CZFree.Net Home Page Diskuzní Fóra CZFree.Net Archív Často Kladených Otázek Registrace Nových Členů Archív Odkazů Seznam Členů Fóra CZFree.Net Czech Node Map hosted @CZFree.net CZFree.Net WIKI
CZFree Network Portal vzkazy | ovládání | pokročilé hledání   
 

Odpovědět k Tématu 
CZFree.Net forum: Wireless community network CZFree.Net > Fórum > Hardware > Nové UbiQuiti Bullet, NS Loco, Picostation atd.
123456789
Autor
Téma  < Předchozí Téma   Další Téma >
ValXdater
Senior Member

Registrován: 14.12.2003
Příspěvků: 657

Příspěvek č. 49 

__________________

Neděkuj, poděkuj, až ti to pojede...

Old Post 20.02.2009 v 18:03
ValXdater je offline   Click Here to See the Profile for ValXdater   Find more posts by ValXdater   Click here to Send ValXdater a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 50 

to ValXdater - muzes byt prosim konkretni ?... bo pak to nemusim ani zkouset

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 20.02.2009 v 18:05
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ValXdater
Senior Member

Registrován: 14.12.2003
Příspěvků: 657

Příspěvek č. 51 

__________________

Neděkuj, poděkuj, až ti to pojede...

Old Post 20.02.2009 v 18:07
ValXdater je offline   Click Here to See the Profile for ValXdater   Find more posts by ValXdater   Click here to Send ValXdater a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 52 

a zkousel jsi posledni airos v tom ?? oni totiz ty ovladace atherosu prosly nejakyma zmenama postupem vyvoje airos ... treba na jednom miste se nam zlepsil signal o 3 db .... jen nahranim posledniho FW ... sem na to cumel jak puk ..

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 20.02.2009 v 18:24
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cipis
Senior Member

Registrován: 23.01.2003
Příspěvků: 4997

Příspěvek č. 53 

__________________

předseda Sdružení Tišnet, http://www.cipis.net

Old Post 20.02.2009 v 18:26
cipis je offline   Click Here to See the Profile for cipis   Find more posts by cipis   Click here to Send cipis a Private Message   Click Here to Email cipis   Visit cipis's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 54 

to cipis - no ukazuje v manag jine cislo ... ale obecne se to chova lepe .. ccq uz je 100% a spiskle pekne na 54/54 .... drive to bylo nejake slabsi ... proste klios co jsme do nej nahral novy FW ... nic jsem nemeril ... takze to jen rikam jak to vidim ve web mang.

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 20.02.2009 v 18:33
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 55 

Takze jsem sednul ... vzal dva bullety .. polozil vedle sebe, vzal dva notesy a nastavoval .. a vyslo nasleduji :

- 20Mhz kanal, 54/54 signal -45 .. ccq 100% propust : 19,6 M
- 20Mhz kanal, super A, 54/54 signal -46 .. ccq 100% propust : 23,2 M
- 40Mhz kanal, 108/108 signal -50 .. ccq 100% propust : 24,8 M
- 40Mhz kanal, super A, 108/108 signal -49 .. ccq 100% propust : 26,8 M

vsechno je half duplex ...

zvlastni je, ze v terenu da treba na 3km spoji s jirous antenama jrc-24 ... wisp ... okolo 24 M ... ale nema zaple zadne ficurky jako super A nebo turbo ... cim to je ?? ze kdyz dva bullety lezi na stole nemaji zadnou antenu, tak dochazi k nejakemu odrazu a tim ke zkresleni vysledku ?

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 21.02.2009 v 11:08
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ValXdater
Senior Member

Registrován: 14.12.2003
Příspěvků: 657

Příspěvek č. 56 

__________________

Neděkuj, poděkuj, až ti to pojede...

Old Post 21.02.2009 v 11:48
ValXdater je offline   Click Here to See the Profile for ValXdater   Find more posts by ValXdater   Click here to Send ValXdater a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ValXdater
Senior Member

Registrován: 14.12.2003
Příspěvků: 657

Příspěvek č. 57 

__________________

Neděkuj, poděkuj, až ti to pojede...

Old Post 21.02.2009 v 11:50
ValXdater je offline   Click Here to See the Profile for ValXdater   Find more posts by ValXdater   Click here to Send ValXdater a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 58 

hmm ja prave verim spis mereni tcp .... bo nejake udp atd .. to vzdycky ukaze nejake hausnumero ... ale nevim zda to nekdy takovym cislem muze jet v beznem provoze ...

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 21.02.2009 v 11:55
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
soooc
Senior Member

Registrován: 23.06.2005
Příspěvků: 745

Příspěvek č. 59 

__________________

Naposledy upravil soooc 21.02.2009 v 12:21

Old Post 21.02.2009 v 12:04
soooc je offline   Click Here to See the Profile for soooc   Find more posts by soooc   Click here to Send soooc a Private Message   Click Here to Email soooc   Visit soooc's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 60 

hmm .. a tohle bylo jeste jako by s zadnou antenou ... bo jakousi antenu tomu delalo jen to Nko na konci buletu

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 21.02.2009 v 12:08
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Raven-il
Senior Member

Registrován: 26.04.2004
Příspěvků: 1199

Příspěvek č. 61 

__________________

Jen 700wattů ....... a měsíc je blízko

Old Post 21.02.2009 v 15:05
Raven-il je offline   Click Here to See the Profile for Raven-il   Find more posts by Raven-il   Click here to Send Raven-il a Private Message   Click Here to Email Raven-il   Visit Raven-il's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dade_Marfi
Senior Member

Registrován: 22.05.2003
Příspěvků: 2371

Příspěvek č. 62 

tak pak je to jasne .. zkusime to v terenu :-)

__________________

..:: Nas-Net.org ::..
- programming
- build-up and management networks
- development
- freenet, education

Old Post 21.02.2009 v 15:17
Dade_Marfi je offline   Click Here to See the Profile for Dade_Marfi   Find more posts by Dade_Marfi   Click here to Send Dade_Marfi a Private Message   Click Here to Email Dade_Marfi   Visit Dade_Marfi's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nen
Newbie

Registrován: 28.06.2006
Příspěvků: 80

latence Příspěvek č. 63 

jaka je latence pri plnem prenosu skrz bridge ze dvou bullet 5 ?

Airca8Pro da v plnem tazeni max. 20-25ms at na stole ci v terenu na 1 nebo 3km a Bridge z NanoStation5 je v tomto katastrofa, pres 50ms je uz moc...

Kolik se da teoreticky dostat propustnost na 12km spoji v malo zarusenem prostredi pomoci 2xBullet5 ?

Old Post 22.04.2009 v 20:47
nen je offline   Click Here to See the Profile for nen   Find more posts by nen   Click here to Send nen a Private Message       Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
janskyt
Junior Member

Registrován: 14.06.2007
Příspěvků: 116

Re: latence Příspěvek č. 64 

Naposledy upravil janskyt 23.04.2009 v 18:03

Old Post 23.04.2009 v 10:18
janskyt je offline   Click Here to See the Profile for janskyt   Find more posts by janskyt   Click here to Send janskyt a Private Message     Visit janskyt's homepage!   Reference obchodniku Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:46.  Předcházející Téma   Další Téma
Odpovědět k Tématu
123456789  
Zformátovat pro Tisk | Stáhnout Téma do Palma | Poslat Téma E-mailem | Odebírat tuto Diskuzi

Search this Thread:

 

CZFree.NET | Copyright ©MMII - MMXIV CZFree.NET | Kontaktujte Nás
Powered by: vBulletin - Copyright ©MM - MMII Jelsoft Enterprises Limited.
Founder: Deu / original scripting by: carlos (All High Seeds) / Node Monitor by: 8an
Additional Portal & Node Monitor Development by: oto, Zajsoft, Danny, Netdave
Hosted by: NFX.cz / FreeTel.cz