CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > RTL8255 - wap354
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
VAS
Junior Member

Registrován: 10.10.2002
Příspěvků: 105

Smile RTL8255 - wap354 Příspěvek č. 1 

Old Post 21.10.2006 v 12:21
VAS je offline   Click Here to See the Profile for VAS   Find more posts by VAS   Click here to Send VAS a Private Message   Click Here to Email VAS     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dusky
Newbie

Registrován: 12.07.2005
Příspěvků: 61

Re: RTL8255 - wap354 Příspěvek č. 2 

Old Post 21.10.2006 v 23:36
dusky je offline   Click Here to See the Profile for dusky   Find more posts by dusky   Click here to Send dusky a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
VAS
Junior Member

Registrován: 10.10.2002
Příspěvků: 105

Re: Re: RTL8255 - wap354 Příspěvek č. 3 

Old Post 22.10.2006 v 07:32
VAS je offline   Click Here to See the Profile for VAS   Find more posts by VAS   Click here to Send VAS a Private Message   Click Here to Email VAS     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dusky
Newbie

Registrován: 12.07.2005
Příspěvků: 61

Příspěvek č. 4 

Old Post 22.10.2006 v 12:10
dusky je offline   Click Here to See the Profile for dusky   Find more posts by dusky   Click here to Send dusky a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

Příspěvek č. 5 

wap354 su uz da koupit na I4. Vzali jsme si 4 kousky na testy a mohu potvrdit duskyho slova - v soucasne podobe je to zarizeni k h.o.v.n.u...

Firmware absolutne nedodelany..... V rezimu klient napr. nejde nastavovat ACK, prohledavani siti funguje taky "na heslo"

Ve 2,4GHz to funguje dobre. V 5Ghz na stole se chova podivne, v "terenu" nevidi nic

Old Post 13.11.2006 v 16:36
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raven-il
Senior Member

Registrován: 26.04.2004
Příspěvků: 1199

Příspěvek č. 6 

Tak ja uz tak testoval. Site survey funguje OK, nicmene ACK a regulace v klientu neni, WDS na 5g taky ani tuk...

Ale, verze firmware je novejsi nez ta na strankach abocomu, otazka je, kde by se dala sehnat jeste cerstvejsi....

__________________

Jen 700wattů ....... a měsíc je blízko

Old Post 05.12.2006 v 22:58
Raven-il je offline   Click Here to See the Profile for Raven-il   Find more posts by Raven-il   Click here to Send Raven-il a Private Message   Click Here to Email Raven-il   Visit Raven-il's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

Příspěvek č. 7 

Old Post 07.12.2006 v 08:35
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vydrat
Senior Member

Registrován: 12.12.2003
Příspěvků: 736

Příspěvek č. 8 

Jaká by byla šance do toho miniPCI nacpat CM9? pokud by se pak někomu poved nějaký "custom FW" tak by to mělo fungovat ne? Jinak já osobně nedám na RB112 + CM9 ale ta cena...

__________________

Rád se hrabu v čemkoliv......
BOK.Net Vejprnice

Old Post 07.12.2006 v 19:02
vydrat je offline   Click Here to See the Profile for vydrat   Find more posts by vydrat   Click here to Send vydrat a Private Message   Click Here to Email vydrat     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raven-il
Senior Member

Registrován: 26.04.2004
Příspěvků: 1199

Příspěvek č. 9 

__________________

Jen 700wattů ....... a měsíc je blízko

Old Post 07.12.2006 v 19:36
Raven-il je offline   Click Here to See the Profile for Raven-il   Find more posts by Raven-il   Click here to Send Raven-il a Private Message   Click Here to Email Raven-il   Visit Raven-il's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ok2zaw
Newbie

Registrován: 23.06.2003
Příspěvků: 18

konzole Příspěvek č. 10 

Cau, zkousle jsem jinej fw a zarizeni mi umrelo.
Tak jsem to ozivil pres konzoli, treba se to bude nekomu hodit,
usetrite badani nad pinama:

1 - napajeni
2 - TxD
3 - gnd
4 - RxD

Konzole je fajnova.
Jinak to zarizeni se chova dobre snad jen v klientskym modu.
Byl v tom puvodni fw vyssi nez na netu u vyrobce. Uz nevim cislo.

Hodne zdaru, cau Honza

Old Post 13.01.2007 v 16:41
ok2zaw je offline   Click Here to See the Profile for ok2zaw   Find more posts by ok2zaw   Click here to Send ok2zaw a Private Message   Click Here to Email ok2zaw     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ok2zaw
Newbie

Registrován: 23.06.2003
Příspěvků: 18

konzole Příspěvek č. 11 

Zdravím,
jelikož jsem zjistil, že více lidí má stejný problém, jako jsem měl já, tak doplním:
- fw do 311 není kompatibolní, jak již někdo zjistil, po bootu hodí nějaký error, a nic nenaběhne.
Oprava je jednoduchá, použil jsem starou konzoli, co byla k 1120 Ovisovi, jen se musí jinak zapojit konektor k zařízení.

Koukněte na fotku výše, při pohedu na ni, je v dolním levém rohu
řada pinů s označením J5. Pin v pravo je označen a bude tedy zřejmě představovat 1.
Zapojení je následující (doufám, že se nepletu) ):

1 - napajeni
2 - TxD
3 - gnd
4 - RxD

připojte konzoli, zapněte hyperterminál s nastavením:
Rychlost 38400, 8 bit, žádná parita, 1 stop bit, Xon/Soft
a patřičný com port, kam máte připojenou konzoli.
vypněte a zapněte 354ku a měli byjste vidět bootovaní.
Boot se zastaví na nabídce několika možností, po chvilce pokračuje.
Bohužel jsem neudělal žádné výřezy textu, tak si už nepamatuju, co tam vše v té nabídce bylo, ale jedna položka umožní nahrátí fw, zvolíte, zeptá se na způsob: tftp, http, ja dal http, poté se ptá na dhcp nebo IP, to je na vás, při výběru IP se dotáže na adresu a spustí na ní webové rozhraní, přes který již nahrajete fw.

Snad se vám to podle tohodle návodu podaří roztlačit..



Přeji pěkný den. Honza

Old Post 26.01.2007 v 09:32
ok2zaw je offline   Click Here to See the Profile for ok2zaw   Find more posts by ok2zaw   Click here to Send ok2zaw a Private Message   Click Here to Email ok2zaw     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FrankJScott
Senior Member

Registrován: 10.02.2020
Příspěvků: 672

Coolest Tenpoint Crossbow Of 2021 Příspěvek č. 12 

Old Post 29.04.2021 v 18:13
FrankJScott je offline   Click Here to See the Profile for FrankJScott   Find more posts by FrankJScott   Click here to Send FrankJScott a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:23.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz