CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Strojovna > zkušenosti StraightCore WRT-312
« 234567891011121314 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 113 

Old Post 18.03.2007 v 21:24
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soooc
Senior Member

Registrován: 23.06.2005
Příspěvků: 745

Příspěvek č. 114 

Nevim, co resite. WRT-312 je uplne to same jako WA-2204B. Dokonce se ani tu nalepku WLAN 11g mini router neotezovali odlepit

S tema 2204B mam dobre zkusenosti, jenze je pouzivam jako bridge, takze se moc nehrejou. A ta nova krabicka je pekne blba prootze tam zadny dobry chladic nejde narvat.

__________________

Old Post 19.03.2007 v 09:27
soooc je offline   Click Here to See the Profile for soooc   Find more posts by soooc   Click here to Send soooc a Private Message   Click Here to Email soooc   Visit soooc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 115 

Old Post 19.03.2007 v 16:52
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lyra
Junior Member

Registrován: 26.09.2002
Příspěvků: 258

Příspěvek č. 116 

Psal jsem to jinam zkušenosti s WRT 311 jsem měl lepší než s verzí 312.Ja mam pocit taky ze se to prehriva .Psal jsem to jako dotaz na podporu že ztratí po delsi dobe provozu veskere dostupné sitě...
Odpověd žádná skoro tyden.
Jakmile se to necha vychladnout uplne zase funguji vsechny dost sitě.
Jirka

__________________

www.wiracom.cz bezdrátová počítačová sí? v Rakovníku a okolí.

Old Post 19.03.2007 v 21:06
lyra je offline   Click Here to See the Profile for lyra   Find more posts by lyra   Click here to Send lyra a Private Message   Click Here to Email lyra   Visit lyra's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sukvoj
Newbie

Registrován: 18.03.2007
Příspěvků: 8

Příspěvek č. 117 

Mam vyzkouseno ze kdyz se 312ctka vynda z krabicky a pripevni se na pasivni chladic (nejlepe s teplovodivou pastou) tak sit prestane padat... ale neni to reseni prijatelne pri montazi ke klientum.. jinac email na podporu jsme posilali jeste drive nez sem vyzkousel ten pokus s tim termistorem a reakce byla ze mame nahrat novej firmware, po nasledujicim emailu ze to ten firmware neresi ale ze se to prehriva, tudiz je chyba ve vyrobe, uz odpoved nebyla zadna...
Zdravim Vojtěch..

Old Post 20.03.2007 v 14:42
Sukvoj je offline   Click Here to See the Profile for Sukvoj   Find more posts by Sukvoj   Click here to Send Sukvoj a Private Message     Visit Sukvoj's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 118 

Old Post 02.04.2007 v 17:32
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 119 

Mam problem s asi desatym WRT-312 co jsme vzali do site. Vsechny predchozi (vcetne nekolika 311) naprosto bez problemu (vse defaultni firmware). Potreboval jsem staticky DHCP, takze jsem hned po nastaveni site flashnul na 1.6.3. Nejprve soubor 1, potom 2 a nakonec 3. Nasaveni zustalo zachovano. WRTcko jeste pred upgradem ukazovalo "GWP-xxx", potom taky.

Jenze po upgradu se to zacalo chovat divne. Jede cca 15-20 minut, nekdy dyl a pak umre, nelze na nej pingnout. Musi se vypnout a zapnout, pak zase bezi.

Teplotou to urcite neni, je na vetrane pude a bylo to v 10 vecer.

Netusite nekdo co s tim?

Diky
Zdenek

__________________

Old Post 02.04.2007 v 22:11
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soooc
Senior Member

Registrován: 23.06.2005
Příspěvků: 745

Příspěvek č. 120 

__________________

Old Post 02.04.2007 v 22:23
soooc je offline   Click Here to See the Profile for soooc   Find more posts by soooc   Click here to Send soooc a Private Message   Click Here to Email soooc   Visit soooc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vic
Junior Member

Registrován: 29.04.2003
Příspěvků: 123

Příspěvek č. 121 

Old Post 03.04.2007 v 06:37
Vic je offline   Click Here to See the Profile for Vic   Find more posts by Vic   Click here to Send Vic a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 122 

__________________

Old Post 03.04.2007 v 09:34
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soooc
Senior Member

Registrován: 23.06.2005
Příspěvků: 745

Příspěvek č. 123 

__________________

Old Post 03.04.2007 v 14:55
soooc je offline   Click Here to See the Profile for soooc   Find more posts by soooc   Click here to Send soooc a Private Message   Click Here to Email soooc   Visit soooc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sukvoj
Newbie

Registrován: 18.03.2007
Příspěvků: 8

Příspěvek č. 124 

Old Post 03.04.2007 v 16:13
Sukvoj je offline   Click Here to See the Profile for Sukvoj   Find more posts by Sukvoj   Click here to Send Sukvoj a Private Message     Visit Sukvoj's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
honzamar
Newbie

Registrován: 15.12.2006
Příspěvků: 96

Příspěvek č. 125 

Old Post 03.04.2007 v 16:45
honzamar je offline   Click Here to See the Profile for honzamar   Find more posts by honzamar   Click here to Send honzamar a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sukvoj
Newbie

Registrován: 18.03.2007
Příspěvků: 8

UART Příspěvek č. 126 

Nemate nekdo nejake zkusenosti s pripojenim na kabel? co mam kabel na ovislinky a predchozi verzi WRT-311 na tomhle zarizeni nejede.... zapojuji jen RX,TX,GND,VCC, je nutne zapojit i RTS,CTS? nebo staci propojit na desce zarizeni?

Old Post 11.04.2007 v 18:33
Sukvoj je offline   Click Here to See the Profile for Sukvoj   Find more posts by Sukvoj   Click here to Send Sukvoj a Private Message     Visit Sukvoj's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zdenek_dc
Member
zastupce cloudu 10.193.64


Registrován: 30.10.2002
Příspěvků: 733

Příspěvek č. 127 

Straightcore se vubec neuracili ozvat, psal jsem jim dvakrat ze mam falesne "nadwetekovany WRTcko".

Potrebuju tam staticky DHCP, trak nechci nahravat starsi verzi bez ochran.

Nemate pro me nejakou radu?

__________________

Old Post 12.04.2007 v 14:17
zdenek_dc je offline   Click Here to See the Profile for zdenek_dc   Find more posts by zdenek_dc   Click here to Send zdenek_dc a Private Message   Click Here to Email zdenek_dc   Visit zdenek_dc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
grossd
Newbie

Registrován: 06.09.2003
Příspěvků: 15

Příspěvek č. 128 

Old Post 12.04.2007 v 19:12
grossd je offline   Click Here to See the Profile for grossd   Find more posts by grossd   Click here to Send grossd a Private Message   Click Here to Email grossd     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:14.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 234567891011121314 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz