CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > zkušenosti StraightCore WRT-312
« 1011121314151617
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
sj-shark
Member

Registrován: 03.03.2003
Příspěvků: 385

ping Příspěvek č. 241 

ahoj
resim tu takovou haluz ze mi tohle ap neodpovida na ping, i kdyz je v nastaveni povolenej
von teda odpovida ale jen pri bootu a to projde 14 pingu a pak zase nic
fw 1.6.5
dik za rady

__________________

... život je hra, hraní je život....
>>><www.gameparty.cz><<<
nejlepsi a nejvetsi herni server v srdci czfree.net

Old Post 25.11.2008 v 08:55
sj-shark je offline   Click Here to See the Profile for sj-shark   Find more posts by sj-shark   Click here to Send sj-shark a Private Message     Visit sj-shark's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JeT
Junior Member

Registrován: 10.11.2002
Příspěvků: 224

Re: ping Příspěvek č. 242 

Old Post 25.11.2008 v 09:48
JeT je offline   Click Here to See the Profile for JeT   Find more posts by JeT   Click here to Send JeT a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
machura
Newbie

Registrován: 16.11.2006
Příspěvků: 16

pristup z WAN Příspěvek č. 243 

U novejsich firmware se musi neco zapnout nebo nastavit, aby se pak dalo do WRT lezt pres kabel ?

Nastavuji typ site 4, pevna IP pro WAN, DHCP server pro LAN. Jakmile to ulozim, do konfigurace se jiz nedostanu po kabelu ale jen pres Wifi.
Pritom v 1.65 firmware to normalne fungovalo.

Musi se jeste neco nastavit, abych se dostal do WRT zapsanim pevne IP nastavene pro WAN ?

Old Post 30.12.2008 v 21:32
machura je offline   Click Here to See the Profile for machura   Find more posts by machura   Click here to Send machura a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vydrat
Senior Member

Registrován: 12.12.2003
Příspěvků: 736

Příspěvek č. 244 

Nastavit přístup pro LAN + WAN (pokud si dobře pamatuju tak default je jen LAN).

__________________

Rád se hrabu v čemkoliv......
BOK.Net Vejprnice

Old Post 30.12.2008 v 21:38
vydrat je offline   Click Here to See the Profile for vydrat   Find more posts by vydrat   Click here to Send vydrat a Private Message   Click Here to Email vydrat     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
machura
Newbie

Registrován: 16.11.2006
Příspěvků: 16

Příspěvek č. 245 

Nejsem ted u toho, ale mam pocit, ze to jsem nastavoval a nic...
Treba takovej ten mrnavej WRT312 tam ve firmware tohle vubec nema.

Old Post 30.12.2008 v 21:46
machura je offline   Click Here to See the Profile for machura   Find more posts by machura   Click here to Send machura a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukesh
Newbie

Registrován: 09.05.2007
Příspěvků: 36

Příspěvek č. 246 

Old Post 04.03.2009 v 10:17
Lukesh je offline   Click Here to See the Profile for Lukesh   Find more posts by Lukesh   Click here to Send Lukesh a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lentil.CZ
Junior Member

Registrován: 18.03.2006
Příspěvků: 208

Příspěvek č. 247 

Old Post 04.03.2009 v 10:25
Lentil.CZ je offline   Click Here to See the Profile for Lentil.CZ   Find more posts by Lentil.CZ   Click here to Send Lentil.CZ a Private Message   Click Here to Email Lentil.CZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukesh
Newbie

Registrován: 09.05.2007
Příspěvků: 36

Příspěvek č. 248 

Naposledy upravil Lukesh 04.03.2009 v 10:36

Old Post 04.03.2009 v 10:31
Lukesh je offline   Click Here to See the Profile for Lukesh   Find more posts by Lukesh   Click here to Send Lukesh a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lukasw
Junior Member

Registrován: 16.07.2002
Příspěvků: 166

kde koupit Příspěvek č. 249 

__________________

www.zesilovace.cz www.vseprowifi.cz

Old Post 05.03.2009 v 12:57
lukasw je offline   Click Here to See the Profile for lukasw   Find more posts by lukasw   Click here to Send lukasw a Private Message     Visit lukasw's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lukesh
Newbie

Registrován: 09.05.2007
Příspěvků: 36

prosim o radu Příspěvek č. 250 

Naposledy upravil Lukesh 20.03.2009 v 12:29

Old Post 20.03.2009 v 12:26
Lukesh je offline   Click Here to See the Profile for Lukesh   Find more posts by Lukesh   Click here to Send Lukesh a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
x-paladin-x
Newbie

Registrován: 26.05.2010
Příspěvků: 1

firmware Příspěvek č. 251 

Zdravim,
nevite nahodou nekdo, jak mam nahrat do wrt-312 firmware 1.7.3? Toto zarizeni se mi dostalo do ruky s tim, ze se vzdy za 15 minut zablokovalo (vyse uvedena ochrana firmware). Jisty pan Stribrny mi poslal opravny firmware (1.7.3.CZ.bin), ktery jsem nahral pres tfpt (pouze tento jediny soubor), ovsem zarizeni po nahrati nekomunikovalo, ovsem umoznilo mi to nahrat nynejsi 1.6.3, ktery jiz chodi dobre a nezablokovava se. Ovsem kdyz chci do zarizeni nahraju pres tftp jakykoliv vyssi FW, jiz se do nej nedostanu. Pokud chci nahrat 1.7.3, nahraje se pouze prvni soubor a pak se zarizeni restartuje (nejde nahrat druhy)...uz fakt nevim jak tam ten posledni FW dostat, asi je to nad me sily

Old Post 26.05.2010 v 21:08
x-paladin-x je offline   Click Here to See the Profile for x-paladin-x   Find more posts by x-paladin-x   Click here to Send x-paladin-x a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kalic
Newbie

Registrován: 10.07.2007
Příspěvků: 2

Firmware 1.7.2 CZ Příspěvek č. 252 

Ahoj, mám prosbu - vzhledem k tomu, že už neběží stránky výrobce, nemohl by mi někdo zveřejnit někde Firmware 1.7.2.CZ ?
Díky moc

Old Post 06.02.2011 v 19:31
kalic je offline   Click Here to See the Profile for kalic   Find more posts by kalic   Click here to Send kalic a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lossos6
Newbie

Registrován: 23.05.2011
Příspěvků: 1

posledni firmware wrt312 Příspěvek č. 253 

Dobry den, muzete mi nekdo prosim poslat posledni firmware na straightcore wrt-312? na netu jsem nasel pouze 1.6.3.CZ s kterou jsou problemy... dekuji

Old Post 23.05.2011 v 05:09
Lossos6 je offline   Click Here to See the Profile for Lossos6   Find more posts by Lossos6   Click here to Send Lossos6 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mirek007
Newbie

Registrován: 20.11.2003
Příspěvků: 76

Příspěvek č. 254 

Brej večír přeji náhodou se mi dostala do ruky krabička Straight Core WRT 312 dostal jsem ji jako že je Ko ale po zanutí se rozsvítí power a bliká Radio: Do administrace se nedostanu poradí někdo co s tim může být ?? předem díky

__________________

ICQ: 575 177 748

Old Post 23.05.2011 v 20:15
Mirek007 je offline   Click Here to See the Profile for Mirek007   Find more posts by Mirek007   Click here to Send Mirek007 a Private Message   Click Here to Email Mirek007     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
6host
Senior Member

Registrován: 13.03.2006
Příspěvků: 889

Příspěvek č. 255 

ze by byla KO?
prideli to ip/mas srpavne nastavenou ip/zadavas spravnou ip pro pristup do administrace?
zkus to vyresetovat

Old Post 25.05.2011 v 11:23
6host je offline   Click Here to See the Profile for 6host   Find more posts by 6host   Click here to Send 6host a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mirek007
Newbie

Registrován: 20.11.2003
Příspěvků: 76

Příspěvek č. 256 

__________________

ICQ: 575 177 748

Old Post 25.05.2011 v 13:26
Mirek007 je offline   Click Here to See the Profile for Mirek007   Find more posts by Mirek007   Click here to Send Mirek007 a Private Message   Click Here to Email Mirek007     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 01:21.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 1011121314151617  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz