CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Routování > Zapojení 2. routeru za sebou
123
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
Domin.ikk
Newbie

Registrován: 29.07.2008
Příspěvků: 9

Zapojení 2. routeru za sebou Příspěvek č. 1 

Zdravim, mam 2. routery SMC7004VBR a chci si je pripojit za sebou.
U hlavniho routeru zapojeny josu 4pc ale misto jednoho pc chci zapojit dalsi router abych mohl zapojit dalsi 4. pc. ale za boha nemuzu nastavit ten druhej router

Old Post 29.07.2008 v 16:51
Domin.ikk je offline   Click Here to See the Profile for Domin.ikk   Find more posts by Domin.ikk   Click here to Send Domin.ikk a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lentil.CZ
Junior Member

Registrován: 18.03.2006
Příspěvků: 208

Re: Zapojení 2. routeru za sebou Příspěvek č. 2 

Old Post 29.07.2008 v 16:59
Lentil.CZ je offline   Click Here to See the Profile for Lentil.CZ   Find more posts by Lentil.CZ   Click here to Send Lentil.CZ a Private Message   Click Here to Email Lentil.CZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Domin.ikk
Newbie

Registrován: 29.07.2008
Příspěvků: 9

Příspěvek č. 3 

Old Post 29.07.2008 v 17:22
Domin.ikk je offline   Click Here to See the Profile for Domin.ikk   Find more posts by Domin.ikk   Click here to Send Domin.ikk a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
REPY-ceho
Junior Member

Registrován: 29.09.2003
Příspěvků: 113

Re: Zapojení 2. routeru za sebou Příspěvek č. 4 

__________________

Vše....
Vše je špatně všichni zpět na stromy........

Old Post 29.07.2008 v 18:58
REPY-ceho je offline   Click Here to See the Profile for REPY-ceho   Find more posts by REPY-ceho   Click here to Send REPY-ceho a Private Message     Visit REPY-ceho's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fcc
Newbie

Registrován: 05.04.2004
Příspěvků: 21

Příspěvek č. 5 

Čao,

Na druhém routeru nastav na wal IP adresu z rozsahu LAN prvního routeru a do GW zadej ip adresu co je na LANu prvního routeru. DNS múžeš zadat IP adresu prvního routeru, nebo přímo venkovní DNS.
Snad ti to pomomůže.

Pavel

Old Post 29.07.2008 v 19:00
fcc je offline   Click Here to See the Profile for fcc   Find more posts by fcc   Click here to Send fcc a Private Message   Click Here to Email fcc     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Domin.ikk
Newbie

Registrován: 29.07.2008
Příspěvků: 9

Příspěvek č. 6 

Velmi vám všem děkuji zkusim to rozjet jen co to pořádě pochopim jsem lamka jakou jste jiste nevideli :-d

Old Post 29.07.2008 v 19:50
Domin.ikk je offline   Click Here to See the Profile for Domin.ikk   Find more posts by Domin.ikk   Click here to Send Domin.ikk a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lentil.CZ
Junior Member

Registrován: 18.03.2006
Příspěvků: 208

Příspěvek č. 7 

Old Post 29.07.2008 v 22:22
Lentil.CZ je offline   Click Here to See the Profile for Lentil.CZ   Find more posts by Lentil.CZ   Click here to Send Lentil.CZ a Private Message   Click Here to Email Lentil.CZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 8 

Proč to tak vůbec děláš?
To nechceš, aby se ty 4 další PC viděly s těma prvníma?
Nebo ti jen prostě došly volné porty? Tak to se dá vyřešit v pohodě obyč. switchem za pár korun.

__________________

předseda Sdružení Tišnet, http://www.cipis.net

Old Post 30.07.2008 v 06:20
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Domin.ikk
Newbie

Registrován: 29.07.2008
Příspěvků: 9

Příspěvek č. 9 

na routeru jsou volne jen 4 porty a potrebuju jich vice a mam doma uz koupenej ten druhy router a potrebuju at jsou vsechny pc na netu.no ale opravdu nevim co kam napsat nebo udelat

btw. neznate nejakou knihu treba kde se to clovek nauci??

Naposledy upravil Domin.ikk 30.07.2008 v 07:51

Old Post 30.07.2008 v 07:36
Domin.ikk je offline   Click Here to See the Profile for Domin.ikk   Find more posts by Domin.ikk   Click here to Send Domin.ikk a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 10 

__________________

předseda Sdružení Tišnet, http://www.cipis.net

Old Post 30.07.2008 v 08:09
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kamil2268
Junior Member

Registrován: 06.12.2006
Příspěvků: 195

Příspěvek č. 11 

přesně tak jak říká cipis, nemáš o tom vůbec páru...zavolej si na to kámoše nebo strejdu...

__________________

DELL XPS 1330
na jinych serverech vystupuji pod nickem Camo

Old Post 30.07.2008 v 08:13
kamil2268 je offline   Click Here to See the Profile for kamil2268   Find more posts by kamil2268   Click here to Send kamil2268 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Domin.ikk
Newbie

Registrován: 29.07.2008
Příspěvků: 9

Příspěvek č. 12 

¨kamosi ti nevi uz vubec nic o siti a ani skoro o pc a strejda snad teoreticky by vedel

Old Post 30.07.2008 v 10:56
Domin.ikk je offline   Click Here to See the Profile for Domin.ikk   Find more posts by Domin.ikk   Click here to Send Domin.ikk a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lentil.CZ
Junior Member

Registrován: 18.03.2006
Příspěvků: 208

Příspěvek č. 13 

kasli na druhej roteur a poziz z nej jen switch... budes met pak dalsi 3 porty. Nebudes zapojovat nic do WAN a je to.

Old Post 30.07.2008 v 11:23
Lentil.CZ je offline   Click Here to See the Profile for Lentil.CZ   Find more posts by Lentil.CZ   Click here to Send Lentil.CZ a Private Message   Click Here to Email Lentil.CZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Domin.ikk
Newbie

Registrován: 29.07.2008
Příspěvků: 9

Příspěvek č. 14 

meli sme switch ale kdyz se nekdo chtel pripojit na internet tak vyskocila prihlasovaci tabulka a musel se nekdo prihlasit u routeru to nedela a je jeste jedna moznost koupit vice portovy router i s wifi... existuje??

Old Post 30.07.2008 v 11:53
Domin.ikk je offline   Click Here to See the Profile for Domin.ikk   Find more posts by Domin.ikk   Click here to Send Domin.ikk a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lentil.CZ
Junior Member

Registrován: 18.03.2006
Příspěvků: 208

Příspěvek č. 15 

Old Post 30.07.2008 v 12:29
Lentil.CZ je offline   Click Here to See the Profile for Lentil.CZ   Find more posts by Lentil.CZ   Click here to Send Lentil.CZ a Private Message   Click Here to Email Lentil.CZ     Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 16 

__________________

předseda Sdružení Tišnet, http://www.cipis.net

Old Post 30.07.2008 v 13:31
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:41.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz