CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > zkušenosti StraightCore WRT-312
« 91011121314151617
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Dustin
Newbie

Registrován: 20.03.2008
Příspěvků: 5

Re: Re: Re: hmm Příspěvek č. 225 

Old Post 26.03.2008 v 16:46
Dustin je offline   Click Here to See the Profile for Dustin   Find more posts by Dustin   Click here to Send Dustin a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phoenixx
Newbie

Registrován: 12.01.2008
Příspěvků: 26

;) Příspěvek č. 226 

to som rad ze som ti pomohol ...

btw. 1.6.9 som nerozbehol ani ja ...

tak teda .. s cim ti mozem pomoct, kedze pises, ze sa obracias na mna ?

Old Post 26.03.2008 v 16:54
phoenixx je offline   Click Here to See the Profile for phoenixx   Find more posts by phoenixx   Click here to Send phoenixx a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dustin
Newbie

Registrován: 20.03.2008
Příspěvků: 5

Re: ;) Příspěvek č. 227 

Old Post 26.03.2008 v 17:02
Dustin je offline   Click Here to See the Profile for Dustin   Find more posts by Dustin   Click here to Send Dustin a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phoenixx
Newbie

Registrován: 12.01.2008
Příspěvků: 26

hmm Příspěvek č. 228 

jaaj .. tak to pohoda ... ja mam wa-2204a - skoro rovnaky hw, preto som tam natrebal aj WRT fw ...

wifi prenos netusim, skus lepsiu antenu, alebo nie je tam privelky sum ???

Old Post 26.03.2008 v 19:51
phoenixx je offline   Click Here to See the Profile for phoenixx   Find more posts by phoenixx   Click here to Send phoenixx a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pecou
Newbie

Registrován: 25.12.2005
Příspěvků: 41

Příspěvek č. 229 

Vyšla verze 1.7.0, zatím k tomu není žádné info...

Old Post 29.03.2008 v 11:56
pecou je offline   Click Here to See the Profile for pecou   Find more posts by pecou   Click here to Send pecou a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 230 

Old Post 29.03.2008 v 12:00
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pecou
Newbie

Registrován: 25.12.2005
Příspěvků: 41

Příspěvek č. 231 

Aktualizace proběhla bez problémů i přes wifi.
Jinak od verze 1.6.5 mi moc nesedí ty ovladače na bezdrátovou část. Musel jsem nastavit vstupní zesílení na 9 dB aby to vůbec normálně běhalo a to mi to ze začátku ani nešlo, pořád to padalo na 1 max. 5 Mb/s, až kyž jsem dal AUTO a pak se vrátil na těch 9 dB, tak to jakž takž zatím chodí. Ale subjektivně se mi zdá ta bezdrátová část horší než v 1.6.4

Old Post 29.03.2008 v 13:17
pecou je offline   Click Here to See the Profile for pecou   Find more posts by pecou   Click here to Send pecou a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
phoenixx
Newbie

Registrován: 12.01.2008
Příspěvků: 26

Příspěvek č. 232 

skusim to supnut do blackboxu, uvidime ci to pofacha ...


nepodarilo sa :(

Naposledy upravil phoenixx 29.03.2008 v 18:27

Old Post 29.03.2008 v 18:03
phoenixx je offline   Click Here to See the Profile for phoenixx   Find more posts by phoenixx   Click here to Send phoenixx a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 233 

Old Post 29.03.2008 v 18:03
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pecou
Newbie

Registrován: 25.12.2005
Příspěvků: 41

Příspěvek č. 234 

Naposledy upravil pecou 29.03.2008 v 21:37

Old Post 29.03.2008 v 21:33
pecou je offline   Click Here to See the Profile for pecou   Find more posts by pecou   Click here to Send pecou a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 235 

Old Post 29.03.2008 v 22:14
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 236 

Old Post 06.05.2008 v 12:54
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petiko
Newbie

Registrován: 05.08.2008
Příspěvků: 1

Smile firmware 1.7.2 Příspěvek č. 237 

Old Post 14.08.2008 v 11:31
petiko je offline   Click Here to See the Profile for petiko   Find more posts by petiko   Click here to Send petiko a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jendrys
Newbie

Registrován: 29.05.2006
Příspěvků: 22

WRT312 Příspěvek č. 238 

objevil jsem 2 chyby ve firmware rady 1.7.x a to

1) v rezimu kabelovy nebo bezdratovy router vypnuty i zapnuty NAT nefuguje (VPN) neprochazeji packety a vyzkousene na Linux i MS windows , pri downgrade na 1.6.4 RC6 vse bezi jak ma.


2) nefuguji ip aliasy jednoduse receno pridam na LAN stranu IP alias dalsi a nelze s nim komunikovat ze strany WAN portu opet pri downgrade na 1.6.4RC6 vse bezi v poradku.

Old Post 14.08.2008 v 11:39
jendrys je offline   Click Here to See the Profile for jendrys   Find more posts by jendrys   Click here to Send jendrys a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Born
Newbie

Registrován: 18.10.2008
Příspěvků: 1

Router se nehlasi Příspěvek č. 239 

Zdravim, objevil se u me takovy problem s timhle zarizenim wrt 312. Vcera (v proklety patecni vecer), jsem se z nejasnych duvodu rozhodl, ze prekopu nastaveni rok a pul spravne fungujiciho routeru. Stihl jsem vicemene udelat jedinou vec a to bylo restartovani do tovarniho nastaveni ve webovem rozhrani. To se jeste povedlo, neco jsem nastavil atd a odkliknul pouzit nastaveni. Od te chvile uz jsem se ale do routeru nedostal. Tlacitko reset samozrejme nefunguje za zadnych podminek, takze tudy cesta nevedla, po vsech mozny i nemoznych pokusech jsem nakonec zkusil pres tftp nahrat firmware 1.6.5. (puvodne jsem fungoval na 1.7.2.). Do routeru se po jeho restartu dostanu, ale komunikuje jen par vterin a potom uz nic. Zkousel jsem to i pres pc a dalsi nb a vysledek je stejny, do routeru se neni jak dostat. Vicemene uz jsme se vzdal vsech nadeji a zkusim nekde najit doklad a reklamovat ho. Ale prece jen jeste zkousim tuhle cestu, kdyby nekdo vedel, ci mel nejaky napad, co vyzkouset, tak bych byl vdecny. Diky, Born.

Old Post 18.10.2008 v 20:30
Born je offline   Click Here to See the Profile for Born   Find more posts by Born   Click here to Send Born a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
casio007
Newbie

Registrován: 12.02.2006
Příspěvků: 81

Re: Router se nehlasi Příspěvek č. 240 

za blbost se plati kup si novy, je to prece par korun. a tento muzes vyuzit jako switch.

Old Post 19.10.2008 v 18:19
casio007 je offline   Click Here to See the Profile for casio007   Find more posts by casio007   Click here to Send casio007 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:54.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 91011121314151617  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz