CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Software > Kerio - WinRouter -- dotaz
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
A152
Senior Member

Registrován: 12.02.2003
Příspěvků: 599

Kerio - WinRouter -- dotaz Příspěvek č. 1 

Ktěli bychom používat Kerio - WinRouter Pro ale nechcem ho kupovat když budem používat stažený z netu a craknutý není možný se by se to firma dozvěděla např. že by byl nějak spojen s firmou

Old Post 14.06.2003 v 12:22
A152 je offline   Click Here to See the Profile for A152   Find more posts by A152   Click here to Send A152 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petrik
Senior Member

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 1267

Příspěvek č. 2 

1) Crackovani a pouzivani nelegalniho softu na CZfree.Net a CZfree forum NEPATRI!
2)Winroute je sice slusny router pro wokna, ale jakykoli linux (zkus treba Freesco, very simple to use) je 100x lepsi, protoze wokna jsou pomala (zvysuji ping), nespolehliva, poruchova, nic neumeji

__________________

Cyberdyne Systems Terminator model 101

Naposledy upravil petrik 14.06.2003 v 15:33

Old Post 14.06.2003 v 12:44
petrik je offline   Click Here to See the Profile for petrik   Find more posts by petrik   Click here to Send petrik a Private Message   Click Here to Email petrik   Visit petrik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aldagautr
Newbie

Registrován: 27.10.2002
Příspěvků: 69

Re: Kerio - WinRouter -- dotaz Příspěvek č. 3 

Old Post 14.06.2003 v 12:58
Aldagautr je offline   Click Here to See the Profile for Aldagautr   Find more posts by Aldagautr   Click here to Send Aldagautr a Private Message   Click Here to Email Aldagautr   Visit Aldagautr's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
n.e.o.c.z
Senior Member

Registrován: 24.07.2002
Příspěvků: 1125

Re: Kerio - WinRouter -- dotaz Příspěvek č. 4 

__________________

----------------------------------------------
|Autor je možná lama a v sítích vůbec nevyzná|
----------------------------------------------

Naposledy upravil n.e.o.c.z 14.06.2003 v 14:08

Old Post 14.06.2003 v 14:05
n.e.o.c.z je offline   Click Here to See the Profile for n.e.o.c.z   Find more posts by n.e.o.c.z   Click here to Send n.e.o.c.z a Private Message     Visit n.e.o.c.z's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
n.e.o.c.z
Senior Member

Registrován: 24.07.2002
Příspěvků: 1125

Příspěvek č. 5 

__________________

----------------------------------------------
|Autor je možná lama a v sítích vůbec nevyzná|
----------------------------------------------

Old Post 14.06.2003 v 14:07
n.e.o.c.z je offline   Click Here to See the Profile for n.e.o.c.z   Find more posts by n.e.o.c.z   Click here to Send n.e.o.c.z a Private Message     Visit n.e.o.c.z's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
highlander
Senior Member

Registrován: 05.08.2002
Příspěvků: 898

Příspěvek č. 6 

Winroute nikam nic neposílá, to dělají jen programy od microsoftu včetně windows.

Old Post 14.06.2003 v 14:18
highlander je offline   Click Here to See the Profile for highlander   Find more posts by highlander   Click here to Send highlander a Private Message   Click Here to Email highlander     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
@LeX
Newbie

Registrován: 31.07.2002
Příspěvků: 19

Příspěvek č. 7 

Nikdy nevis, autor SMS Gatekeeperu si ty seriovy cisla taky na dalku overoval a jak zjistil, ze nekdo pouziva nelegalni kopii, tak jim ihned volal a delal dusno...

Old Post 14.06.2003 v 15:16
@LeX je offline   Click Here to See the Profile for @LeX   Find more posts by @LeX   Click here to Send @LeX a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rsaf
Senior Member
zastupce cloudu 10.152


Registrován: 16.01.2003
Příspěvků: 866

Widlorouter Příspěvek č. 8 

Widle na router - KLIDNĚ

Ale pouze v legální verzi - a pokud to chceš nelegálně, tak se tady s tím prosímtě nechlub!

1) sice načekám, že to tady někdo "zodpovědný" čte, ale stát se to může a potom se můžeš dostat do problémů

2) diskredituješ tím celé CZFree - protože potom jsme v očích veřejnosti jen banda warezáků a hackerů, které by patřilo pozavírat (viz např. hodně diskutovaný článek v Euru)

3) snažíme se PODPOŘIT open source a free myšlení (na tom je celé CZFree postavené) a kombinace widle/WinRouter je podle mě úplný opak

Pokud nechceš Linux, protože ho neumíš, tak se toho neboj, nechej si to vysvětlit a s tím Linuxem to zkus - on není zase tak složitý abys to nedokázal pochopit!

Pokud je důvod jiný (driver, chceš spouštět nějaké služby které jsou jen pod Wodlema - i když pochabuju, že něco takového a zároveň použitelného je, nebo máš jiný technický důvod), potom ti neporadím - vyřeš to jak chceš a potom se nám tady pochlub krabicí od Widlí a fakturou za WinRoute nebo raděli pomlč

__________________

Lide v CZFree se dělí na tři skupiny: 1) deu; netdave 2) ti co znají jejich čísla 3) ti ostatní

Old Post 14.06.2003 v 21:18
rsaf je offline   Click Here to See the Profile for rsaf   Find more posts by rsaf   Click here to Send rsaf a Private Message   Click Here to Email rsaf     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dufino
Newbie

Registrován: 14.04.2003
Příspěvků: 6

Re: Kerio - WinRouter -- dotaz Příspěvek č. 9 

Old Post 17.06.2003 v 22:53
Dufino je offline   Click Here to See the Profile for Dufino   Find more posts by Dufino   Click here to Send Dufino a Private Message   Click Here to Email Dufino     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
habik
Junior Member

Registrován: 14.05.2003
Příspěvků: 110

Příspěvek č. 10 

umi winroute nastaveni sirky pasma?
dik

Old Post 21.10.2004 v 20:07
habik je offline   Click Here to See the Profile for habik   Find more posts by habik   Click here to Send habik a Private Message   Click Here to Email habik   Visit habik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
n.e.o.c.z
Senior Member

Registrován: 24.07.2002
Příspěvků: 1125

Příspěvek č. 11 

__________________

----------------------------------------------
|Autor je možná lama a v sítích vůbec nevyzná|
----------------------------------------------

Old Post 21.10.2004 v 20:57
n.e.o.c.z je offline   Click Here to See the Profile for n.e.o.c.z   Find more posts by n.e.o.c.z   Click here to Send n.e.o.c.z a Private Message     Visit n.e.o.c.z's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DRSON
Newbie

Registrován: 26.12.2002
Příspěvků: 89

Příspěvek č. 12 

Neumi. Pokud chces NAT, tak muzes pouzit ten co je ve woknech (Internet Connection Sharing - Sdileni pripojeni k Internetu, je to tam uz od W98 SE). Staticky routy muzes pridat prikazem route Tusim ze se pod woknama da rozjet i zebra atd., ale nejak sem nemel potrebu to zkouset

Old Post 21.10.2004 v 23:41
DRSON je offline   Click Here to See the Profile for DRSON   Find more posts by DRSON   Click here to Send DRSON a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:49.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz