CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Nové UbiQuiti Bullet, NS Loco, Picostation atd.
« 2345678910
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
A152
Senior Member

Registrován: 12.02.2003
Příspěvků: 599

Příspěvek č. 113 

Naposledy upravil A152 08.12.2009 v 16:32

Old Post 08.12.2009 v 16:27
A152 je offline   Click Here to See the Profile for A152   Find more posts by A152   Click here to Send A152 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ValXdater
Senior Member

Registrován: 14.12.2003
Příspěvků: 657

Příspěvek č. 114 

__________________

Neděkuj, poděkuj, až ti to pojede...

Old Post 08.12.2009 v 17:05
ValXdater je offline   Click Here to See the Profile for ValXdater   Find more posts by ValXdater   Click here to Send ValXdater a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
A152
Senior Member

Registrován: 12.02.2003
Příspěvků: 599

Příspěvek č. 115 

Old Post 08.12.2009 v 17:10
A152 je offline   Click Here to See the Profile for A152   Find more posts by A152   Click here to Send A152 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
A152
Senior Member

Registrován: 12.02.2003
Příspěvků: 599

Příspěvek č. 116 

Old Post 08.12.2009 v 17:45
A152 je offline   Click Here to See the Profile for A152   Find more posts by A152   Click here to Send A152 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 117 

to A152 - na bullet se nepripojujes, ale on na tvuj komp a zimage si proste natahne ...

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 08.12.2009 v 17:50
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
A152
Senior Member

Registrován: 12.02.2003
Příspěvků: 599

Příspěvek č. 118 

Old Post 08.12.2009 v 17:59
A152 je offline   Click Here to See the Profile for A152   Find more posts by A152   Click here to Send A152 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 119 

ale bullet (nano/loco ...) v tom stavu neni server .. ale klient tftp stahne si zimage a pokud mu sedi nahraje ho do pameti .... pokud vse klapne zmeni se blikani ledek a je to ...

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 08.12.2009 v 18:57
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
A152
Senior Member

Registrován: 12.02.2003
Příspěvků: 599

Příspěvek č. 120 

Naposledy upravil A152 08.12.2009 v 19:13

Old Post 08.12.2009 v 19:00
A152 je offline   Click Here to See the Profile for A152   Find more posts by A152   Click here to Send A152 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 121 

samozrejme, jaky jiny soft bys do toho chtel tak asi nacpat ?

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 08.12.2009 v 19:06
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
A152
Senior Member

Registrován: 12.02.2003
Příspěvků: 599

Příspěvek č. 122 

Old Post 08.12.2009 v 19:14
A152 je offline   Click Here to See the Profile for A152   Find more posts by A152   Click here to Send A152 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tom712
Junior Member

Registrován: 07.09.2005
Příspěvků: 192

Příspěvek č. 123 

Old Post 09.12.2009 v 17:25
tom712 je offline   Click Here to See the Profile for tom712   Find more posts by tom712   Click here to Send tom712 a Private Message     Visit tom712's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 124 

cau tome, vzdyt uz jsem mu to psal vyse, ze pc ma byt server a ubnt klios, ktery si sam stahne img.

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 09.12.2009 v 17:31
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nanotop
Junior Member

Registrován: 11.04.2005
Příspěvků: 198

NS M5 Příspěvek č. 125 

Tak tady mám na stole první dva kousky NS M5.
A ejhle - nedá se tam nikde nastavit ACK/Distance.
Zřejmě si to dolaďuje automaticky, jinak si to nedobedu vysvětlit.
Nastavil jsem šířku kanálu na 20MHz (klasika) a
rychlost fix na 130Mbps.
Fíha, to bude rychlost, jestli to pojede.
.
Jen nastavení ACK/distance nemohu najít.
Já bych si rád nastavil hodnotu vlastní, ale nejde to.
U starších NS se ACK dalo nastavit manuálně.
Přátelé, tak to mě teda zmátlo.


Old Post 10.12.2009 v 04:05
nanotop je offline   Click Here to See the Profile for nanotop   Find more posts by nanotop   Click here to Send nanotop a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tom712
Junior Member

Registrován: 07.09.2005
Příspěvků: 192

Re: NS M5 Příspěvek č. 126 

Old Post 10.12.2009 v 20:10
tom712 je offline   Click Here to See the Profile for tom712   Find more posts by tom712   Click here to Send tom712 a Private Message     Visit tom712's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nanotop
Junior Member

Registrován: 11.04.2005
Příspěvků: 198

ACK Příspěvek č. 127 

Už jsem stáhnul předchozí verzi firmware a
jdu to tam hned nahrát.
Tu automatiku tam nechci.

Old Post 10.12.2009 v 22:09
nanotop je offline   Click Here to See the Profile for nanotop   Find more posts by nanotop   Click here to Send nanotop a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
A152
Senior Member

Registrován: 12.02.2003
Příspěvků: 599

NanoStation Loco M5 ... dva vedle sebe Příspěvek č. 128 

Zdravím němá někdo skušenosti s temito jednotkami , chtěl bych umístit na stožír dvě vedle sebe jako ap .. simulovali by dvě sektorovky .

Old Post 04.01.2011 v 22:03
A152 je offline   Click Here to See the Profile for A152   Find more posts by A152   Click here to Send A152 a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 04:53.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
« 2345678910  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz