CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Site Feedback > Stará verze mapového systému
1234567 »
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Deu
Node #1

Registrován: 21.12.2000
Příspěvků: 373

Nová verze mapového systému Příspěvek č. 1 

Old Post 12.12.2002 v 14:47
Deu je offline   Click Here to See the Profile for Deu   Find more posts by Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Click Here to Email Deu   Visit Deu's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
minos
Newbie

Registrován: 22.04.2002
Příspěvků: 95

Příspěvek č. 2 

Uz jsem to sice jednou jako pripominku psal, ale zatim mi stale chybi u funkcnich bodu (street) informace o uzlu: SSID, adresa a podobne. Jsou sice nekde v konferenci, ale mohly by byt rovnou v mape jako dalsi info polozka. Tedy nejenom poloha a kam koukaji anteny, ale take jak se k nemu pripojit. Samozrejme, pokud je uzel verejny.

Old Post 12.12.2002 v 16:02
minos je offline   Click Here to See the Profile for minos   Find more posts by minos   Click here to Send minos a Private Message   Click Here to Email minos   Visit minos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deu
Node #1

Registrován: 21.12.2000
Příspěvků: 373

Příspěvek č. 3 

minos > co se týče street bodů, klient si může nastavit essid ANY a další konfigurace probíhá automaticky, takže tady problém nevidím. Informaci o essid do budoucna u street bodů pravděpodobně zavedeme.

Old Post 12.12.2002 v 22:09
Deu je offline   Click Here to See the Profile for Deu   Find more posts by Deu   Click here to Send Deu a Private Message   Click Here to Email Deu   Visit Deu's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Marvin-BP4
Newbie

Registrován: 11.10.2002
Příspěvků: 38

Mozilla vs mapa Příspěvek č. 4 

Uz jsem to nekde psal, ale pro jistotu: Mapa pod Mozillou 1.2 na W2k neni klikaci. Presneji: nelze kliknout na konkretni node pro zobrazeni info.

Old Post 12.12.2002 v 22:52
Marvin-BP4 je offline   Click Here to See the Profile for Marvin-BP4   Find more posts by Marvin-BP4   Click here to Send Marvin-BP4 a Private Message     Visit Marvin-BP4's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pokluda
Member
zastupce cloudu 10.25


Registrován: 03.07.2002
Příspěvků: 131

Thumbs up Zelena/bila Příspěvek č. 5 

Old Post 13.12.2002 v 08:29
pokluda je offline   Click Here to See the Profile for pokluda   Find more posts by pokluda   Click here to Send pokluda a Private Message   Click Here to Email pokluda   Visit pokluda's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kuci
Newbie

Registrován: 11.06.2002
Příspěvků: 50

Mapa Příspěvek č. 6 

U meho nodu je polozka "Active links (hardware status / OSPF status)". Ma nejakou funkcnost, pripadne jak ji aktivovat?

Jirka

Old Post 13.12.2002 v 08:47
Kuci je offline   Click Here to See the Profile for Kuci   Find more posts by Kuci   Click here to Send Kuci a Private Message   Click Here to Email Kuci   Visit Kuci's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Clock
Senior Member

Registrován: 10.04.2002
Příspěvků: 976

Pozadovy obrazek Příspěvek č. 7 

Ma na ty mape bejt porad pozadova ortofotomapa? Me to nechodi v Linksu a to jsem zkousel ted. Pred asi 14 dny jsem zkousel
Mozillu, konqueror a dalsi a tam to taky nechodilo. Ma nekdo nejakej navod s jakym nastavenim a v jakejch prohlizecich se to da rozchodit?

__________________

Neposílejte prosím žádosti o uživatelskou podporu od Ronji na moje PM, ale posílejte je na Ronja mailing list.

Old Post 13.12.2002 v 13:09
Clock je offline   Click Here to See the Profile for Clock   Find more posts by Clock   Click here to Send Clock a Private Message     Visit Clock's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jenik
Junior Member

Registrován: 12.11.2002
Příspěvků: 296

ehmm Příspěvek č. 8 

Je to moc pekny, ale:

vubec nevim kde na ty mape sem.
kdyz se mne to podari vidim mraky ruznych nodes se jmeny a fotkama z okoli, toto fajn

zadna orotfomapa neni, nebo sem klik na blby misto

jak mam zapsat dalsi planovany node ?

Old Post 13.12.2002 v 13:13
jenik je offline   Click Here to See the Profile for jenik   Find more posts by jenik   Click here to Send jenik a Private Message   Click Here to Email jenik   Visit jenik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lunix
Junior Member

Registrován: 26.10.2002
Příspěvků: 216

Příspěvek č. 9 

clock>
zakladni postup:
1) musis bejt registrovan a prihlasen
2) musis kliknout na grind on, pokud se tam to tlacitko objevi
3) asi by ti mely fungovat cookies
nicmene po tomhle postupu to pak bud funguje, nebo nefunguje, nezavisle na prohlizeci. ja pouzivam mozillu a stalo se mi, ze mi to nekde podklad nezobrazilo a kdyz se ho to rozhodlo nerobrazit, tak bohuzel zadny z mych pokusu na rozchozeni nevysel. stejne problemy jsou i v ie. pokud nekdo prisel na spolehlivy postup jak ortomapu rozjet, tak sem s nim. nekdo tu nekam psal ze obcas pomaha pomaha smazat cookies, nemam to overene, ale muzes to zkusit.

jenik> bez zobrazene ortomapy najdes polohu na umisteni sveho node jen velmi obtizne.

Old Post 13.12.2002 v 14:02
lunix je offline   Click Here to See the Profile for lunix   Find more posts by lunix   Click here to Send lunix a Private Message   Click Here to Email lunix     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jenik
Junior Member

Registrován: 12.11.2002
Příspěvků: 296

Příspěvek č. 10 

Old Post 13.12.2002 v 14:15
jenik je offline   Click Here to See the Profile for jenik   Find more posts by jenik   Click here to Send jenik a Private Message   Click Here to Email jenik   Visit jenik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fyzik
Team Leader

Registrován: 23.05.2002
Příspěvků: 1102

Příspěvek č. 11 

3) MUSIS mit povolne cookies

__________________

Old Post 13.12.2002 v 14:17
Fyzik je offline   Click Here to See the Profile for Fyzik   Find more posts by Fyzik   Click here to Send Fyzik a Private Message   Click Here to Email Fyzik   Visit Fyzik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jenik
Junior Member

Registrován: 12.11.2002
Příspěvků: 296

Jeste poznamka Příspěvek č. 12 

Old Post 13.12.2002 v 14:20
jenik je offline   Click Here to See the Profile for jenik   Find more posts by jenik   Click here to Send jenik a Private Message   Click Here to Email jenik   Visit jenik's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xchaos
Samozvany gubernator

Registrován: 13.05.2002
Příspěvků: 3362

Team Member: MOD

Příspěvek č. 13 

__________________

Old Post 14.12.2002 v 00:21
xchaos je offline   Click Here to See the Profile for xchaos   Find more posts by xchaos   Click here to Send xchaos a Private Message   Click Here to Email xchaos   Visit xchaos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
covex
Member
zastupce cloudu 10.18


Registrován: 26.07.2002
Příspěvků: 234

Re: Mozilla vs mapa Příspěvek č. 14 

Old Post 14.12.2002 v 17:44
covex je offline   Click Here to See the Profile for covex   Find more posts by covex   Click here to Send covex a Private Message     Visit covex's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
xchaos
Samozvany gubernator

Registrován: 13.05.2002
Příspěvků: 3362

Team Member: MOD

Re: Re: Mozilla vs mapa Příspěvek č. 15 

__________________

Old Post 14.12.2002 v 18:33
xchaos je offline   Click Here to See the Profile for xchaos   Find more posts by xchaos   Click here to Send xchaos a Private Message   Click Here to Email xchaos   Visit xchaos's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Clock
Senior Member

Registrován: 10.04.2002
Příspěvků: 976

Navrh navodu Příspěvek č. 16 

Navrhuji zavest na mape navod, na ktery by byl odkaz z titulni stranky monitoru. V nem by byl popis jak se to ovlada, ze barvicky smej menit jenom vybrani, jaky musi byt prohlizec a jake nastaveni aby to chodilo.

__________________

Neposílejte prosím žádosti o uživatelskou podporu od Ronji na moje PM, ale posílejte je na Ronja mailing list.

Old Post 14.12.2002 v 19:11
Clock je offline   Click Here to See the Profile for Clock   Find more posts by Clock   Click here to Send Clock a Private Message     Visit Clock's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 13:48.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
1234567 » 
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz