CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Síť > Mikrotik 2xRB433 dual nstream
12
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
milanc
Member

Registrován: 27.12.2002
Příspěvků: 452

Mikrotik 2xRB433 dual nstream Příspěvek č. 1 

__________________

Naposledy upravil milanc 29.01.2009 v 17:12

Old Post 29.01.2009 v 16:42
milanc je offline   Click Here to See the Profile for milanc   Find more posts by milanc   Click here to Send milanc a Private Message     Visit milanc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
martanx
Junior Member

Registrován: 16.09.2002
Příspěvků: 117

Příspěvek č. 2 

Podle mych zkusenosti je pro bandwidth test spousteny primo na testovanych RB pouzitelné pouze UDP
pokud chcete testovat TCP tak dejte pred to dalsi krabicky at trafic nevytvarejí ty které delají spoj
trchu mi nejde do hlavy zatizeni jen 20% na RB433 jsem dual nstream ani nezkousel (ocekaval jsem ze to proste neutahne) a chystam se na test na RB433AH soucasné dual nstreamy mam na RB600 a tam je skutecne reálná propustnost 40/40
jeste jedna zajimavost doma mi to na pendreky jelo daleko hure nez venku na dualnich ozarovacich s ofsetkou

Old Post 29.01.2009 v 18:44
martanx je offline   Click Here to See the Profile for martanx   Find more posts by martanx   Click here to Send martanx a Private Message   Click Here to Email martanx     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soooc
Senior Member

Registrován: 23.06.2005
Příspěvků: 745

Příspěvek č. 3 

Testovani na stole je hloupost, vsechny odrazy v mistnosti, kvalita tech pendrek apod. udela svoje.

Kdyz uz tak, to mej dal od sebe a treba pouzij nejake anteny, kterym PSV aspon neco rika.

__________________

Old Post 29.01.2009 v 19:02
soooc je offline   Click Here to See the Profile for soooc   Find more posts by soooc   Click here to Send soooc a Private Message   Click Here to Email soooc   Visit soooc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
milanc
Member

Registrován: 27.12.2002
Příspěvků: 452

Příspěvek č. 4 

Určitě máš pravdu. Dnes jsme zkusili jak se chová bandwidth test mezi 2ma mikrotiky po ethernetu... na UDP jsme dostali temer 100/100 souběžně, na TCP jen něco kolem 10Mbps.

__________________

Old Post 29.01.2009 v 19:03
milanc je offline   Click Here to See the Profile for milanc   Find more posts by milanc   Click here to Send milanc a Private Message     Visit milanc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Medvedkov
Newbie

Registrován: 30.07.2006
Příspěvků: 62

Příspěvek č. 5 

Nemáte někdo praktické zkušenosti s turbo modem na kartach cm9 či cm11?Zajimal by me rychlostni rozdil oproti klasickému 5G spoji,mam proti sobe rb433ah

Old Post 29.01.2009 v 19:45
Medvedkov je offline   Click Here to See the Profile for Medvedkov   Find more posts by Medvedkov   Click here to Send Medvedkov a Private Message     Visit Medvedkov's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dzioush
Junior Member

Registrován: 13.02.2008
Příspěvků: 102

Příspěvek č. 6 

Old Post 29.01.2009 v 20:41
Dzioush je offline   Click Here to See the Profile for Dzioush   Find more posts by Dzioush   Click here to Send Dzioush a Private Message     Visit Dzioush's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
riddle
Junior Member

Registrován: 13.05.2003
Příspěvků: 109

Příspěvek č. 7 

vykon cpu na RB433 neni dostacujici, jina situace je na RB433aH kde cpu je stejne jako na RB600...
tam je propustnost vetsi, mel jsem moznost otestovat jak 2Nstreme jak na PC tak i na platformach Alix...

Old Post 29.01.2009 v 20:49
riddle je offline   Click Here to See the Profile for riddle   Find more posts by riddle   Click here to Send riddle a Private Message   Click Here to Email riddle     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hapi
Junior ISP

Registrován: 25.01.2004
Příspěvků: 498

Příspěvek č. 8 

jak můžeš říct že RB433AH a RB600 maji stejnej procesor když jedno je MIPS a druhý PowerPC?

__________________

ja to nebyl

Old Post 29.01.2009 v 20:57
hapi je offline   Click Here to See the Profile for hapi   Find more posts by hapi   Click here to Send hapi a Private Message   Click Here to Email hapi     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
riddle
Junior Member

Registrován: 13.05.2003
Příspěvků: 109

Příspěvek č. 9 

myslim cca vykonove...

Old Post 29.01.2009 v 21:12
riddle je offline   Click Here to See the Profile for riddle   Find more posts by riddle   Click here to Send riddle a Private Message   Click Here to Email riddle     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soooc
Senior Member

Registrován: 23.06.2005
Příspěvků: 745

Příspěvek č. 10 

__________________

Old Post 29.01.2009 v 21:42
soooc je offline   Click Here to See the Profile for soooc   Find more posts by soooc   Click here to Send soooc a Private Message   Click Here to Email soooc   Visit soooc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ludvik
Senior Member

Registrován: 04.12.2002
Příspěvků: 543

Příspěvek č. 11 

Old Post 29.01.2009 v 21:43
ludvik je offline   Click Here to See the Profile for ludvik   Find more posts by ludvik   Click here to Send ludvik a Private Message   Click Here to Email ludvik   Visit ludvik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Drew
Newbie

Registrován: 21.07.2004
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 12 

a na alixu to jede vpohode?

Old Post 29.01.2009 v 21:47
Drew je offline   Click Here to See the Profile for Drew   Find more posts by Drew   Click here to Send Drew a Private Message   Click Here to Email Drew     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
danny


Registrován: 12.05.2002
Příspěvků: 5247

Team Member: ADMIN

User is Mapper

Příspěvek č. 13 

Old Post 29.01.2009 v 22:05
danny je pryč   Click Here to See the Profile for danny   Find more posts by danny         Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ludvik
Senior Member

Registrován: 04.12.2002
Příspěvků: 543

Příspěvek č. 14 

No tak je to spojení kanálů, což i dle tebe zakázaný není ... mimochodem - tyhle normy jsou veřejně přístupné? Není to náhodou jako ČSN, který jsou jenom za prachy?

Osobně to ovšem považuju (to turbo apod) za prasárnu vůči ostatním. I zmenšování pásma co umí mikrotik. Jelikož to nespíš ostatní nemikrotikové nejsou schopni poznat.

A to, že ty kartičky leccos nedodržují, to my pouzí enduserové nemáme šanci zjistit. Musíme věřit tomu, že prohlášení o shodě je pravdivé a to co tam softwarově nastavím funguje správně. A to, že mi to nakonec ČTÚ může spočítat je prostě "přijatelné riziko", nebo jak bych to nazval.

Old Post 29.01.2009 v 22:10
ludvik je offline   Click Here to See the Profile for ludvik   Find more posts by ludvik   Click here to Send ludvik a Private Message   Click Here to Email ludvik   Visit ludvik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soooc
Senior Member

Registrován: 23.06.2005
Příspěvků: 745

Příspěvek č. 15 

__________________

Old Post 29.01.2009 v 22:17
soooc je offline   Click Here to See the Profile for soooc   Find more posts by soooc   Click here to Send soooc a Private Message   Click Here to Email soooc   Visit soooc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ludvik
Senior Member

Registrován: 04.12.2002
Příspěvků: 543

Příspěvek č. 16 

Old Post 29.01.2009 v 22:28
ludvik je offline   Click Here to See the Profile for ludvik   Find more posts by ludvik   Click here to Send ludvik a Private Message   Click Here to Email ludvik   Visit ludvik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:57.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
12  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz