CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Vysílací výkon ??
« 456789101112
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Ctirad
Senior Member

Registrován: 27.06.2002
Příspěvků: 1267

Re: Re: Regulace Příspěvek č. 145 

Old Post 29.05.2005 v 19:42
Ctirad je offline   Click Here to See the Profile for Ctirad   Find more posts by Ctirad   Click here to Send Ctirad a Private Message   Click Here to Email Ctirad     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SlimShady
Newbie

Registrován: 13.06.2005
Příspěvků: 1

Příspěvek č. 146 

Mam malej dotaz...
Je mozny aby wifi rusilo prijimani televizniho signalu???

Old Post 13.06.2005 v 22:56
SlimShady je offline   Click Here to See the Profile for SlimShady   Find more posts by SlimShady   Click here to Send SlimShady a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chevees
Team Leader

Registrován: 30.07.2002
Příspěvků: 1050

Team Member: MOD

Příspěvek č. 147 

__________________

Old Post 14.06.2005 v 19:06
Chevees je offline   Click Here to See the Profile for Chevees   Find more posts by Chevees   Click here to Send Chevees a Private Message     Visit Chevees's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bony111
Newbie

Registrován: 26.10.2005
Příspěvků: 3

Edimax EW7128G Příspěvek č. 148 

Měl bych dotaz. Když na této kartě dám v profilu použít TX-Power třeba 10% nebo Lowest, jakým bude vysílat výkonem? Někde jsem četl že tahle karta umí regulovat výkon jen od 16 do 18 dB. Nebo je ta regulace braná opravdu od nějakého minima až na max a tahle hodnota 16-18dB je jen rozsah kde se pohybuje max vysílací výkon této karty. Díky za odpověd.

Old Post 26.10.2005 v 23:42
Bony111 je offline   Click Here to See the Profile for Bony111   Find more posts by Bony111   Click here to Send Bony111 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
schrek
Newbie

Registrován: 22.11.2005
Příspěvků: 21

Re: Vykon Edimax 7205 AP Příspěvek č. 149 

Old Post 24.01.2006 v 12:38
schrek je offline   Click Here to See the Profile for schrek   Find more posts by schrek   Click here to Send schrek a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TheBorg
Newbie

Registrován: 17.09.2006
Příspěvků: 3

Vykon Příspěvek č. 150 

Moc me neni jasny co tady porad resite. Antena neni prece aktivni prvek, tak nemuze zesilovat vystupni signal. To znamena, ze kdyz do anteny se ziskem treba 20dB budu cpat z AP 18dBm. Tak me z ni vyleze signal zase jen 18dBm. Zisk ma vliv jen pri prijmu, nebo aspon myslim. Pokud to tak neni, tak nejdou pouzit temer zadny anteny bez utlumovejch clanku.

Old Post 27.12.2006 v 13:55
TheBorg je offline   Click Here to See the Profile for TheBorg   Find more posts by TheBorg   Click here to Send TheBorg a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chevees
Team Leader

Registrován: 30.07.2002
Příspěvků: 1050

Team Member: MOD

Re: Vykon Příspěvek č. 151 

__________________

Old Post 27.12.2006 v 14:32
Chevees je offline   Click Here to See the Profile for Chevees   Find more posts by Chevees   Click here to Send Chevees a Private Message     Visit Chevees's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
superweb
Senior Member

Registrován: 29.10.2004
Příspěvků: 809

Re: Vykon Příspěvek č. 152 

__________________

Old Post 27.12.2006 v 16:16
superweb je offline   Click Here to See the Profile for superweb   Find more posts by superweb   Click here to Send superweb a Private Message     Visit superweb's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hwsoft
Moderator
zastupce cloudu 10.101


Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 2100

Re: Vykon Příspěvek č. 153 

__________________

ITF - FreeNet Liberec
DesSto
jabber: hwsoft@linjab.org

Old Post 27.12.2006 v 16:52
hwsoft je offline   Click Here to See the Profile for hwsoft   Find more posts by hwsoft   Click here to Send hwsoft a Private Message     Visit hwsoft's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MiraCT
Junior Member

Registrován: 01.11.2002
Příspěvků: 276

Příspěvek č. 154 

Tohle mi pripomelo jeden dopis, ktery uverejnil nam vsem velice znamy wifi obchod na svych strankach

Mira

Old Post 27.12.2006 v 17:26
MiraCT je offline   Click Here to See the Profile for MiraCT   Find more posts by MiraCT   Click here to Send MiraCT a Private Message   Click Here to Email MiraCT   Visit MiraCT's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
LT.CLOUD
Member

Registrován: 14.10.2005
Příspěvků: 449

Re: Vykon Příspěvek č. 155 

Old Post 02.01.2007 v 23:01
LT.CLOUD je offline   Click Here to See the Profile for LT.CLOUD   Find more posts by LT.CLOUD   Click here to Send LT.CLOUD a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
-=RYS=-
Senior Member

Registrován: 24.01.2003
Příspěvků: 2424

Re: Re: Vykon Příspěvek č. 156 

__________________

Owner rpt+Echolink OK0BEZ
http://www.ok0bez.com
http://www.ok1mjo.com
http://aprs.fi/?call=a%2FOK1OEM-1

Old Post 03.01.2007 v 02:53
-=RYS=- je offline   Click Here to See the Profile for -=RYS=-   Find more posts by -=RYS=-   Click here to Send -=RYS=- a Private Message     Visit -=RYS=-'s homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
-=RYS=-
Old Post 09.10.2008 04:40
Tento příspěvek byl moderován. K jeho zobrazení klikni [zde] (Moderated by hwsoft) Příspěvek č. 157 
Zmije
Junior Member

Registrován: 05.11.2005
Příspěvků: 136

Příspěvek č. 158 

Zdravim, dá se na 5GHz udělat stabilní spoj na 3300m aby se vešel do limitu ČTU?

Old Post 14.02.2009 v 23:39
Zmije je offline   Click Here to See the Profile for Zmije   Find more posts by Zmije   Click here to Send Zmije a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dzioush
Junior Member

Registrován: 13.02.2008
Příspěvků: 102

Příspěvek č. 159 

ano , bez problému . dá se postavit i na 10 km tak aby jsi byl v limitech

Old Post 15.02.2009 v 06:45
Dzioush je offline   Click Here to See the Profile for Dzioush   Find more posts by Dzioush   Click here to Send Dzioush a Private Message     Visit Dzioush's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zmije
Junior Member

Registrován: 05.11.2005
Příspěvků: 136

Příspěvek č. 160 

oni už schválili na 5G 1W/eirp ? jak je to teď s frkvencema, někde jsem četl, že je 5G rozdělené snad na pásma A, B, C, D a že pro venkovní provoz je pouze D ?

Old Post 15.02.2009 v 09:10
Zmije je offline   Click Here to See the Profile for Zmije   Find more posts by Zmije   Click here to Send Zmije a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 06:31.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 456789101112  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz