CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Novy firmware od Intersilu
123456
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Kuci
Newbie

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 50

Novy firmware od Intersilu Příspěvek č. 1 

Old Post 25.11.2002 v 14:14
Kuci je offline   Click Here to See the Profile for Kuci   Find more posts by Kuci   Click here to Send Kuci a Private Message   Click Here to Email Kuci   Visit Kuci's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phiL
Junior Member

Registrován: 21.10.2002
Příspěvků: 120

re Příspěvek č. 2 

A nasel jsi nekde v cem je tenhle lepsi, nebo co opravuje? :O

Ja jsem tu ten driver od intersilu mel (XP), ale vysledne mi to nic moc nezlepsilo (respektive pokud ano, tak jsem to nezaregistroval), akrorat mi nesel AP browser po WLAN Utility, tak jsem to vcera vratil zpet. :-/

Existujou nejaky u nas realny duvody, proc to instalovat?

Old Post 25.11.2002 v 14:50
phiL je offline   Click Here to See the Profile for phiL   Find more posts by phiL   Click here to Send phiL a Private Message   Click Here to Email phiL   Visit phiL's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuci
Newbie

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 50

Příspěvek č. 3 

Old Post 25.11.2002 v 21:26
Kuci je offline   Click Here to See the Profile for Kuci   Find more posts by Kuci   Click here to Send Kuci a Private Message   Click Here to Email Kuci   Visit Kuci's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

Firmware Příspěvek č. 4 

Povedlo se nekomu z vas do ty karty naladovat i primarni firmware? Me jen sekundarni, takze mam konfiguraci primarni 1.0.7 a sekundarni 1.5.6. Zatim to davam do RAMky. Zkousel to nekdo naladovat do ROMky? Mam to zkouset? Nebo ne?

Old Post 01.12.2002 v 13:45
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Drakula
Junior Member

Registrován: 09.06.2002
Příspěvků: 124

Příspěvek č. 5 

__________________

Jdu problemu po krku - Drakula

Old Post 02.12.2002 v 19:32
Drakula je offline   Click Here to See the Profile for Drakula   Find more posts by Drakula   Click here to Send Drakula a Private Message   Click Here to Email Drakula     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuci
Newbie

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 50

Příspěvek č. 6 

Tento fimware je urcen pro nahrani do pameti RAM a ne do pameti flash. Primarni fw se mi do pameti take nepodarilo nahrat, udajne to neumi prism2_srec.
Testutil take zahlasi chybu.
Nicmene pod win XP se nahraji oba fw, pokud se povoli nahrani fw z dll souboru pri nahrani noveho ovladace, z ktereho byl tento fw vytazen.

Jirka

Old Post 02.12.2002 v 21:50
Kuci je offline   Click Here to See the Profile for Kuci   Find more posts by Kuci   Click here to Send Kuci a Private Message   Click Here to Email Kuci   Visit Kuci's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

aha... Příspěvek č. 7 

Old Post 03.12.2002 v 08:26
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

HW AP jako klient k linuxu Příspěvek č. 8 

tak jsem zjistil, kdyz pripojuju HW apecko jako klient (mod klient) k linuxovemu AP s hostap ze to jede jen v jednom smeru - od linuxAP skrz klient AP do koncove stanice, zpet ne. Duvodem je, ze ta klient stanice posila WDS frame tomu linuxovemu AP kde zrejme predava MAC adresy tech pocitacu co jsou za tim - aby to vlastne bridgovalo. Ale s tim starym firmwarem s bugou to nejde, takze to potrebuju flashnout na novejsi. Mam

Jan 1 00:45:03 bedekr2 kernel: PCI: Found IRQ 9 for device 00:0f.0
Jan 1 00:45:03 bedekr2 kernel: hostap_pci: Registered netdevice wlan0
Jan 1 00:45:03 bedekr2 kernel: wlan0: NIC: id=0x8013 v1.0.0
Jan 1 00:45:03 bedekr2 kernel: wlan0: PRI: id=0x15 v1.0.7
Jan 1 00:45:03 bedekr2 kernel: wlan0: STA: id=0x1f v1.3.6
Jan 1 00:45:03 bedekr2 kernel: wlan0: Intersil Prism2.5 PCI: mem=0xd6102000, irq=9

Nemate to nekdo uz nekde vypreparovany, abych se s tim nemusel srat, nebo kdyby se mi to nepovedlo vypreparovat? Je to docela nnutny, chtel bych napsat minihowto (ala success story) o tom jak to rozchodit pro ostatni aby tohle slo, delam to pro 3 lidi (=3 nezavisle lokace) co potrebuji pripojit sit a nemuzou tam mit linuxovy plnotucny router.

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 23.12.2002 v 03:50
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

firmware Příspěvek č. 9 

ja ho mam poslal mi ho nejakej borec tady z czfree - updatnout jde jen sekundarni, ne primarni.

Old Post 24.12.2002 v 14:02
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

Příspěvek č. 10 

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 24.12.2002 v 17:07
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

Příspěvek č. 11 

lada tys z FELuu? ja taky nastesti s katedro fyziky nemam uz moc spolecneho...primarni se ti tam povedlo loudnout?

Old Post 25.12.2002 v 09:19
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

Příspěvek č. 12 

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 25.12.2002 v 17:35
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

Příspěvek č. 13 

a zkousel si to flashovat do ROMky nebo do RAMky? me to chodi jen do RAMky :(

Old Post 25.12.2002 v 17:38
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

Příspěvek č. 14 

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 25.12.2002 v 17:42
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cijoml
Prudič

Registrován: 20.06.2002
Příspěvků: 735

Příspěvek č. 15 

zkus to, jestli to je mozne, prosim

Old Post 26.12.2002 v 08:55
cijoml je offline   Click Here to See the Profile for cijoml   Find more posts by cijoml   Click here to Send cijoml a Private Message   Click Here to Email cijoml   Visit cijoml's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lada
Team Leader

Registrován: 08.05.2002
Příspěvků: 2856

Team Member: MOD

Příspěvek č. 16 

__________________

------------------------------------------
"WARNING: Do not look into laser with remaining eye"

Old Post 26.12.2002 v 19:06
lada je offline   Click Here to See the Profile for lada   Find more posts by lada   Click here to Send lada a Private Message     Visit lada's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 11:32.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123456  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz