CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > zkušenosti StraightCore WRT-312
« 67891011121314151617
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 177 

Tak pro jistotu tu verzi 1.6.5 stáhli z webu. Asi se povedla

Old Post 24.10.2007 v 16:46
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ufotr
Newbie

Registrován: 21.09.2007
Příspěvků: 4

Příspěvek č. 178 

Old Post 24.10.2007 v 23:07
ufotr je offline   Click Here to See the Profile for ufotr   Find more posts by ufotr   Click here to Send ufotr a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raven-il
Senior Member

Registrován: 26.04.2004
Příspěvků: 1199

Příspěvek č. 179 

Vcera jsem na invexu docela dlouho hucel do vyrobce a mimo jine se dozvedel, ze 312 uz nebudou, ale nastupuje zpet 311 s lehkymi upravami ( napriklad integrovane poe ) s typovym oznacenim 314, takze hura...

__________________

Jen 700wattů ....... a měsíc je blízko

Old Post 25.10.2007 v 09:17
Raven-il je offline   Click Here to See the Profile for Raven-il   Find more posts by Raven-il   Click here to Send Raven-il a Private Message   Click Here to Email Raven-il   Visit Raven-il's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vantomas
Junior Member

Registrován: 03.02.2003
Příspěvků: 134

WRT + Vista + Atheros Příspěvek č. 180 

Zdravim ve spolek,
nevite nekdo cim muze byt, ze na WRT v modu AP se neda pripojit s pocitacem na kterem je OS Windows Vista?
Zatim jsem se setkal s timto systemem pouze na noteboocich, wifi karta byla s chipsetem Atheros (a na nej WHQL ovladace od Microsoftu) a za boha se mi vubec nepodarilo notebook na WRT pripojit. Zkousel jsem menit vsechna ruzna nastaveni a vzdy system wifi sit akorat najde, ale pripojeni neprobehne (i kdyz v bezdratovych pripojenich ve WRT je MAC adresa notebooku videt).

Tento problem je jak u WRT-311, tak i u WRT-312 a problem neresi ani starsi firmware (rada 1.5), ani ten nejnovejsi a nastaveni IP adresy staticka vs. dynamicka (ve Vista) nema na ne/pripojeni vliv.

Po vymene WRT za jine zarizeni (napr. WA2204) zadny problem uz neni a system se skoro okamzite pripoji.

Rad bych tedy vedel zda muze byt problem v nejakem nastaveni a nebo je problem ve WRT.

V.

__________________

Clen a pseudoadmin AS64588

Old Post 27.10.2007 v 18:09
vantomas je offline   Click Here to See the Profile for vantomas   Find more posts by vantomas   Click here to Send vantomas a Private Message   Click Here to Email vantomas   Visit vantomas's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Re: WRT + Vista + Atheros Příspěvek č. 181 

Old Post 27.10.2007 v 18:30
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ufotr
Newbie

Registrován: 21.09.2007
Příspěvků: 4

Smile Příspěvek č. 182 

Takže, na stránkách výrobce je ke stažení zas nová verze firmware 1.6.5 - stejné označení jako minule, tak to by mne zajímalo jaká je tentokrát-snad to nebude to samé jako naposled (jinak soubory jsou stejné jako minule).

Naposledy upravil ufotr 30.10.2007 v 19:16

Old Post 30.10.2007 v 19:13
ufotr je offline   Click Here to See the Profile for ufotr   Find more posts by ufotr   Click here to Send ufotr a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 183 

Old Post 30.10.2007 v 19:48
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ufotr
Newbie

Registrován: 21.09.2007
Příspěvků: 4

Příspěvek č. 184 

Zdravím všechny,
ještě k tomu novému firmwaru 1.6.5 rc1, zde cituji člověka od Satcy: jedná se o posledni zásilku WRT, která je osazena jinými pamětmi flash,bohužel ovladače dodané výrobcem nejsou napsané pro tyto paměti jak jsme mylně předpokládali a museli jsme tuto část nahradit našimi původními.
Omlouváme se za tento problém, v chystané finálni verzi 1.6.5 to bude v pořádku...

Takže, to vypadá tak, že ti co mají straší 312- pro ty toto firmware je a ti co mají novější(což nevíme jak rozlišit
) musíme vyčkat až vydají finální.

Old Post 02.11.2007 v 19:15
ufotr je offline   Click Here to See the Profile for ufotr   Find more posts by ufotr   Click here to Send ufotr a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 185 

Old Post 13.11.2007 v 16:21
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ufotr
Newbie

Registrován: 21.09.2007
Příspěvků: 4

Příspěvek č. 186 

Old Post 13.11.2007 v 18:07
ufotr je offline   Click Here to See the Profile for ufotr   Find more posts by ufotr   Click here to Send ufotr a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 187 

Old Post 13.11.2007 v 18:12
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koumak
Newbie

Registrován: 14.09.2004
Příspěvků: 8

Unhappy Upgrade firmware na 1.6.5.CZ a downgrade na 1.6.4.RC6.CZ a PPTP client Příspěvek č. 188 

Old Post 12.12.2007 v 12:35
Koumak je offline   Click Here to See the Profile for Koumak   Find more posts by Koumak   Click here to Send Koumak a Private Message   Click Here to Email Koumak     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koumak
Newbie

Registrován: 14.09.2004
Příspěvků: 8

Re: Upgrade firmware na 1.6.5.CZ a downgrade na 1.6.4.RC6.CZ a PPTP client Příspěvek č. 189 

Old Post 17.12.2007 v 07:35
Koumak je offline   Click Here to See the Profile for Koumak   Find more posts by Koumak   Click here to Send Koumak a Private Message   Click Here to Email Koumak     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Re: Re: Upgrade firmware na 1.6.5.CZ a downgrade na 1.6.4.RC6.CZ a PPTP client Příspěvek č. 190 

Old Post 17.12.2007 v 17:15
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukasw
Junior Member

Registrován: 16.07.2002
Příspěvků: 166

nova featura Příspěvek č. 191 

takze nam satca zacala menit v ramci reklamaci straightcory za nove (opravene) kusy, to je vyborne, protože ze zakona ma koncovy spotřebitel při teto operaci narok na novou dvouletou zaruku od data vyměny. Skoda, ze jsem toho technika při mem telefonatu neviděl, oni tohle totiž nevěděli. :(

__________________

www.zesilovace.cz www.vseprowifi.cz

Old Post 18.12.2007 v 13:02
lukasw je offline   Click Here to See the Profile for lukasw   Find more posts by lukasw   Click here to Send lukasw a Private Message     Visit lukasw's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koumak
Newbie

Registrován: 14.09.2004
Příspěvků: 8

Re: Re: Upgrade firmware na 1.6.5.CZ a downgrade na 1.6.4.RC6.CZ a PPTP client Příspěvek č. 192 

Old Post 19.12.2007 v 07:49
Koumak je offline   Click Here to See the Profile for Koumak   Find more posts by Koumak   Click here to Send Koumak a Private Message   Click Here to Email Koumak     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:49.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 67891011121314151617  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz