne, prinajmensom pri rucne vyvolanom resete a pod flood pingom sa to sekne presne ako so starou verziou ovladacov.. :-((( pocitadlo sw_tick_stuck je pritom furt =0.. aj ked nemam ako zistit, ci rastie, kedze masina sa sekne a jedine tlacitko co funguje je reset...

__________________

Lukic

Old Post 12.05.2003 v 15:15
lukic je offline   Click Here to See the Profile for lukic   Find more posts by lukic   Click here to Send lukic a Private Message     Visit lukic's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jrk
Member
zastupce cloudu 10.107


Registrován: 27.06.2002
Příspěvků: 66

HW chyba Příspěvek č. 115 

A není to třeba v tomhle případě chyba HW ? - Na čem ti to běží ?

Old Post 12.05.2003 v 15:23
jrk je offline   Click Here to See the Profile for jrk   Find more posts by jrk   Click here to Send jrk a Private Message     Visit jrk's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gwartass
Senior Member

Registrován: 14.01.2003
Příspěvků: 651

Příspěvek č. 116 

__________________


vlasaty spravce AP Gwartass, Ostrava - Svinov
********
NH! ..a ve slove "krava" se nad prvnim "a" pise carka!!!

Old Post 12.05.2003 v 15:31
gwartass je offline   Click Here to See the Profile for gwartass   Find more posts by gwartass   Click here to Send gwartass a Private Message     Visit gwartass's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ctirad
Senior Member

Registrován: 27.06.2002
Příspěvků: 1267

Příspěvek č. 117 

A nemusí se ještě něco extra odkomentovat ? Já jen, že i changelog o jakékoliv podobné úpravě mlčí.

Old Post 12.05.2003 v 15:34
Ctirad je offline   Click Here to See the Profile for Ctirad   Find more posts by Ctirad   Click here to Send Ctirad a Private Message   Click Here to Email Ctirad     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gwartass
Senior Member

Registrován: 14.01.2003
Příspěvků: 651

Příspěvek č. 118 

Ten changelog v tom cvs balicku patri k verzi 0.0.2

__________________


vlasaty spravce AP Gwartass, Ostrava - Svinov
********
NH! ..a ve slove "krava" se nad prvnim "a" pise carka!!!

Old Post 12.05.2003 v 16:09
gwartass je offline   Click Here to See the Profile for gwartass   Find more posts by gwartass   Click here to Send gwartass a Private Message     Visit gwartass's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukic
Junior Member

Registrován: 27.04.2003
Příspěvků: 105

testovaci HW Příspěvek č. 119 

Bridge bezi na intel P166, intelacka doska (neviem presny model ani vyrobcu, mam tam 512kB cache winbond a intel chipset (asi predchodca FX, ak chces vediet presne, tak ti odpisem, je tam PCISet nieco.., RAM mam Samsung a testoval som ju memtestom pred spustenim masiny), WLAN je D-Link 520 s 1.4.9 a 1.5.6 FW (vymienam ich, aby bola v stroji len jedna wlan karta, mam tu celkovo 3ks) a ako eth0 je RTL8139 pripojeny cez switch na 2 roky beziaci linux na podobnej konfiguracii a cez eth robim z neho skrze bridge flood ping na svoj notebook IBM thinkpad 570 s orinoco silver pcmcia a win98..
Kernel na oboch linuxoch (bridge+momentalne je to server :-)) je 2.4.7-10 - nekamenujte ma, je to klasika RH7.2. Chybu by som ale tazko videl v kerneli, kedze mam na nom polku routrov a pokial tam nie je hostap, tak sa to neseka...
Druhu polku routrov mam na WISP s kernelom 2.4.20 (debian) a seka sa to rovnako...

ak ale niekto bude mat iny kernel alebo stroj a nesekne sa mu router/bridge pri resete wlan pocas flood pingu, ktory tym routrom len prechadza, tak nech ho zverejni, lebo take cosi chcem..

jo a tych resetov to s poslednym cvs prezije asi 2x tolko (momentalne sa to seka tak okolo 15steho resetu) ako s predchadzajucim, takze pokrok aj ked o <|>ny chlp to je..

__________________

Lukic

Naposledy upravil lukic 12.05.2003 v 16:28

Old Post 12.05.2003 v 16:25
lukic je offline   Click Here to See the Profile for lukic   Find more posts by lukic   Click here to Send lukic a Private Message     Visit lukic's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukic
Junior Member

Registrován: 27.04.2003
Příspěvků: 105

prism2 nie 2.5 Příspěvek č. 120 

este tu mam na sieti jednu pheenet PLX kartu, ktora ma zjavne nie 2.5 ale 2.0 prism chipset a manualny reset som na nu neskusal, ale co je iste, ani pri slabom ani pri silnom signale, proste este negenerovala resetting card... bohuzial uz take nemam kde zohnat (FW je tam 0.8.3)... a to ma aj lepsiu citlivost (cca o 5-10dB proti tym taiwanskym srackam s prism 2.5 pocnuc d-linkom cez sparklan az po d-com - vsetko je to to iste len nalepka ina..)

__________________

Lukic

Old Post 12.05.2003 v 16:31
lukic je offline   Click Here to See the Profile for lukic   Find more posts by lukic   Click here to Send lukic a Private Message     Visit lukic's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thunder.m
Junior Member

Registrován: 23.03.2003
Příspěvků: 197

Re: prism2 nie 2.5 Příspěvek č. 121 

Old Post 09.02.2004 v 15:43
Thunder.m je offline   Click Here to See the Profile for Thunder.m   Find more posts by Thunder.m   Click here to Send Thunder.m a Private Message   Click Here to Email Thunder.m     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Thunder.m
Junior Member

Registrován: 23.03.2003
Příspěvků: 197

Re: Re: prism2 nie 2.5 Příspěvek č. 122 

Old Post 09.02.2004 v 17:57
Thunder.m je offline   Click Here to See the Profile for Thunder.m   Find more posts by Thunder.m   Click here to Send Thunder.m a Private Message   Click Here to Email Thunder.m     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FrankJScott
Senior Member

Registrován: 10.02.2020
Příspěvků: 668

Newest Humidor Online Příspěvek č. 123 

Old Post 12.05.2021 v 18:12
FrankJScott je offline   Click Here to See the Profile for FrankJScott   Find more posts by FrankJScott   Click here to Send FrankJScott a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:04.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 2345678  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz