CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Ovislink WLA-5000AP
« 1213141516171819202122
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
the.max
Newbie

Registrován: 11.06.2003
Příspěvků: 60

Příspěvek č. 273 

pokud chci spoj s velkou propustnosti, tak tam dam minimalne rb-532 se kterym sem delal bezne 22mbit na nejakych 6km a 25 na cca 3.5km. Pokud mi to porad nestaci, dam tam pecko. staci jakykoli PIII kterejch se fsude vali hafo a hafo.. A kdyz ani pak mi to nestaci, tak si tam dam dalsi kartu a nastavim Nstream Dual.. A kdyz ani to mi nestaci tak asi bude neco spatne, protoze vic jak 50Mbit na 5ce tlacit je kokotina a vezmu si do najmu neco treba na 28GHz:-D

Nicmene airca/ovis i RB-133c je brany jako koncovy zarizeni ke klientovi a tomu to staci az az, nehlede k tomu co vsechno mikrotik umi uz sam o sobe...

Od te doby co davam mikrotiky i zakosum, tak mi ubylo hafo starosti. Napriklad hooodne vypecena finta u aircy (nevim jak ovis, moc jich nemam) ze kdz sem dal antenu s vetsim ziskem nekde pobliz APcka, tak i kdyz signal byl dejme tomu 95% tak prenos byl naprosto tragickej. Pomuze az otoceni anteny kamsi do riti, kdy signal spadne na cca 50-60%, pak to jede..

__________________

RedHat, Debian, Mandiva, Gentoo.. neni to jedno? Vzdyt je to Linux a ne wokynka:-D

Naposledy upravil the.max 08.07.2007 v 22:30

Old Post 08.07.2007 v 22:26
the.max je offline   Click Here to See the Profile for the.max   Find more posts by the.max   Click here to Send the.max a Private Message   Click Here to Email the.max   Visit the.max's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rouchi
Junior Member

Registrován: 28.09.2005
Příspěvků: 113

to jo Příspěvek č. 274 

__________________

Sice vim o sítích maalinečko, ale i tak mě to bavíí :-)

Old Post 08.07.2007 v 22:32
rouchi je offline   Click Here to See the Profile for rouchi   Find more posts by rouchi   Click here to Send rouchi a Private Message     Visit rouchi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
the.max
Newbie

Registrován: 11.06.2003
Příspěvků: 60

Příspěvek č. 275 

to je pravda, ale delat spoj na 20mbit se mi zda dost ubohy stavet na airce/ovisovi. Ja si to proste dovolit nemuzu. Kdyby nahodou ten spoj sel fakt do plnejch a nekdo by chtel treba telefonovat prez SIP, tak asi by nebyl moc nadsenej. na mikrotikovi jednoduse nastavim QoS a telefonisti nemaj problem, stejne tak pingaci ktery furt otravujou ze se jim zveda ping o nekdy i o 10ms oproti normalu..

__________________

RedHat, Debian, Mandiva, Gentoo.. neni to jedno? Vzdyt je to Linux a ne wokynka:-D

Old Post 08.07.2007 v 22:39
the.max je offline   Click Here to See the Profile for the.max   Find more posts by the.max   Click here to Send the.max a Private Message   Click Here to Email the.max   Visit the.max's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rouchi
Junior Member

Registrován: 28.09.2005
Příspěvků: 113

je to tady Příspěvek č. 276 

__________________

Sice vim o sítích maalinečko, ale i tak mě to bavíí :-)

Old Post 09.07.2007 v 10:43
rouchi je offline   Click Here to See the Profile for rouchi   Find more posts by rouchi   Click here to Send rouchi a Private Message     Visit rouchi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Re: je to tady Příspěvek č. 277 

__________________

předseda Sdružení Tišnet, http://www.cipis.net

Old Post 09.07.2007 v 11:49
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rouchi
Junior Member

Registrován: 28.09.2005
Příspěvků: 113

ajo Příspěvek č. 278 

ajo ted na to čumim, to sou ubožáci... kde je ten slibovanej firmware kde jdo všechy režimy. :-(

v AIR-CA to už maj a my ovisáci ani kulový....jedině ještě zkusit ten firmware, ale zase já nemam oie v2... ale jen jedničkovou a ta AIRca PRO je totožná s tou verzí da pokud se nemýlim..

__________________

Sice vim o sítích maalinečko, ale i tak mě to bavíí :-)

Old Post 09.07.2007 v 12:21
rouchi je offline   Click Here to See the Profile for rouchi   Find more posts by rouchi   Click here to Send rouchi a Private Message     Visit rouchi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Re: ajo Příspěvek č. 279 

__________________

předseda Sdružení Tišnet, http://www.cipis.net

Old Post 09.07.2007 v 15:12
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
the.max
Newbie

Registrován: 11.06.2003
Příspěvků: 60

Re: ajo Příspěvek č. 280 

__________________

RedHat, Debian, Mandiva, Gentoo.. neni to jedno? Vzdyt je to Linux a ne wokynka:-D

Old Post 09.07.2007 v 21:03
the.max je offline   Click Here to See the Profile for the.max   Find more posts by the.max   Click here to Send the.max a Private Message   Click Here to Email the.max   Visit the.max's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

Příspěvek č. 281 

Old Post 16.07.2007 v 13:37
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukasw
Junior Member

Registrován: 16.07.2002
Příspěvků: 166

firmware a ostatni Příspěvek č. 282 

__________________

www.zesilovace.cz www.vseprowifi.cz

Old Post 17.07.2007 v 10:11
lukasw je offline   Click Here to See the Profile for lukasw   Find more posts by lukasw   Click here to Send lukasw a Private Message     Visit lukasw's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rouchi
Junior Member

Registrován: 28.09.2005
Příspěvků: 113

Re: firmware a ostatni Příspěvek č. 283 

__________________

Sice vim o sítích maalinečko, ale i tak mě to bavíí :-)

Old Post 17.07.2007 v 11:06
rouchi je offline   Click Here to See the Profile for rouchi   Find more posts by rouchi   Click here to Send rouchi a Private Message     Visit rouchi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukasw
Junior Member

Registrován: 16.07.2002
Příspěvků: 166

test : jasne, neni problem, Příspěvek č. 284 

__________________

www.zesilovace.cz www.vseprowifi.cz

Old Post 17.07.2007 v 12:14
lukasw je offline   Click Here to See the Profile for lukasw   Find more posts by lukasw   Click here to Send lukasw a Private Message     Visit lukasw's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Re: firmware a ostatni Příspěvek č. 285 

__________________

předseda Sdružení Tišnet, http://www.cipis.net

Old Post 17.07.2007 v 12:20
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Re: test : jasne, neni problem, Příspěvek č. 286 

__________________

předseda Sdružení Tišnet, http://www.cipis.net

Old Post 17.07.2007 v 12:27
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
rouchi
Junior Member

Registrován: 28.09.2005
Příspěvků: 113

Ovis WLA-5000AP (ta první verze) Příspěvek č. 287 

cus, ja bych byl pro to otestování v ovisech první verze... i když teoreticky, budu rád pokud mi co nejdřív napíšeš, že jsi to do toho nalil a jede to....pak bych rad pomoh s testováním jak to jede/nejede....

__________________

Sice vim o sítích maalinečko, ale i tak mě to bavíí :-)

Old Post 17.07.2007 v 14:39
rouchi je offline   Click Here to See the Profile for rouchi   Find more posts by rouchi   Click here to Send rouchi a Private Message     Visit rouchi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

Re: Re: test : jasne, neni problem, Příspěvek č. 288 

Old Post 17.07.2007 v 14:58
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:54.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 1213141516171819202122  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz