CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Vysílací výkon ??
« 23456789101112
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
tomx
Newbie

Registrován: 08.10.2003
Příspěvků: 16

Příspěvek č. 113 

Old Post 27.10.2003 v 10:54
tomx je offline   Click Here to See the Profile for tomx   Find more posts by tomx   Click here to Send tomx a Private Message   Click Here to Email tomx   Visit tomx's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tomx
Newbie

Registrován: 08.10.2003
Příspěvků: 16

Příspěvek č. 114 

Old Post 30.10.2003 v 20:52
tomx je offline   Click Here to See the Profile for tomx   Find more posts by tomx   Click here to Send tomx a Private Message   Click Here to Email tomx   Visit tomx's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cidar
Newbie

Registrován: 26.04.2003
Příspěvků: 10

Příspěvek č. 115 

a kolik je vubec povolene pasmo? jaky vykon?

Old Post 07.04.2004 v 10:54
Cidar je offline   Click Here to See the Profile for Cidar   Find more posts by Cidar   Click here to Send Cidar a Private Message   Click Here to Email Cidar     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dodox
Newbie

Registrován: 11.08.2003
Příspěvků: 9

regulace vykonu hermes chipset Příspěvek č. 116 

Da se nejak regulovat vykon u karty s hermes chipsetem (orinoco) pod windowsama?

__________________

IRCnet dodox

Old Post 20.05.2004 v 09:34
dodox je offline   Click Here to See the Profile for dodox   Find more posts by dodox   Click here to Send dodox a Private Message   Click Here to Email dodox   Visit dodox's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
StanislavJ
Newbie

Registrován: 04.11.2003
Příspěvků: 70

Re: Re: chyba Příspěvek č. 117 

a co teprve to ze to co se nastavi jako vysilaci vykon na karte muze byt +- 100% odchylka nemluve o kvalite naletovani konektoru. Standa

Old Post 26.05.2004 v 21:00
StanislavJ je offline   Click Here to See the Profile for StanislavJ   Find more posts by StanislavJ   Click here to Send StanislavJ a Private Message   Click Here to Email StanislavJ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
monty4479
Member
zastupce cloudu 10.106


Registrován: 01.12.2002
Příspěvků: 352

Příspěvek č. 118 

Mě by pro výpočet zajímali hlavně tyto hodnoty, nikde jsem je nenašel.

Kolik db útlumu mohu započítat na těchto konektorech

N-Male
N-Female
RSMA

to nikde nemohu pořádně nalézt, jedná se mi o klasické konektory z inwifi, tzn. N kovové, rsma žluté.

__________________

Když musíš, tak musíš...

Old Post 15.06.2004 v 14:22
monty4479 je offline   Click Here to See the Profile for monty4479   Find more posts by monty4479   Click here to Send monty4479 a Private Message   Click Here to Email monty4479   Visit monty4479's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
oldfrog
Senior Member

Registrován: 28.07.2002
Příspěvků: 772

Příspěvek č. 119 

__________________

Ondrej Nemecek alias 'OldFrog'

Old Post 15.06.2004 v 14:30
oldfrog je offline   Click Here to See the Profile for oldfrog   Find more posts by oldfrog   Click here to Send oldfrog a Private Message   Click Here to Email oldfrog   Visit oldfrog's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chevees
Team Leader

Registrován: 30.07.2002
Příspěvků: 1050

Team Member: MOD

Příspěvek č. 120 

__________________

Old Post 15.06.2004 v 14:33
Chevees je offline   Click Here to See the Profile for Chevees   Find more posts by Chevees   Click here to Send Chevees a Private Message     Visit Chevees's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hashi
Newbie

Registrován: 16.07.2003
Příspěvků: 51

Příspěvek č. 121 

Old Post 15.06.2004 v 14:45
Hashi je offline   Click Here to See the Profile for Hashi   Find more posts by Hashi   Click here to Send Hashi a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krabat
Newbie

Registrován: 15.04.2003
Příspěvků: 60

prekroceni limitu 8db vsesmer. Příspěvek č. 122 

Zdravim,
jista firma me napadla, ze moje AP (potazmo ma antena) rusi svym signalem a prekracuje povolene limity a poslou na me CTU a bla bla bla...
Nekde jsem cetl, nekde tady na foru, ze pri standardnim AP (tj. neupravene) dva metry kabelu a pri pouziti jakekoli vsesmerovky, proste neni technicky mozne povolene limity prekrocit.
Muze mi to nekdo fundovany budto potvrdit, nebo vyvratit, prosim.
Pokud je to uplna pitomost, nekamonovat, pls
Krabat.

Old Post 11.02.2005 v 22:57
krabat je offline   Click Here to See the Profile for krabat   Find more posts by krabat   Click here to Send krabat a Private Message   Click Here to Email krabat     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ladarozan
Senior Member

Registrován: 30.01.2003
Příspěvků: 825

Příspěvek č. 123 

prakticky každá zisková anténa se zařízením blízko překračuje povolené navýšení zisku.-viz tabulky v předchozím odstavci.

Old Post 12.02.2005 v 05:28
ladarozan je offline   Click Here to See the Profile for ladarozan   Find more posts by ladarozan       Visit ladarozan's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
=PJ= Azzie
Pekelník

Registrován: 16.06.2003
Příspěvků: 1941

Re: prekroceni limitu 8db vsesmer. Příspěvek č. 124 

__________________

OUT OF SERVICE

Naposledy upravil =PJ= Azzie 13.02.2005 v 01:34

Old Post 13.02.2005 v 01:30
=PJ= Azzie je offline   Click Here to See the Profile for =PJ= Azzie   Find more posts by =PJ= Azzie   Click here to Send =PJ= Azzie a Private Message   Click Here to Email =PJ= Azzie     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VAS
Junior Member

Registrován: 10.10.2002
Příspěvků: 105

Re: prekroceni limitu 8db vsesmer. Příspěvek č. 125 

Old Post 13.02.2005 v 07:54
VAS je offline   Click Here to See the Profile for VAS   Find more posts by VAS   Click here to Send VAS a Private Message   Click Here to Email VAS     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
krabat
Newbie

Registrován: 15.04.2003
Příspěvků: 60

Re: Re: prekroceni limitu 8db vsesmer. Příspěvek č. 126 

Old Post 14.02.2005 v 11:35
krabat je offline   Click Here to See the Profile for krabat   Find more posts by krabat   Click here to Send krabat a Private Message   Click Here to Email krabat     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VAS
Junior Member

Registrován: 10.10.2002
Příspěvků: 105

Re: Re: Re: prekroceni limitu 8db vsesmer. Příspěvek č. 127 

Old Post 14.02.2005 v 13:47
VAS je offline   Click Here to See the Profile for VAS   Find more posts by VAS   Click here to Send VAS a Private Message   Click Here to Email VAS     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
riddick
Newbie

Registrován: 25.02.2005
Příspěvků: 80

Dotaz Příspěvek č. 128 

Mám spoj cca.5km Ovislink 1120AP a 24dbi andrew anténu+5m pigtail. Nastaveny to mám na 1Mbit a Tx.. highest. S tímto nastavením překračuju limity? Jde o to, že když cokoli uberu nejede mi to. Máme to tu dost hnusně zarušený, a když jsem měl slabší anténu, nebo snížil výkon tak to byla katastrofa. I tak mi to jede hraničně. Jaké je řešení?Viděl jsem vzorec že 18(tx level u AP+24(dbi anteny)= 42db=1,6W což je 160mW(povolených je 100mW.Podle toho vzorce bych k tomu AP musel mít db 26. Což je buď Low tx na ap s 12dbi antenou, nebo highest s 9dbi anténou. To se snad ani ty 24dbi antény nedají použít, aniž bych překročil limit! To fakt je dost málo! Jak se řeší tadle situace? Moc děkuji všem profíkům

Old Post 26.05.2005 v 12:17
riddick je offline   Click Here to See the Profile for riddick   Find more posts by riddick   Click here to Send riddick a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:49.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 23456789101112  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz