CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Síť > Teple pocasi
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Fixa
Newbie

Registrován: 17.06.2002
Příspěvků: 13

Question Příspěvek č. 1 

Zdravicko,
mam nesledujici problemek: pri teplotach vzduchu nad 30 C mi prestava behat spojeni. Mam to natezene bod A - 7.8Km - bod B - 8.7Km - bod C. Ma nekdo podobny problem? Nevim cim to muze byt...

Diky vsem
FIXA

Old Post 20.06.2002 v 19:08
Fixa je offline   Click Here to See the Profile for Fixa   Find more posts by Fixa   Click here to Send Fixa a Private Message   Click Here to Email Fixa     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Clock
Senior Member

Registrován: 10.04.2002
Příspěvků: 976

Příspěvek č. 2 

__________________

Neposílejte prosím žádosti o uživatelskou podporu od Ronji na moje PM, ale posílejte je na Ronja mailing list.

Old Post 20.06.2002 v 21:39
Clock je offline   Click Here to See the Profile for Clock   Find more posts by Clock   Click here to Send Clock a Private Message     Visit Clock's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeffPC
Newbie

Registrován: 15.05.2002
Příspěvků: 17

Příspěvek č. 3 

Me se dlouho prehrival muj starej PC (microATX, AMD K6-2-400 MHz) bylo to sileny. Tak jsem ho otevrel a postavil jsem k tomu (v uhlu) 25 cm vetrak, a vyndal jsem vsechny (tzn. jednu :-) ) panely z drive bayu (ted si nemuzu vzpomenout jak se to pise cesky). Hned to bylo lepsi, uz nepadal nekolikrat denne (jenom jednou, ale co by clovek chtel od Win98.)

Ted mam jinej, lepsi (ATX, P4 2.0 GHz), je zajimavy ze to teplo co z nej leze je zhruba to samy jako z toho AMD.

Old Post 20.06.2002 v 22:10
JeffPC je offline   Click Here to See the Profile for JeffPC   Find more posts by JeffPC   Click here to Send JeffPC a Private Message   Click Here to Email JeffPC     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deu
Node #1

Registrován: 21.12.2000
Příspěvků: 373

Příspěvek č. 4 

Fixa > příčin může být více, například slunce opírající se do paraboly, anténa deformující se teplem, zářič antény, který mění vlastnosti k horšímu... Zkus odpozorovat více, učitě na to přijdeme.

Old Post 20.06.2002 v 22:48
Deu je offline   Click Here to See the Profile for Deu   Find more posts by Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Click Here to Email Deu   Visit Deu's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
inzenyr
Senior Member

Registrován: 21.06.2002
Příspěvků: 620

Re Fixa - ztrata spojeni nad 30°C Příspěvek č. 5 

Pri tech vzdalenostech, ktere uvadis a danem kmitočtu by mohla byt jeste jedna mozna pricina ztraty signalu. Jedna se o nerovnomerny ohrev vzduchu mezi koncovymi body a k ohybu relativne uzkeho paprsku s malym vykonem vlivem nehomogenity prostredi. Resit se to da pouze zvysenim vykonu, nebo zvetsenim uhlu vyzarovani anteny. Tento efekt zpusobuje treba les, ktery se pri ozareni sluncem intenzivne ohriva.

Old Post 21.06.2002 v 12:59
inzenyr je offline   Click Here to See the Profile for inzenyr   Find more posts by inzenyr   Click here to Send inzenyr a Private Message     Visit inzenyr's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petrik
Senior Member

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 1267

Příspěvek č. 6 

a kde to mas natazeny? V praze? Na strakach vyrobcu wifi karet pisou,ze pri teplote vic nez 30C se podstatne zhorsuje citlivost. Zkus je chladit ventilatorem

Old Post 21.06.2002 v 21:02
petrik je offline   Click Here to See the Profile for petrik   Find more posts by petrik   Click here to Send petrik a Private Message   Click Here to Email petrik   Visit petrik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Martin2
Junior Member

Registrován: 30.05.2002
Příspěvků: 278

Nevite jak se uchladi PCMCI karta v laptopu ?? Příspěvek č. 7 

Neni lepsi k laptopu slise koupit USB adapter zvlaste pokud ma procesor vykon mnohem vyšší než 1GHz ?

Old Post 30.06.2002 v 21:18
Martin2 je offline   Click Here to See the Profile for Martin2   Find more posts by Martin2   Click here to Send Martin2 a Private Message   Click Here to Email Martin2     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fixa
Newbie

Registrován: 17.06.2002
Příspěvků: 13

Příspěvek č. 8 

Mam to natazene nad loukou a stromy. Zarizeni se neprehriva, je to externi ZCOM XI1500. Bude to tim teplem, protoze to ted funguje v pohode.

Fixa

Old Post 04.07.2002 v 11:08
Fixa je offline   Click Here to See the Profile for Fixa   Find more posts by Fixa   Click here to Send Fixa a Private Message   Click Here to Email Fixa     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:52.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz